امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ |

تلاشی هم نکردم و نمی کنم !  Big Grin
چون هیچی دسته من نیست :| حتی چیزای عادی ..
چه برسه به رسیدن یه #فرصت_خوب !
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط …Reyhaneh…
آگهی
forget it :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
imaaaaaaaan ?!
|:
هـ :|
|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://telegram.me/gotdaily

اپیزود جدید سریال GOT که قرار بوده فردا پخش شه تو کانال تلگرام با کیفیت 1080 و کم
(22-05-2016، 14:26)..smart.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 13:08)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 12:13)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 11:24)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 9:33)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریحـآنه :*
سلـام عخشمـ ..

هولوی من!
چطوری؟!

خـوبـم عیـزم :*
ت چـطوری ؟
دلـم بـرات تنـگ شـدع بـود ._.!

مرسی هُلو
حق داری عجقم._.!
خو دیر ب دیر میای(:

+ من قانع شدم!
میخوای دنیارو استوپ کنم فیلماتو ببینی شآدی._.
سی دی ها هیچی اگ شانس من بود همین تابستون امام زمان ظهور میکرد قیامت میشد کره زمینم کلا منفجر!
هیچی دیگه من میمونم و عقده هام^^
# یِ فُرْصَت خوب فعلا قصد اومدن نداره ؛ تلاش نکُن #
:|

خواهرم درباره امام زمان باید عرض کنم:

امام زمان قرار نیست با امدنش دنیا نابود شه بلکه میخواد به خونریزی همیشگی پایان بده .. ماهمینطوری باقی میمونیم و کسانی مثل آمریکا،عربستان صعودی ک بسیار خونریز هستند از بین میرن..

و باید عرض کنم پس از امام زمان چندین سال بعد قیامت میشه ..

امیر :v

زرشک:|
سلامـ ._.!
 سپاس شده توسط Magical Girl
(22-05-2016، 15:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sara ☆_☆
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Magical Girl
(22-05-2016، 16:48)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 15:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sara ☆_☆
بولی ؟ ☆_☆
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Apathetic
(22-05-2016، 16:43)پارمیدا.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ._.!

پارمیدادادادا(:
چطوری دُخدر مجازی:7

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان