نظرسنجی: چرا محجبه هستین
این نظرسنجی بسته شده است.
چون مجبورم کردن
10.53%
2 10.53%
خودم دوس داشتم و هیچ اجباری نبوده
42.11%
8 42.11%
بخاطر حرف مردم
5.26%
1 5.26%
محجبه نیستم
42.11%
8 42.11%
در کل 19 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده

(12-04-2016، 17:08)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستش من اعتقاد ندارم..من متعادلم ن زیاد محجبه نه بی حجاب...اما در کل عقایدم با اونوریا بیشتر میخونه(:

اون وریا ینی کیا بعدشم فزق اون ورید با چیه مگه اونحا محجبه نیست اتفاقا از نظر حجاب تو جونوایب اون وری بهتر ماست
پیج اینستگرام من @lamya_zo ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://instagram.com/lamya_zo?utm_medium=copy_link
ههرمند هستم و طراحی و نقاشی انجام میدم کارامو تو پیجم
چک‌کنید?❤️?
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، #lili#
آگهی
اونوریا آمریکاییا انگلیسیا ..نه تا جایی که من دیدم محجبه نیستن
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ساحل باور نکردنیـ
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، # αпGεʟ
(12-04-2016، 17:23)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوریا آمریکاییا انگلیسیا ..نه تا جایی که من دیدم محجبه نیستن

داری میگی تا حایی ک دیدی من منظورم این نیست ک بی حجاب نیست اونجا هست زیادم هست تو هر ملتی کافر و ناکافر هست ولی مهم درک خودته از اسلام الان خیلی از کشورهایی ک مسلمون نیستن دارن ب اسلام رو میارن عزیزم

مهم درک خودت از اسلامه و چقد از اسلام فهمیدی و اصلا معنی حجاب چیه و واسه چی حجاب میزاری باور کن خود من س سال کم حجاب بودم ولی با مطالعاتی ک کردم حجابم کامل شد باز و خوشحالم از حجابم کم حجابیمم در حدی بود ک چادر میپوشیدم ولی یکم ی کوچولو موهای جلو در میوردم همیییین ولی چقد شرمندم از خدایی خودم
چک‌کنید?❤️?
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
به هر حال دیگه من عقیدم اینجوریه کسی نتونسته عوض کنه عقیدمو
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
5ساحل باور نکردنیـ
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
من شخصا مخالف اسلام با زورم مثل ایران
چون همه اونایی که مسلمون نمان اسلام و میزارن جلوشون هر غلطی که دلشون میخواد میکنن
بعد که یه نفرو میبینن یه خطای کوچیک اسلامی انجام میده به قول خودمون بابای طرفو در میارن
اسلام داشته باش و ریا کار نباش
خیلی از آدمایی که تو این انجمن از همین کارای مسلمون گرایی میکنن خودشون میدونن چه مارمولکایی هستن

اعتقاد قلبی یه فرد خارجی از یه ایرانی مطمءن باشین بیشتره
سلام
علیم تنظیم میکنم
کسی آدمو مجبور به پوشیدن چادر نمی کنه
توی قران هم نوشته شده حجاب داشته باشیم ولی حرفی از پوشیدن حتمی چادر نزده!
من حجابم کامل هست ولی چادر نمی پوشم._.
+
اعتقادم هم کامله.-.
+
نه به اون زمان که مردم باسه اسلام انقلاب کردن
نه به الان که از اسلام شاکین Dodgy
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، oprah vinfrey ، # αпGεʟ
عزیزای دلم ما نگفتیم چادر اجباری ولی تو قران پوشین چادر اومده و کسی رو مجبور نکردن اختیاری وگرنه چادر یک حجاب برتره و چ بهتر حجابمون رو اینجور کامل کنیم اسلام نما زیاد وجود داره ولی سعی کنیم ما ن کافر ن اسلام نما باشیم

یک مسلمون واقعی باشیم
چک‌کنید?❤️?
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
در بخش مذهبی بحث های زیادی در رابطه با اینکه پوشش ذکر شده در قرآن چادر نیست انجام شده، پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید:-)
درباره ی دین، به این نتیجه رسیدم که اسلام میتونه برای من خوب و کامل باشه و پذیرش کامل بودن و انجامش بستگی به فرد داره اینکه از طریق راهکار هایی که پیشنهاد داده میتونه به خدا و حقیقت برسه یا نه،من خودم حس میکنم از طریق اسلام میتونم به خدا برسم....
درباره ی حجاب نظرم اینه که در ایران بخش زیادی از افرادی که طبق اسلام حجاب دارن و یا ندارن هر دو گروه هنوز علت این عملشون رو نمیدونن و هنگام پرسش با تعابیر احساسی رو به رو میشی،مثلا،چرا چادر سرته؟؟؟حجاب حضرت زهراااااست(که البته مشخص شده که حجاب ایشون چادر نبوده)یا مثلا،چرا حجاب نداری؟؟مگه من املم یا تصور اینه که اینطور خیلی فرد شیک وروشنفکری هست!
هر دو اینها از نظرم ناشی از اجبار حجابه که موجب این شده افراد هر دو گروه به درکی از اون مسئله نرسن و عده ای متعصبانه با حجاب(منظور پوشش بدون فهمشه)و عده ای برای مخالفت با این اجبار بدون تحقیق بی حجاب بنابر این به هر فردی پیشنهاد میکنم خودش رو عالم نپنداره و در هر گروهی هست تحقیقی انجام بده....
 سپاس شده توسط ○°łåmýå°○ ، ✘PETER✘
دوست عزیزم تو قران ب صراحت گفته شده چادر ک میشه((جلابیب))پس این چیه مدرک نیست درضمن شما درست میگین ولی ببینین خیلیا نا اگاهانه میگن ک چون پوشش بانو فاطمه زهراست ولی من چادری و امسال من میدونیم چرا پوشش بانو فاطمه زهراست برین کتاب ((صدیقه شهیده))رو بخونید ک میتونید درک کنید چرا چادر میپوشم خودم هیچ وقت نشده بی دلیل کاری رو انجام بدم و هیچ کس حق مجبور کردن من رو نداره عزیزم

ببین من خونواده مامانم ساداتن و بابا بزرگم پیش نماز مسجده ولی هیج وقت کسی منو مجبور نکرده چون ما قاتون اجبار نداریم و خوبی خونوادم اینه ک درک میکنن و خونواده خوب و متدینی دارم
چک‌کنید?❤️?
 سپاس شده توسط oprah vinfrey ، ✘PETER✘
عزیزم معنی جلباب مهمه که چادر نیست (جلباب چیزی شبیه مانتو میشه)و این صحبت من نیست،کلام مفسرینه.....
گفتگو ها کامل هست مراجعه کنید....
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان