26-09-2015، 19:14
خخخخخخخخخخخخخخخخخ خیلی باحال بودید
|
لطیفه جدید،جوک،جک،باحال،خنده دار،طنز |
|||||||||||||||||||||||||||||
26-09-2015، 19:14
خخخخخخخخخخخخخخخخخ خیلی باحال بودید
21-10-2015، 23:20
دستمو گزاشتم رو شکمم گفتم کیف میکنی ها من کار میکنم تو میخوری
گفت:ناراحتی من کار کنم تو بخور دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif از من به شما نصیحت با شکمتون در نیوفتین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
14-01-2016، 12:24
مورد داشتیم دختره یه عکس از خودش گذاشته تو فیس بوک بعد زیرش نوشته: زیبایی ام را مَدیونِ چه کسی باشم؟؟
. . . . . بعد پسره زیرش کامِنت گذاشته: با تشکر از برنامه های فوتوشاپِ پِرفِکت365,فوتو وُندِر،فوتو وارپ...و تمامی کسانی که شمارا در تهیه ی این عکس یاری کردند??????????? @tinabot دستیار شخصی شما
24-01-2016، 20:52
ایا می دانید غضنفر یکی از القاب حضرت علی لست
فکر کنید ه قدر با کلمه غضنفر جوک و لطیفه گفتیم و خندیدیم بی انکه بدانیم با چه شخص بزرگواری شوخی می کنیم
23-02-2016، 23:25
[ltr]يکي از دوستان که مدتي پيش به عنوان مدرس در يکي از دانشگاه ها مشغول به کار شده بود از خاطرات دوران تدريسش نقل ميکرد:[/ltr]
[ltr]سر يکي از کلاس هايم توي دانشگاه ، دختري بود که دو ، سه جلسه اول ،ده دقيقه مانده بود کلاس تموم بشه ، زيپ کوله اش رو ميکشيد و ميگفت :[/ltr] [ltr]استاد ! خسته نباشيد !!![/ltr] [ltr]البته من هم به شيوه همه استاد هاي ديگه به درس دادن ادامه ميدادم و توجهي نمي کردم![/ltr] [ltr]يه روز اواخر کلاس زير چشمي ميپاييدمش ! به محض اين که دستش رفت سمت کوله ، گفتم :[/ltr] [ltr]خانوم !!! زيپتو نکش هنوز کارم تموم نشده !!!!![/ltr] [ltr]همه کلاس منفجر شدن از خنده ،[/ltr] [ltr]نتيجه اين کار اين بود که ديگه هيچ وقت سر کلاس بلبل زبوني نکرد!!!![/ltr] [ltr]هيچ وقت هم ديگه با اون کوله نديدمش توي دانشگاه !!![/ltr]
04-04-2016، 3:13
دختربایدحجب وحیاداشته باشه وگرنه....ابرو برداشته و مورنگ کرده رو پسراهم دارن *^_^*
04-04-2016، 19:21
وقتی پول دار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پولت سراغت نمیاد
وقتی پول دار نباشی بدیش اینکه هیچ کس پیشت نمیاد
12-04-2016، 21:02
مال کسی نیستم
14-04-2016، 14:39
خیلی خوب بود
28-04-2016، 1:55
مسافرکشاهروقت منوکنارخیابون میبینن میگن اح جون این یاروکه اسکناس پاره میگیره اومد:||||
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|