22-05-2016، 9:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-05-2016، 9:28، توسط …Reyhaneh….)
(21-05-2016، 22:51)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2016، 21:25)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مشکل اینجاس این اولین فرصت هیچ نمیاد آخه !
(21-05-2016، 20:47)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2016، 19:53)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نسل خورشید ؟
(21-05-2016، 19:15)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
البوم جدیدشون کی میخواد بیاد دیگه ؟ :|
:p319:
قسمت 14 م شادی!
خیلی تحریک کنندس لامصب!
خواستم 30 دیقه ببینم یهو شد 3 قسمت ._.!
چه خوب . لذت ببر !
عاره._.
مرسی توهم در اولین فرصت از دستش نده!
ولی سعیمو می کنم .
فعلا که من درگیر American Drams هستم ؛ دوره ی خوبیه ..
لااقل باعث میشه تو دوره ی امتحانا خیلی از فراق Favorite هام زجر نکشم ^^
الان باید بگم # یِ فُرْصَتْ خوب میآد # :|
(22-05-2016، 7:05)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شمـا ها یادتـون نمیـاد ی موقـه هایی همه آخر بیوشـون مینوشتـن « حالا دگ گمشو بیرون » ! :|
کلاس داشـت میفهـمی ؟ :|
تو یادته شـادی ن ؟؟
فک کنم بیشتر مینوشتن > ممنون ک ب پروفم سر زدین < یا > شر کم <
(:
موقع امضا هم ک > امضا نمیدم< > امضا ندارم <
(:
الانم دوستان زیادی هستن ک انکار میکنن این قضیرو،رو خودشون._.!