امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ |

(17-05-2016، 15:55)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فنی اصلا چه جور رشته ای هست ؟؟
سواد رشته ایم صفره گفتم در جریان باشید D:

(17-05-2016، 15:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس میکنم ی اتفاقایی قراره بیفته :/
فلن بچها .
خدافظ .

فنی رشته عملیه ..

روحیه هنری :V همون هنر خودمون ..

(17-05-2016، 15:57)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:54)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:49)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:43)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهری و مرضیه !

من سال دیگه باید انتخاب کنم .
چی برم به نظرت ؟
راجع به تجربی برام بگو .

خب ببین بستگی ب علاقت داره ..
من ریاضیم اصن خوب نبود :| علاقه ایم ندارم ب درسش اصن .
ب رشته های دانشگاهی رشته ریاضیم علاقه نداشتم .
تازه تو مگه اصن نمیخوی کارگردان و بازیگر بشی ؟!
چرا دنبال اونا نمیری ؟

من تجربی انتخاب کردم چون واقن عاشق زیست بودم . واقن اصن وختی میخوندمش حال میکردم ((:
رشته هاشم ک دوس دارم ..
ریاضیش تهش همون مهندسیه ب نظرم ولی تجربی حق انتخابت بیشتره ..

من که هنر خیلی دوس دارم ولی هم مامان بابام میگن هم خودم قبول دارم که هنر بهتره کنار رشته ی اصلیت باشه !
یعنی مثلا من یه هدف یه شغل یه رشته یه چیزی انتخاب کنم تو زندگیم و در کنارش هنر رو ادامه بدم . چون فقط نمیشه تو کل زندگی به هنر تکیه کنم :|
منم زیست خیلی دوست دارم .

(17-05-2016، 15:46)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچوخ درس دینی رو درک نمیکردم ک چ میگه :|

و برام سواله ک چرا چیزایی ک نمیفهمیمو باید حفظ کنیم ؟ :|
با اون جمله بندی های قلنبه سلنبه ش ! -_-
معلممون حتی برا ی کلمه غلطم نمره کم میکرد ! هیچوخ نتونسم 20 بگیرم تا ایشون معلممون بود :|

باورت میشه ترم یک ۱۰ شدمـ ؟ :|

(17-05-2016، 15:43)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهری و مرضیه !

من سال دیگه باید انتخاب کنم .
چی برم به نظرت ؟
راجع به تجربی برام بگو .

عههه مبارکه ._.

من امسال دارم ._.
برای تو مبارکه ! ^_^
چی میخوای بری ؟

+ اره سارا .. " فکر " اسم درسمونه ._.
مطالبش راجع به روش های موفقیت و ارامش و زندگی خوب و چرت و پرت هایی از این قبیل :|

فنی ((:

ب هر کی میگم میگه مگه دیوونه ای با این معدل  میخوای بری فنی

خدا رو شکر امسال تفکر نداشتیم D:

سال بعد راحت میشی .
چ میخوای بخونی ؟

نمیدونم هنوز :|

نمیدونم کدوم هنرستان برم .. پاسداران طراح لباس و اینا میخواد !

آواره امـ :|
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Apathetic ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
آگهی
(17-05-2016، 15:57)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:55)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فنی اصلا چه جور رشته ای هست ؟؟
سواد رشته ایم صفره گفتم در جریان باشید D:

(17-05-2016، 15:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس میکنم ی اتفاقایی قراره بیفته :/
فلن بچها .
خدافظ .

فنی رشته عملیه ..

روحیه هنری :V همون هنر خودمون ..

(17-05-2016، 15:57)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:54)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:49)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 15:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ببین بستگی ب علاقت داره ..
من ریاضیم اصن خوب نبود :| علاقه ایم ندارم ب درسش اصن .
ب رشته های دانشگاهی رشته ریاضیم علاقه نداشتم .
تازه تو مگه اصن نمیخوی کارگردان و بازیگر بشی ؟!
چرا دنبال اونا نمیری ؟

من تجربی انتخاب کردم چون واقن عاشق زیست بودم . واقن اصن وختی میخوندمش حال میکردم ((:
رشته هاشم ک دوس دارم ..
ریاضیش تهش همون مهندسیه ب نظرم ولی تجربی حق انتخابت بیشتره ..

من که هنر خیلی دوس دارم ولی هم مامان بابام میگن هم خودم قبول دارم که هنر بهتره کنار رشته ی اصلیت باشه !
یعنی مثلا من یه هدف یه شغل یه رشته یه چیزی انتخاب کنم تو زندگیم و در کنارش هنر رو ادامه بدم . چون فقط نمیشه تو کل زندگی به هنر تکیه کنم :|
منم زیست خیلی دوست دارم .

(17-05-2016، 15:46)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورت میشه ترم یک ۱۰ شدمـ ؟ :|

عههه مبارکه ._.

من امسال دارم ._.
برای تو مبارکه ! ^_^
چی میخوای بری ؟

+ اره سارا .. " فکر " اسم درسمونه ._.
مطالبش راجع به روش های موفقیت و ارامش و زندگی خوب و چرت و پرت هایی از این قبیل :|

فنی ((:

ب هر کی میگم میگه مگه دیوونه ای با این معدل  میخوای بری فنی

خدا رو شکر امسال تفکر نداشتیم D:

سال بعد راحت میشی .
چ میخوای بخونی ؟

نمیدونم هنوز :|

نمیدونم کدوم هنرستان برم .. پاسداران طراح لباس و اینا میخواد !

آواره امـ :|
عکاسیم ب نظرم خوبه !
کلن فنی سرمایه میخواد برا اینده شغلیش !
خیلی راحت میتونی حداقلش واس خودت ی اتلیه بزنی !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Apathetic ، Brooklyn Baby ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
چه جوری انتخاب رشته میکنی مرضیه ؟ مثلا مدرستون میاد میپرسه چی میخوای بری ؟ چیکارا میکنی خلاصه ؟
که من بدونم سال دیگه چیکارا کنم .
بعد شنیدم برای انتخاب رشته هر رشته یه نمره ی خاصی میخواد .. برای تجربی چند به بالا هست ؟
احساس میکنم از پشت کوه اومدم ._. چه حس عجیبی !! :/
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Brooklyn Baby ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(17-05-2016، 16:01)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوری انتخاب رشته میکنی مرضیه ؟ مثلا مدرستون میاد میپرسه چی میخوای بری ؟ چیکارا میکنی خلاصه ؟
بعد شنیدم برای انتخاب رشته هر رشته یه نمره ی خاصی میخواد .. برای تجربی چند به بالا هست ؟

اینارو خود مدرسه باید بهتون توضیح میداد :| عجیبه ک نداده ..
مارو ک بردن هنرستانارو گشتیم کامل . بعد همایش بردن ک مثلا بگن رشته ریاضی شغلاش چیاست و ...
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Apathetic ، Brooklyn Baby ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(17-05-2016، 16:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 16:01)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مارو ک بردن هنرستانارو گشتیم کامل . بعد همایش بردن ک مثلا بگن رشته ریاضی شغلاش چیاست و ...

شاید سال دیگه بدن ! نمیدونم ..
یه سوال .. چه پایه ای تاریخی که مدرسه یاد میده راجع به قرون وسطا و اروپا میشه ؟ من چندین ساله منتظرم تاریخمون راجع به اونا بشه ولی هنوز داریم اسلام میخونیم ._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Brooklyn Baby ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(17-05-2016، 16:07)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2016، 16:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید سال دیگه بدن ! نمیدونم ..
یه سوال .. چه پایه ای تاریخی که مدرسه یاد میده راجع به قرون وسطا و اروپا میشه ؟ من چندین ساله منتظرم تاریخمون راجع به اونا بشه ولی هنوز داریم اسلام میخونیم ._.
چون کتاباتون با کتابای ما فرق داره اصن در جریان نیسم ..
ولی مال سومم معاصر بود ((:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Apathetic ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
من فعلا برم ..
خدانگهدار ! ♡
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
نرو نرو نرو .___________________.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Apathetic ، -Demoniac-
چرا اع چنل هوپو شکایت کردن؟-.-
اگه قرار باشه من هرکاری رو که دوس دارم انجام بدم
و بعدش برام هیچ عواقبی نداشته باشه
دیگه زندگی چه معنیی میده؟

Breaking Bad
 سپاس شده توسط -Demoniac-
خدا کنه زودتر جمش کنن V:
جَوونای مملکتو به نابودی کشوندن :|
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان