15-03-2016، 23:59
داشی فدااااااااااااااات
|
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... |
|||||||||||||||||||||||
15-03-2016، 23:59
داشی فدااااااااااااااات
28-04-2016، 6:51
فرشاد پیکسل اهنگ هیس
دیگه نمیدونم خوابم یا بیدارم چرا از عکسات چشم بر نمیدارم آخه مگه دل نداری ببین چه حالیم مگه نگفتی که تنهات نمیذارم میگن دیوونم میگه طاقت نمیارم آره میدونم بهت وابستگی دارم واسه یه بار شده حرفامو گوش کن همه چی تموم شده منو فراموش کن خندم میگیره فک کنم بازم کنارمی خندم میگیره به اینکه میگی به یادمی خیلی ازت ضربه خوردم ولی به همه میگم قشنگترین اشتباهمی اخماتو وا کن ناراحت نبینمت چون وقتی با من بودی من اینجوری ندیدمت دقدقم خوشبختیت بود نمیدونستم باید نگران باشم که یه وقت از دستم نگیرنت مگه من گفتم بری که خودم برگردونمت نشد رفیقات یه بار به اشکام نخندوننت اینارو میبینمو چشمامو نمیبندم دیگه به خنده دار ترین چیزا نمیخندم باورم نمیشد که تو بریو دل بشکنی آخه سخته از یه عروسکم دل بکنی وقتی عادت کنی یه روز بره میمیری تو خیلی سخته دوست داشته باشیش تو فکرش نری دیوونه میشی هر جا بری جلو چشمت میاد دیدی یه وقتا چقد دلت گریه میخواد به خودت میگی ای کاش تو هم یکی داشتی اما فقط تو میمونیو دیوونگیات وقتی خاطره هایه گذشته میاد یادت خودتو خفه میکنی به خودت میگی ساکت هیس حق نداری یه وقت گریه کنی این رسمه روزگاره مقصر دله تو نیست تکست آهنگ هیس فرشاد پیکسل نمیدونم چی سرمون اومد که از هم بدمون اومد از هر چی که ترسیدیم آخر سرمون اومد نمیدونم چی سرمون اومد که از هم بدمون اومد از هر چی که ترسیدیم سرمون اومد همه خوشیا بعد تو عذاب میشد چه جشنه تولدایی که بی تو خراب میشد همه حواسشون به منه تا من شمعامو فوت کنمو من فکرم اینه چرا باید نباشی تو ظاهرا خوشحالم همه میگن که میخنده آخه از درده دلم کسی چه میفهمه جاش خالیه اونکه به همه گفتم نمیره دلم نمیخواد تو تولدم بغضم بگیره کنارم جایه توئه باید میومدی الان شعر تولدت مبارکو تو میخوندی برام چیه نکنه زیاده توقعم داد میزنم لعنت به شبه تولدم ای کاش یکی فراموش کردنو یادم بده آخه مگه میشه خنده هات از یادم بره مگه گناه من چی بود به جز یه اشتباه تو منو نخواستی من زندگیمو دادم بهت
چند مرده حلاجی داوش؟
یه مرده چند وقته علافی داوش؟ یه قرنه بچه کدوم خیابونی؟ پیروزی وضع زور و بازوت چیه؟ پیزوری اهل دود و دم که نیستی؟ اووه تا دلت بخواد میشه دیگه نکشی؟ میکشم تا چشت دراد خب بگو چیکاره ای؟ خیابون گرد ( خیلی خستم2 از پوریا پوتک )
منو تو و یه خونه … تو و منه دیوونه
یه عالم … روزای عاشقونه
یه قدمو دو قدم … کنار تو اومدم
چشای تو … مثه یه آسمونه
بدونه تو … دل من یه دله پریشونه
… یه نفس و دو نفس … بین ماها فاصلست باتو عاشقی … همیشه سادست
کی میتونه یه ذره … دل تو رو ببره
غم و غصه … دیگه با ما قهره
دل ما عاشق ترین …عاشقای این شهره
06-05-2016، 9:11
اهنگ given up از linkin park بهترین اهنگ راکی که شنیدم بود
و bleed out
06-05-2016، 11:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-05-2016، 11:16، توسط ☮ VENOM VΛDΞR ☮.)
Die by my hand
I creep across the land Killing frist born man یا So cloes no matter how far Couldn't be much more frome the heart Forever chrust who we areee And nothing else matter یا Furtune fame Mirror vain Gone insense But ther memory remains یا Lay biside me tell what ive done The door is locked like your eye But now i see the sun yes now seee theee sunn Whata felse what know turn the pages turn the stone Bihinde the door shouldopen it for youu Whata flse whata know so sick an tired i stand alone Could you be there becaes i one who wait for youu So i take this key and i bary it in youu Becaus you unforgiven too Never free Never me Becaus you unforgiven too
06-05-2016، 11:45
علی بابا رو عشقه همه ی اهنگاش
گلهای رز سرخ ک ی دسته شده
07-05-2016، 6:43
سلام! :cool:
سوار سرنوشتم کجا؟ نمیدونم یه جا ، نمیمونم یه باک پر دارم یه راه که پرپیچه تموم لحظه هام دنبال اکسیژن و جای آزاد...
25-05-2016، 9:28
وقتی نگه روشـــــــــــــــنت !
حالا غریبـــــــــــــــه با نگام ... دیگه نه اســــــــــمت یادمه !؟ نه دیگه عشقت رو میخوام ... !
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|