موضوعها: 2,222
سپاس ها 20962
سپاس شده 28990 بار در 12934 ارسال
حالت من: هیچ کدام
من تلگرام ندارم :| ادمین تله ساراست ! :/
خیلی کنجکاو شدم بدونم کدوم اهنگه ! ..
الان میرم میبینم دوباره تو فیلم آهنگ اون قسمتو گوش میدم بهت میگم
._.
وای اونجاشو نگو .. خیلی بد بود ! دوها که رنگش عین گچ شده بود .. منم پشت گوشی دهنم واز مونده بود!!
شما نه جنگیدینو بردین
ما جنگیدیم و باختیم ..
موضوعها: 1,467
سپاس ها 23583
سپاس شده 24894 بار در 9131 ارسال
خخخ منم !
باشه مرسی . سارای خودمون ؟
خب حالا که تو هم تمومش کردی میخوام یه نقد کلی بزارم ( بیکارم دیگه D: )
_____
نگهبان شب از متفاوت ترین کارایی بود که تا حالا دیدم .
اول نظر خودمو میگم :
- شخصیت پردازی ها قوی بود . نه فقط نقش های اصلی بلکه بقیه ی نقش ها هم داستانی برای خودشون داشتن یعنی فقط نقش مجسمه رو بازی نمیکردن . مثل دوست رییس نگهبانان شب ( اسم جفتشونو یادم رفته ) ..
- شروع داستان خیلی خوب بود . طوفانی شروع شد و بعد از چند قسمت هیجانی روال کار آروم شد . به خوبی میشد بالا پایین بودن میزان حساسیت داستانو در طی 24 قسمت حس کرد ؛ سریال یک رنگ نبود .
- موزیک های متن فوق العاده بودن انگار فقط و فقط برای سکانس های پخششون بوجود اومده بودن و بس ! موزیک های متن تاثیر خیلی خوبی روی جذابیت های داستان داشتن .
- بازی ها همه عالی بود . به نظرم قوی ترین بازی رو بازیگر نقش سادام داشت . بعد از اون جونگ ایل وو و بازیگر های نقش های شاه و دوها و وزیر اعظم عالی کار کردن . هیچکس خشک بازی نمیکرد ، و بازیگرای کودک هم خیلی خوب ظاهر شدن به ویژه بازیگر نقش بچگی رین !
- داستان بی روح نبود ؛ یه عاشقانه ی جذاب و باز هم یه مثلث عشقی از قلب تخیلی داستان بیرون اومد .
- جلوه های ویژه خیلی خوب بود . صحنه های شهاب سنگ ، ارواح ، خدای اژدها و جادوها همه خوب بودن و بعضی جاها واقعا عین فیلمای هالیوودی میشدن .
- پایان خوب و شاید در بعضی موارد غیر قابل پیشبینی بود . شاهی که از بچگی به رین حسادت میکردو تمام زندگیش شاه بودنش بود و حتی بخاطر مقامش از مادربزرگش هم گذشت ، یکهو قسمت اخر تاج و تخت رو به برادرش داد . اما رسیدن رین و دوها به هم طبیعی بود و انتظارش میرفت . و اما موسوک و تنها موندنش ( از لحاظ عشقی ) یکم جالب نبود . به نظرم اگه یه پایان عاطفی برای موسوک هم میزاشتن بهتر بود .
- نقش افرینی و شخصیت پردازی کاراکترای منفی خیلی قوی بود ؛ کاراکتر های سادام ، سو ریون و شاه کامل بود . هر سه برای اهدافشون مسمم بودن ؛ سادام برای رسیدن به خدای افعی ، سو ریون برای رسیدن به شاهزاده و شاه هم برای حفظ سلطنتش به هر قیمتی . البته از لحاظ روحی روانی شاه ناقص بود . وزیر اعظم هم کاراکترش کامل بود ولی نسبت به بقیه ی منفی ها نه . مسمم نبود نقشه ای نداشت حتی خودشم نمیدونست به کی اعتماد کنه . کاراکتر سادام کامل ترین بود از اول تا اخر برای هدفش جنگید و برای رسیدن به خواستش خیلی صبر کرد و نوکری پادشاه و وزیر رو کرد که اصلا به سلیقه ش نمیخورد ولی برای هدفی که داشت همه ی اینکارا رو کرد .
- در شخصیت های مثبت هم کامل ترین کاراکتر ها بنظر من دوها و موسوک بودن . رین اولش شخصیت ضعیفی داشت و ول میگشت و هیچی نمیخواست ؛ یه زندگی بی هدف و مسخره داشت ! ولی با دوستی با موسوک و دوها که اوم های قوی و پرتلاشی بودن کامل شد و شخصیتش رشد کرد . دوها با نرسیدن به هدفش نا امید نشد و موسوک هم تصمیم های زیادی گرفت و خیلی تغییر و رشد کرد .
- ما به غیر از مثلث عشقی دوها و رین و سو ریون یه مثلث عشقی دیگه هم داشتیم ؛ رییس نگهبانا و دوستش و اون خانمه . خانومه رییس نگهبانا رو دوس داشت دوستش هم خانومه رو ! شخصیت مظلومی داشت این دوسته .. اخرشم مرد : (
- نکته ی دیگه ی زیبایی سریال این بود که نمیدونستی چی خواهد شد . فیلمنامه ی قوی همه ی داستان رو طوری درست کرد که جذابیت فیلم همیشه حفظ بشه و اتفاقای جالبتر بیفته .
- در آخر بگم اگه یه لقب به نگهبان شب بدیم من لقب " متفاوت ترین " رو بهش میدم چون متفاوت ترین بود .
موضوعها: 2,222
سپاس ها 20962
سپاس شده 28990 بار در 12934 ارسال
اره سارا دیگه! #tigh
خیلی خوب بود نقدت .. چیز هایی گفتی که تا حالا خودمم بهشون دقت نکرده بودم ! واقعا عالی بود ♥
در رابطه با اون اهنگه ، رفتم گوش دادم تو فیلم ولی تو آهنگ هایی که دان کردم اونو ندیدم .. ولی آهنگش قشنگ بود .. خیلیاش قشنگ بود .. همه ی اهنگاش به موضوع فیلم میخورد تازه ! ..
پ.ن : فک کنم دو سه صفحه ای هست داریم راجب نگهبان حرف میزنیم :|
بهتره زوم کنیم رو یه سریال دیگه ._.من که تا اطلاع ثانوی دانلود نمیکنم تا امتحای ترم را تموم کنم بعد کل تابستون رو بشینم سریال ببینم ^_^
فقط یه ماه مونده .. ! ._.
شادیم که سیدی نداره ببینه .. :'< سارام درگیر نگهبان ! :| ریحانه هم ریپلای ..
حالا چه کنیم ؟!
نقد و بررسی چی رو بزاریم ؟! .. :|
شما نه جنگیدینو بردین
ما جنگیدیم و باختیم ..
موضوعها: 838
سپاس ها 6951
سپاس شده 8855 بار در 3168 ارسال
اهنگرو برام تو پ.خ بفرس بزارم ._.
دوس دخترم روباهه مسخرس |:
5 قسمت دیدم ولش کردم
موضوعها: 1,467
سپاس ها 23583
سپاس شده 24894 بار در 9131 ارسال
اسم سریال : Exo Next Door
برگردان : همسایه بغلی اکسو
با بازی اعضای اکسو ♡ & مون گا یونگ
اکسو رو که همه میشناسین ! از پرطرفدار ترین گروه های پسرانه ی کی پاپ . که 2 زیر مجموعه ی exo-k و exo-m داره یعنی کره ای و چینی .
که اگه اشتباه نکنم هردو گروه تو این سریال بازی کردن .
- چون با گوشیم نمیتونم عکس بزارم شرمنده (:
موضوع داستان اینه که اکسو همسایه ی یه دختره میشن و ماجراهایی دارن ..
سال تولید : 2015
چانیول ( از exo-k ) بخاطر بازیش تو این سریال جاییزه گرفته ♡
16 قسمته هر قسمت 15 دقیقه ست .
شبکه ی پخش کننده : Naver Tv Cast
کمپانی حامی اکسو sm و لاین تولید کننده سریال بودن.
داستان راجع به دختریه به اسم یون هی که خجالتیه و 23 سالشه و عاشق اکسوئه یه روز 4 تا مرد خوشتیپ (چانیول و بکهیون و دی او و سوهون) میان همسایه ش میشن و سورپرایزش میکنن . داستان میگذره تا اینکه یون هی راجع به گذشته ی چانیول چیزایی میفهمه ( چانیول دوست بچگیش بوده )
در اخر هم یه مثلث عشقی بین یون هی و چانیول و دی او بوجود میاد ♡♡♡
+ من یه قسمت کامل هم ندیدم ازش . ولی زمانیکه یون هی با پسرا روبه رو میشه رو دیدم خیلی باحاله تمام آبی که چن لحظه قبل خورده بودو رو یکی از پسرا تف میکنه از هیجان D:
سریال خیلی خوبیه مخصوصا برای اکسوال ها .
موضوعها: 6
سپاس ها 1429
سپاس شده 1141 بار در 683 ارسال
تو این مینی سریال همه ی اعضا ی اکسو کاملا خودشونن و اصلا سعی در بازیگری کردن ندارن...
تنها فردی که شخصیت خودش رو درفیلم نشون نمیده چانیوله
با تمام شخصیت جذابو خوشخنده و شادی که داره تو این فیلم کاملا برعکس خودش بازی میکنه...
و به همین خاطر جایزه برده...
فوق العادس**