(17-05-2016، 15:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2016، 15:43)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مهری و مرضیه !
(17-05-2016، 15:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره ^_^
من سال دیگه باید انتخاب کنم .
چی برم به نظرت ؟
راجع به تجربی برام بگو .
خب ببین بستگی ب علاقت داره ..
من ریاضیم اصن خوب نبود :| علاقه ایم ندارم ب درسش اصن .
ب رشته های دانشگاهی رشته ریاضیم علاقه نداشتم .
تازه تو مگه اصن نمیخوی کارگردان و بازیگر بشی ؟!
چرا دنبال اونا نمیری ؟
من تجربی انتخاب کردم چون واقن عاشق زیست بودم . واقن اصن وختی میخوندمش حال میکردم ((:
رشته هاشم ک دوس دارم ..
ریاضیش تهش همون مهندسیه ب نظرم ولی تجربی حق انتخابت بیشتره ..
من که هنر خیلی دوس دارم ولی هم مامان بابام میگن هم خودم قبول دارم که هنر بهتره کنار رشته ی اصلیت باشه !
یعنی مثلا من یه هدف یه شغل یه رشته یه چیزی انتخاب کنم تو زندگیم و در کنارش هنر رو ادامه بدم . چون فقط نمیشه تو کل زندگی به هنر تکیه کنم :|
منم زیست خیلی دوست دارم .
(17-05-2016، 15:46)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای تو مبارکه ! ^_^
(17-05-2016، 15:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من هیچوخ درس دینی رو درک نمیکردم ک چ میگه :|
و برام سواله ک چرا چیزایی ک نمیفهمیمو باید حفظ کنیم ؟ :|
با اون جمله بندی های قلنبه سلنبه ش ! -_-
معلممون حتی برا ی کلمه غلطم نمره کم میکرد ! هیچوخ نتونسم 20 بگیرم تا ایشون معلممون بود :|
باورت میشه ترم یک ۱۰ شدمـ ؟ :|
(17-05-2016، 15:43)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مهری و مرضیه !
(17-05-2016، 15:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره ^_^
من سال دیگه باید انتخاب کنم .
چی برم به نظرت ؟
راجع به تجربی برام بگو .
عههه مبارکه ._.
من امسال دارم ._.
چی میخوای بری ؟
+ اره سارا .. " فکر " اسم درسمونه ._.
مطالبش راجع به روش های موفقیت و ارامش و زندگی خوب و چرت و پرت هایی از این قبیل :|