16-09-2012، 16:52
خیلی ها میگن شیطان پرستانه خیلی ها هم میگن آهنگ های جاز به نظر من خیلی از آهنگ های جاز شیطان پرستانه است ولی بعضی ها نه اون طوری که میگن نیست.
|
موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین |
|||||||||||||||||||||||
16-09-2012، 16:52
خیلی ها میگن شیطان پرستانه خیلی ها هم میگن آهنگ های جاز به نظر من خیلی از آهنگ های جاز شیطان پرستانه است ولی بعضی ها نه اون طوری که میگن نیست.
شاه*نف*ی یک آنارشیست هست.
درمورد آنارشیست ها این افراد سعی میکنند که طبقات رو به جان هم بندازن وجامعه رو با هرج ومرج روبرو کنن رپ هم یک نوع سلاحشون هست. تروتسکی درمورد آنارشیسم می گوید: شورشی با عناوین پوششی بود که تلاش میکرد حکومتی بورژوازی را به نفع کولاکها به قدرت برساند. (کولاک به سرمایه داران روسی تزاری گفته میشد که توسط لنین اعدام یا ورشکست شدن,بورژوا هم که میدونید میشه غربی ومنافعشون) پس یک نوع سلاح آنارشیستی برای هرج ومرج ونابودی یک جامعه است. در این موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=18024&pid=318725#pid318725 درمورد آنارشیسم توضیحی مختصر ومفید ارائه دادم. اینهم دلیل آنارشیست بودن شا*ه*ین نج*فی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://fa.wikipedia.org/wiki/آنارشیسم قسمت افراد نامش به چشم میخورد.
(16-09-2012، 16:17)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من کافر نیستم بهم لقب کافر نزن (16-09-2012، 16:52)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بس کن دیگه داری رو مخم راه میری نگو شیطانم الکی وقتی یه چیز نمیدونی حرف نزن خدا نگفته ما شعر گوش ندیم دگفت شعر مذهبی گوش بدیم پس الکی حرف نزن من کافر نیستم اگر کافر بودم نماز نمیخوندم خدا رو پرستش نمیکردم دروغگو شما ادما همتون به ادم لقبای کافر و ضد خدا میزنید دعا میکنم همتون بمیرید
16-09-2012، 18:24
من به شما نگفتم منظورم آنارشیست ها بود.
16-09-2012، 18:30
به هر حال توهین بهم کردی چون من به هر حال تو عمرم 1 بار شعر رپ گوش دادم یعنب کافر و شیطان پرستم از نظر شما
16-09-2012، 18:39
اقاي نيكولا در كل هركسي كه خوب باشد كاري با اين چيز ها ندارد و كار خودش را انجام مي دهد
16-09-2012، 19:51
(16-09-2012، 18:30)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من فقط مطلبی در مورد آنارشیست ها ارائه دادم کسی رو متهم نکردم جز ش**نجف*ی. افراد اطلاعی ندارن از قصد اون آهنگ ها. دراین موارد آقای رائفی هم تحقیقات واطلاع رسانی های خوبی میکنن. جدا از موسیقی های رپ موسیقی های دیگر رو هم وسیله تبلیغات قرار میدهند. مثل این مورد شما هم نمی دونستید قبلا.پس مقصر نیستید. وگرنه من خودم هم تو تاکسی هایی شنیدم.... مهم اینه که فرد آگاهی پیدا کنه.
16-09-2012، 19:59
من شاهنین نجفی والا نمیدونم کیه نه شعراشو گوش کردم نه هیچ چیز دیگه الان پاپم مثل رپه بعدشم من با تو کاری ندارم با اون ارمی کار دارم که بهم توهین کرد و گزارشم کردم
16-09-2012، 20:07
البته منظور این است که میتوانند در رپ بیشتر وبهتر نفوذ کنند.
نه که همه نوع رپی بد باشد. اگر دقت کنید تم رپ سریع گفته میشود.شما متوجه مفهوم اصلی آن نمیشوید وممکنه بین اون حرف های سریع حرف های منحرف کننده ای زده شود ودر ذهن شنونده اثر بگذارد. برای همین اسلام توصیه میکند که چشم وگوش خود را محفوظ نگاه دارید. گذشته از این موارد در فیلم ها ورسانه ها وهر جایی نفوذ میکنند ابزار اون فرق غیر دینی. که در عرصه جنگ نرم این تهاجمات ضد کشور های اسلامی هست.
16-09-2012، 23:34
اقا شما ها میگید ما بمیریم درسته والا اون از شیخ ها که گوجه و مرغ رو حرام کردن اونم از شما که شعر گوش کردنو از ما گرفتید بابا یه دفه بگو بمیر دیگه بس کنید شما ازادی نمیخواهید ما میخواهیم ما خیر سرمون جوونیم شما از جونیتون خیر ندیدید جوونی دیگرا رو خراب نکنید لااقل
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|