موضوعها: 652
سپاس ها 1380
سپاس شده 7134 بار در 1703 ارسال
حالت من: هیچ کدام
اونوریا آمریکاییا انگلیسیا ..نه تا جایی که من دیدم محجبه نیستن
موضوعها: 652
سپاس ها 1380
سپاس شده 7134 بار در 1703 ارسال
به هر حال دیگه من عقیدم اینجوریه کسی نتونسته عوض کنه عقیدمو
موضوعها: 11
سپاس ها 98
سپاس شده 295 بار در 126 ارسال
12-04-2016، 17:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-04-2016، 17:51، توسط علی تک نواز.)
من شخصا مخالف اسلام با زورم مثل ایران
چون همه اونایی که مسلمون نمان اسلام و میزارن جلوشون هر غلطی که دلشون میخواد میکنن
بعد که یه نفرو میبینن یه خطای کوچیک اسلامی انجام میده به قول خودمون بابای طرفو در میارن
اسلام داشته باش و ریا کار نباش
خیلی از آدمایی که تو این انجمن از همین کارای مسلمون گرایی میکنن خودشون میدونن چه مارمولکایی هستن
اعتقاد قلبی یه فرد خارجی از یه ایرانی مطمءن باشین بیشتره
موضوعها: 18
سپاس ها 919
سپاس شده 433 بار در 272 ارسال
12-04-2016، 22:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-04-2016، 22:10، توسط ○°łåmýå°○.)
عزیزای دلم ما نگفتیم چادر اجباری ولی تو قران پوشین چادر اومده و کسی رو مجبور نکردن اختیاری وگرنه چادر یک حجاب برتره و چ بهتر حجابمون رو اینجور کامل کنیم اسلام نما زیاد وجود داره ولی سعی کنیم ما ن کافر ن اسلام نما باشیم
یک مسلمون واقعی باشیم
پیج اینستگرام من @lamya_zo ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://instagram.com/lamya_zo?utm_medium=copy_link
ههرمند هستم و طراحی و نقاشی انجام میدم کارامو تو پیجم
چککنید?❤️?
موضوعها: 7
سپاس ها 1153
سپاس شده 644 بار در 322 ارسال
در بخش مذهبی بحث های زیادی در رابطه با اینکه پوشش ذکر شده در قرآن چادر نیست انجام شده، پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید:-)
درباره ی دین، به این نتیجه رسیدم که اسلام میتونه برای من خوب و کامل باشه و پذیرش کامل بودن و انجامش بستگی به فرد داره اینکه از طریق راهکار هایی که پیشنهاد داده میتونه به خدا و حقیقت برسه یا نه،من خودم حس میکنم از طریق اسلام میتونم به خدا برسم....
درباره ی حجاب نظرم اینه که در ایران بخش زیادی از افرادی که طبق اسلام حجاب دارن و یا ندارن هر دو گروه هنوز علت این عملشون رو نمیدونن و هنگام پرسش با تعابیر احساسی رو به رو میشی،مثلا،چرا چادر سرته؟؟؟حجاب حضرت زهراااااست(که البته مشخص شده که حجاب ایشون چادر نبوده)یا مثلا،چرا حجاب نداری؟؟مگه من املم یا تصور اینه که اینطور خیلی فرد شیک وروشنفکری هست!
هر دو اینها از نظرم ناشی از اجبار حجابه که موجب این شده افراد هر دو گروه به درکی از اون مسئله نرسن و عده ای متعصبانه با حجاب(منظور پوشش بدون فهمشه)و عده ای برای مخالفت با این اجبار بدون تحقیق بی حجاب بنابر این به هر فردی پیشنهاد میکنم خودش رو عالم نپنداره و در هر گروهی هست تحقیقی انجام بده....
موضوعها: 18
سپاس ها 919
سپاس شده 433 بار در 272 ارسال
12-04-2016، 23:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-04-2016، 23:14، توسط ○°łåmýå°○.)
دوست عزیزم تو قران ب صراحت گفته شده چادر ک میشه((جلابیب))پس این چیه مدرک نیست درضمن شما درست میگین ولی ببینین خیلیا نا اگاهانه میگن ک چون پوشش بانو فاطمه زهراست ولی من چادری و امسال من میدونیم چرا پوشش بانو فاطمه زهراست برین کتاب ((صدیقه شهیده))رو بخونید ک میتونید درک کنید چرا چادر میپوشم خودم هیچ وقت نشده بی دلیل کاری رو انجام بدم و هیچ کس حق مجبور کردن من رو نداره عزیزم
ببین من خونواده مامانم ساداتن و بابا بزرگم پیش نماز مسجده ولی هیج وقت کسی منو مجبور نکرده چون ما قاتون اجبار نداریم و خوبی خونوادم اینه ک درک میکنن و خونواده خوب و متدینی دارم
پیج اینستگرام من @lamya_zo ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://instagram.com/lamya_zo?utm_medium=copy_link
ههرمند هستم و طراحی و نقاشی انجام میدم کارامو تو پیجم
چککنید?❤️?
موضوعها: 7
سپاس ها 1153
سپاس شده 644 بار در 322 ارسال
عزیزم معنی جلباب مهمه که چادر نیست (جلباب چیزی شبیه مانتو میشه)و این صحبت من نیست،کلام مفسرینه.....
گفتگو ها کامل هست مراجعه کنید....