13-05-2016، 17:03
(13-05-2016، 17:01)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شادی اتفاقا این حرفت هیچوخ یادم نمیره D:
(13-05-2016، 16:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ اره ! همش بخاطر وجود پر خیر خودمه D:
(13-05-2016، 16:55)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلم واس مریم تنگ شده ): از وختی بی گوشی شدم هز هیشکی خبر ندارم :|
(13-05-2016، 16:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوتا خواهرا ؟؟ صب کن ببینم .. فامیلامو میگی ؟
(13-05-2016، 16:51)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احتمالن لفت دادی ..
گروه تلگرامو میگی ؟
من که یادم نمیاد محمد و سروش تو اون گروه حتی یه بار اومده باشن ..
الان با قدیما فرق داره ! مگه میشه اسم عشقامو تو بیوم نزارم ؟ ^^
بخدا سارا تو عمرم هیچوقت به اندازه الان عاشق نشده بودم (:
منم نبودم :|
از اردلان شنیدم . مریم انگار باهاشون دعواشون شده بوده
عههه شادی ؟! چ زود یادت رف اون دو تا خواهرارو :v عاشقشون شده بودی آ یادت رف ؟ -_-
عجب زمونه ای شده :v
یه چیزایی داره یادم میاد .. اره عاشقشونم هنوز ^^
مریم که هر روز دعوا میکرد D:
ولی دعوای انچنانی که همه لفت بدن والا فک نکنم .. من چون میخواستم حواسم به اون جی پی پرت نشه لفت دادم .. چون خیلی ذهنم درگیرش شده بود مث زمان فریزر .. ( گرفتی چی میگم ؟ )
فریزر :v اره . اونم داغون شد دگ ! :| کلی خاطره داشتم اونجا .. میرفتم میخوندمشون .. ولی خب اگه الانم بود ذاتن وخ نمیکردم بخونمشون
شادی دقت کردی چ شلوغ شد اینجا یهو ؟ مث قبلنا ..
ولی شلوغیش هنوز مث قدیم نیست .. من هنوز یادمه ! نسخه ی 16 خیلی شلوغ بود .قبلا هم بهت گفتم یادمه اون زمان تو نسخه 16 گفتی گربت مرده ._. یادت نی ؟؟
باور کن اصلا یادم نمیاد !! اخه من اصن گریه نداشتم 0___0