امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اتاق خبر !

مردی که دوستش را با انگیزه سرقت به قتل رسانده در حالی در زندان منتظر برگزاری جلسه محاکمه به‌سر می‌برد که می‌گوید از ارتکاب جنایت پشیمان است.
رسیدگی به این پرونده از سال گذشته و زمانی آغاز شد که کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان‌رضوی در جریان مفقودشدن مردی میان‌سال به نام حسن قرار گرفتند. بررسی‌های پلیسی فاش کرد حسن آخرین بار همراه یکی از دوستانش به نام منصور بود به همین دلیل منصور بازداشت شد و در بازجویی‌های تخصصی به ارتکاب قتل اقرار کرد.

او که می‌گفت از کشتن دوستش به‌شدت پشیمان است درباره انگیزه جنایت گفت: «من در بازار کار می‌کردم و وضع مالی خوبی داشتم اما اوضاع اقتصادی به‌هم ریخت و من هم دچار مشکل شدم، این در حالی بود که اطرافیانم سود خوبی می‌کردند. برای اینکه موقعیت خودم را ارتقا بدهم از چند نفر پول نزول کردم و البته با کارهای اقتصادی‌ای که انجام می‌دادم قسط‌ها را به موقع پرداخت می‌کردم ولی بعد از مدتی باز هم دچار مشکل شدم و برای اینکه اعتبارم در بازار به خطر نیفتد این‌بار شروع کردم به قرض گرفتن مبالغ کلان‌تر و همین اتفاق باعث شد به شدت بدهکار شوم، این در حالی بود که حسن که از دوستان صمیمی من بود به‌شدت در حال پیشرفت بود و من هم می‌خواستم مثل او به وضع مالی خوبی دست یابم».

متهم در ادامه اعترافاتش گفت: «من آپارتمانی را اجاره کرده بودم و حسن چند بار به آنجا آمده بود. چند روز قبل از قتل او به من گفت قصد دارد ملکی را بخرد. با شنیدن این حرف وسوسه شدم. روز قرار همراه او رفتم و خانه را دیدیم اما حسن آن را نپسندید و از انجام معامله منصرف شد. من می‌دانستم او پول زیادی در حسابش دارد به همین دلیل وسوسه شدم از او دزدی کنم چند قرص خواب‌آور خریدم و در آب‌میوه ریختم. او بعد از خوردن آب‌میوه بدحال شد. حسن را به آپارتمانم بردم و در آنجا تصمیم گرفتم کارت عابربانکش را سرقت کنم. رمز آن را می‌دانستم و برداشت پول برایم ساده بود. لحظه‌ای از این کار پشیمان شدم ولی باز وسوسه شدم و به خودم گفتم هر وقت پولدار شدم مبلغی را که از حساب او برداشت کرده‌ام پس می‌دهم.

حسن قوی‌هیکل بود و اگر موقع سرقت کرختی‌اش از بین می‌رفت به‌راحتی با من درگیر می‌شد و مغلوبم می‌کرد به همین دلیل تصمیم گرفتم دست‌وپای او را ببندم، در همان حال که داشتم پاهایش را با طناب می‌بستم او یک لحظه چشمانش را باز کرد، به او گفتم کمی پول می‌خواهم اما جواب داد ریالی به من نمی‌دهد. در همین اثنا بود که احساس کردم حسن از هوش رفت و سعی کردم تنفس‌اش را برگردانم اما فایده‌ای نداشت. او جانش را از دست داده بود. به شدت ترسیده بودم و نمی‌دانستم باید چه کار کنم. جسد را لای پتو پیچیدم و آن را به یک باغ بردم».منصور در ادامه اعترافاتش گفت: «در حساب حسن ٣٠٠‌ میلیون تومان پول بود که من  ٤٨‌ میلیون تومان آن را برداشتم و با آن یک وانت خریدم. بعد از این کار دوباره به باغ برگشتم و جسد را از آنجا به باغی دیگر که در اجاره خودم بود و می‌خواستم آنجا گلخانه راه بیندازم، بردم. در آنجا چاهی چهارمتری برایم حفر کرده بودند، جنازه را داخل آن انداختم و تصور کردم تمام ردپاها را از بین برده‌ام و دیگر کسی متوجه ماجرا نخواهد شد».

مأموران بعد از شنیدن اعترافات منصور به باغ موردنظر رفتند، جنازه را داخل چاه پیدا و به پزشکی قانونی منتقل کردند. در ادامه متهم به بازسازی صحنه جرم پرداخت و گفت: «از کشتن دوستم به شدت پشیمان هستم. من بلندپرواز بودم و می‌خواستم خیلی پولدار شوم، به همین دلیل نیز وارد چنین ماجرایی شدم و حسن را در حالی کشتم که هیچ بدی به من نکرده بود و ما خیلی با هم صمیمی بودیم». بنا بر این گزارش متهم درحال‌حاضر در زندان به‌سر می‌برد و منتظر است مراحل قضائی پرونده‌اش طی شود تا او را برای محاکمه فرابخوانند.

پاسخ
آگهی
مادری با تکه‌ای شیشه گلوی هر دو دخترش را برید و آن‌ها را به قتل رساند و احساس راحتی کرد.
اتاق خبر ! 8

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان،مادر 41 ساله‌ای به نام «راجانی» گلوی دو دخترش که 3 و 8 ساله بودند با تکه‌ای شیشه برید.

این مادر می‌گوید احساس می‌کرد همسرش دختر بزرگش را مورد تعرض قرار می‌داد. چرا که وقتی دختر 8 ساله پدرش را می‌دید از او وحشت می‌کرد و قایم می‌شد.

او می گوید پس از اینکه دخترانم را به قتل رساندم تازه احساس آرامش کردم. هنگامی که راجانی دخترانش را به قتل رساند، خود را تسلیم پلیس کرد.

هنگامی که پدر بچه‌ها به خانه باز می‌گردد تنها جنازه کودکانشان را یافت که در خون خود غرق شده بودند.

در حال حاضر مادر به جرم قتل درجه یک بازداشت است و پدر بچه‌ها هم در حال بازجویی برای مشخص شدن ادعای مادر است. این حادثه در هند اتفاق افتاد و پلیس هند در این مورد به شدت پیگیر است تا جرم پدر را به شدت بررسی کند.
پاسخ
مرد جنایت‌کار که زن جوانی را در خانه به قتل رسانده بود،‌پس از 15 سال به جرم خود اعتراف کرد.
   به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ در سال 1380 یک مورد قتل عمد زن جوانی در شهرستان دماوند به وقوع پیوست و از سوی فرد ناشناسی به فرماندهی این شهرستان اعلام شد.

این پرونده در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت تا این‌که متهم اصلی پرونده مرد به نام علی بود، دستگیر و تحت بازجویی‌ قرار گرفت که به دلیل نبود ادله کافی از سوی مقام قضایی آزاد شد.

پیگیری پلیس ادامه داشت و چنیدن متهم دیگر نیز در رابطه با این پرونده شناسایی و مورد بازجویی قرار گرفتند ولی بازهم تمام استدلال‌های پلیس به علی ختم می‌شد.

پس از 15 سال مجدد ماموران انتظامی شهرستان دماوند با ادله و مستندات جدیدی متهم اصلی پرونده(علی) را دوباره دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

سرهنگ شیخ‌مراد مرادی فرمانده انتظامی شهرستان دماوند درباره این خبر به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی و مواجه با ادله انکار ناپذیر به قتل زن جوان اعتراف کرد و بیان داشت که به  خاطر اختلافات قبلی در زمان دیدار ، مقتول را با ضرباتی به سرش از پای درآورده و جسدش را از بالای پل به داخل رودخانه انداخته است.

گفتنی است؛ متهم پس از تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

پاسخ
 «کلیدم را گم کرده‌ام». این نخستین جمله‌ای بود که زن جوان برای گرفتار کردن مردان جوان در دام زورگیران به زبان می‌آوردم.
به گزارش همشهری، زماني كه طعمه‌هاي اين زن از ديوار بالا مي‌رفتند تا در را برايش باز كنند خبر نداشتند 5زورگير خشن در كمين آنها نشسته‌اند. نخستين زورگيري با اين شگرد چند روز پيش در يكي از محله‌هاي شهر كرمان رقم خورد. مرد جواني در حال عبور از خيابان بود كه زن سد راهش بود. زن نگران به‌نظر مي‌رسيد و مي‌گفت كه كليدش را گم‌كرده و پشت در مانده است. او سپس خانه‌اي ويلايي را نشان داد و از مرد جوان خواست به او كمك كند و با پريدن به داخل حياط، در را به رويش باز كند.

مرد جوان كه فريب حرف‌هاي اين زن را خورده بود از ديوار بالا رفت و به داخل حياط پريد. اما به محض اينكه در را باز كرد، 5مرد به او حمله كردند و به ضرب و شتم وي پرداختند. آنها با اين ادعا كه مرد جوان با اين زن كه از اقوامشان است رابطه داشته است، او را به باد كتك گرفتند و با سرقت همه پول‌ها و اموال باارزش‌اش، تهديدش كردند كه اگر از آنها شكايت كند، آبرويش را مي‌برند و پا به فرار گذاشتند. مرد جوان اما پس از اين سرقت راهي كلانتري شد و از سارقان شكايت كرد. با شكايت او، تحقيقات پليس براي شناسايي و دستگيري دزدان شروع شد تا اينكه سرنخ‌هايي از هر 5 عضو باند به‌دست آمد و آنها كه يك زن و 5مرد بودند، يكي پس از ديگري دستگير شدند.

سرهنگ روانبخش، رئيس پليس شهرستان كرمان با بيان اين خبر گفت: با كشف اموال مسروقه ازجمله تلفن همراه و مقداري پول نقد از متهمان، آنها لب به اعتراف گشودند و به سرقت و زورگيري با اين شگرد اعتراف كردند. به گفته وي، براي تمامي متهمان قرار قانوني صادر شده و تحقيقات تكميلي در اين پرونده ادامه دارد.
پاسخ
در تصادفی عجیب در اردبیل سارقی که قصد داشت خودرویی را به سرقت ببرد، در چند قدمی محل سرقت تصادف کرده و توسط مردم دستگیر شد.
به گزارش فارس، در سرقتی که عصر امروز مابین دروازه‌ مشگین و میدان قیام رخ داد، سارق در سرقت خود ناکام ماند و بعد از خسارتی که به ماشین سرقتی وارد شد، توسط مردم دستگیر شده و در عمل خود ناکام ماند.

مالک خودرو که برای خرید نان از ماشین خود پیاده شده و در مسیر دروازه مشگین – میدان قیام پارک کرده بود، یک سارق از فرصت استفاده کرده و اتومبیل را به سرقت برد که بعد از عبور از چند خودرو به صورت مارپیچ و لای‌کشی بالاخره با یک پراید تصادف شاخ به شاخ داشت تا خودروی سرقتی و پراید خسارت سنگینی را ببینند.

به دنبال این حادثه مردم سارق این خودرو را دستگیر کرده و تحویل پلیس دادند.

این سارق که قصد داشت خودروی پژویی را به سرقت ببرد، در حالی در نیت خود ناکام ماند که در روزهای اخیر چندین مورد سرقت خودرو در این منطقه گزارش شده است.
پاسخ
مردی وقتی شنید همسر سابقش ازدواج کرده است با همدستی دوستان شمشیرکش‌اش این زن را ربود.  گروگان زن جوانی است که به خاطر اختلاف‌های جدی خانوادگی از همسرش به نام حمید جدا شد و با برعهده گرفتن حضانت فرزندش به خانه پدری خود برگشت. مرد جوان نیز با توجه به اتهامی که در یک پرونده قتل متوجه او بود دستگیر و مدتی زندانی شد.

زن جوان یک سال پیش با مردی جوان آشنا شد. آنها با هم ازدواج کردند و همین کافی بود تا سر و کله همسر سابقش پیدا شود. حمید با آزادی از زندان و اطلاع از این که همسر سابقش به عقد مردی درآمده است  بشدت عصبی شده بود. مرد جوان با همدستی چند دوست شرور خود به خانه پدرزن سابقش رفت. او و دوستانش با عربده کشی و تهدید شمشیر و چاقو ، زن جوان را ربودند و او را به خانه‌ای در یکی از محلات مشهد بردند.

زن جوان پس از چند ساعت موفق شد از آن خانه فرار کند، اما حمید و دوستانش متوجه شدند و به تعقیب او پرداختند. آنها زن جوان را دوباره با تهدید و توسل به زور سوار خودرو کرده و با خود بردند.پدر این زن جوان که دچار ترس و اضطراب زیادی شده بود موضوع را به داماد خود اطلاع داد.

فرمانده پلیس خراسان رضوی در این باره به شوک گفت: مردی 31 ساله با مراجعه به کلانتری 17 مشهد اظهار داشت شوهر سابق همسرش با همدستی دوستان شرور خود همسرش را ربوده‌اند.سرتیپ بهمن امیری مقدم افزود: با توجه به اهمیت موضوع تحقیقات پلیسی بلافاصله آغاز شد و مأموران پلیس  مجرم اصلی پرونده و یکی از همدستانش را ردزنی و دستگیر و زن جوان را از چنگ آنان رها کردند.

وی با اشاره به این مطلب که دو مجرم پرونده با تشکیل پرونده  آدم‌ربایی  به مراجع قضایی معرفی و راهی زندان شدند، گفت: تحقیقات در این پرونده ادامه دارد.

زن جوان در حالی که نگرانی در چهره‌اش موج می‌زد، گفت: چند سال با این مرد زندگی کردم و خیری از او ندیدم. طلاقم را گرفتم و جان خودم و بچه‌ام را آزاد کردم اما دوباره دست از سرم برنداشت.  او و دوستانش مرا ربودند، من از آن خانه فرار کردم. با عجله می‌خواستم خودم را به مغازه همسرم برسانم و از او کمک بگیرم اما حمید و دوستانش مرا پیدا کردند.  با زور و تهدید دوباره سوار خودرویشان شدم.

وی افزود: شوهر سابقم می‌گفت فردا تو را به محضر می‌برم و باید دوباره به عقدم در بیایی. من شوهر دارم و از طرفی به هیچ عنوان حاضر نیستم دوباره با او زندگی کنم.
پاسخ
یک نوجوان 16 ساله ایرانی که همراه خانواده‌اش در آلمان تقاضای پناهندگی کرده بود، خودکشی کرد.
به گزارش عصرایران،‌ حسین رحیمی خود را در کنار بزرگ‌راهی نزدیک اردوگاه پناهجویان در شهر ارلانگن در جنوب آلمان حلق آویز کرد.

پدر حسین به بی‌بی‌سی گفت که شب گذشته جسد پسرش را بیرون از اردوگاه پناهجویان پیدا کرده و نامه‌ای از او بجا مانده که در آن نوشته بود که دیگر طاقت "این زندگی سخت" را نداشته است.
پاسخ
فرماندهي انتظامي شهرستان فسا استان از کشف يک فقره پرونده ايجاد مزاحمت توسط پليس فتا در آن شهرستان خبر داد.
به گزارش مردم سالاری، سرهنگ علي شيبانيان گفت: فرد جواني با در دست داشتن مرجوعه قضايي به پليس فتا شهرستان فسا مراجعه و شکايتي را عليه فردي ناشناس که از طريق نرم افزار شبکه اجتماعي بي تاک براي وي مزاحمت ايجاد كرده بود، مطح كرد.

وي ادامه داد: شاکي جوان پرونده بيان كرد مدت 2 سال است که مزاحمت هاي اين فرد ناشناس براي خانواده وي مشکلات زيادي را ايجاد كرده تا جايي که تصميم به پيگيري آن نموده است.

فرماندهي انتظامي شهرستان فسا افزود: کارشناسان پليس فتا با بررسي اظهارات شاکي و از طريق اقدامات فني موقعيت مکاني متهم را در شبکه اجتماعي بي تاک شناسايي و هويت وي را مشخص كردند.

سرهنگ شيبانيان بيان كرد: متهم به جرم خود اقرار و اذعان كرد، به علت اينکه يکي از دوستانش وي را تحريک كرده که شوهرش با يکي از اقوام شاکي اختلاف دارد، تصميم به اين کار گرفته و سعي کرده است با اين انگيزه شوم از خانواده شاکي انتقام بگيرد.

متهم در مواجهه حضور با خانواده شاکي از دروغ هاي دوستش مطلع شد و از آنها طلب بخشش كرد.
پاسخ
دو کودک بازیگوش که دور از چشم پدر، نیسان وی را سوار شده بودند با سقوط به دره حادثه مرگباری را رقم زدند.
 به  گزارش  ایران ؛بخشدار چاروسا گفت: بی احتیاطی پدر و بازیگوشی دو برادر خردسال با خودروی پدرشان، یکی از بچه‌ها را به کام مرگ فرستاد.

حیات‌الله پرواز افزود: این دو پسر بچه 12 و 8 ساله به دور از چشم والدین اقدام به روشن کردن وانت نیسان پدر خود که در بالای تپه نزدیک خانه پارک شده بود، کردند و به علت به حرکت درآمدن خودرو و سقوط آن به دره، یکی از پسرها کشته و دیگری زخمی شد.

وی بیان کرد: در این حادثه که در روستای دارگنجی بخش چاروسای کهگیلویه اتفاق افتاد، پسربچه 8 ساله در دم جان سپرد و برادرش بشدت زخمی و به بیمارستان منتقل شد.

پرواز اظهار کرد: براساس گزارش رئیس اورژانس قلعه رئیسی حال پسربچه 12ساله وخیم است.
پاسخ
 مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: جسد نوجوان ۱۶ ساله‌ای که در شهرستان فلاورجان غرق شده بود امروز در پشت بندهای سنگی پل آذر اصفهان کشف شد.
 به گزارش مهر، آتشپاد بهزاد بزرگزاد  در خصوص پیدا شدن جسد نوجوانی ۱۶ ساله امروز  در رودخانه زاینده رود در محل پل آذر اظهار داشت: بنا بر گزارشات واصله این جسد متعلق به نوجوانی است که دو روز گذشته در شهرستان فلاورجان در رودخانه زاینده‌رودغرق شده بود.

وی با بیان الینکه غواصان آتش نشانی فلاوزجان طی دو روز گذشته جستجو برای کشف جسد را انجام دادند، افزود: این در حالی است که امروز جسد این فرد توسط غواصان آتش نشانی اصفهان و حین گیر کردن به بندهای سنگی زیر پل آذر کشف شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان ادامه داد: باید توجه داشت که برخی از اجساد غرق شده در رودخانه زاینده‌ود بعضاً تا تالاب گاوخونی هم می‌رسند و بعد کشف می‌شوند.

وی همچنین به انفجار شب گذشته در خیابان مسجد لنبان اشاره کرد و گفت: در این حادثه که به واسطه انفجار کپسول LPG اتفاق افتاده است دو نفر مصدوم و دیوارهای خانه کناری نیز تخریب شده است.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Thumbs Up بسته پیشنهادی اتاق تعاون ایران در راستای کاهش اثرات منفی کرونا !
  درگیری دو جراح در اتاق عمل جلوی چشم بیمار
Heart اتاق فرد مبتلا به کرونا چگونه باید باشد؟
  قیمت اتاق رو به کعبه
Shocked درگیری دو جراح در اتاق عمل جلوی چشم بیمار! (عکس)
  «اتاق باران» در لس آنجلس +عکس
  اجاره اتاق برای داغون کردن !+عکس
  نقاشی های 3بعدی در کف اتاق هتل های دبی+عکس
  سبک جدید طراحی کف اتاق به صورت سه بعدی + عکس
  سناریوی پلید مرد سیگاری بر علیه زنان تنها/ داستان درگیری یک زن با شکارچی در اتاق خواب

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان