17-05-2016، 15:24
(17-05-2016، 15:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نظر من آدما از اولشم عجیبن =|
(17-05-2016، 15:18)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره :|
(17-05-2016، 15:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو به من یه چی بگو که عجیب نباشه !
(17-05-2016، 15:14)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شادی همه چی خیلی عجیبه :|
(17-05-2016، 15:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سارایی : ))))))))
زر میزنن زیادی ! :|
اصن نداریم .
قضیه ی دیروز درست شد ؟
من انتظار معذرت داشتم ولی خب مث اینکه ن :v
حالا مهم نیس اینا ..
احساس میکنم آدمای اطرافم عجیب شدن :|
شاید بعضیا عجیب تر هم بشن ..
میگم سارا این کتاب بیشعوری داره کم کم به من میفهمونه چه قدر بیشعورم ._. البته از اون دست بیشعورهایی که قربانی بیشعوری های بزرگتر میشن .. یه اسم خاصی داشت چی بود ؟؟ :|
به هرحال عجیب رفتم تو فکر :|