(26-03-2016، 11:19)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2016، 11:18)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2016، 11:16)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2016، 11:13)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2016، 11:12)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خُـب ؟
اه
کی با ت صحبت میکنه ..
خب دارع؟ اسم اونم اینه دگ ..
شایعس تکذیب میکنم
در ضمن با دوست من اینطوری نحرفا :| :/
من با هرکسی خوب نمیحرفم .. اوکی؟
زشته :|
خوب صحبت کردن بیانگر شخصیت شماست دوست عزیز :/
شخصیت خوب نیمی از ایمان است :|
اوکی؟
(26-03-2016، 11:17)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2016، 11:16)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2016، 11:13)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2016، 11:12)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خُـب ؟
اه
کی با ت صحبت میکنه ..
شایعس تکذیب میکنم
مُهـم نی !
هع !
با هرکی ب اندازه لیاقتش رفتار کن .. حتی اگه پدر و مادرت باشه ..!
چون بهاء دادن بیش از حد ب ی چیز یا کسی باعث سوء تفاهم میشه ..
من بات با شخصیتی میحرفم شمام اینطوری .اگ بد حرف زدم اینجا باز شما میتونی خوب حرف بزنی یا بد حرف بزنی بستگی ب خودت داره..
(26-03-2016، 11:21)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2016، 11:18)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خُـب ؟
اه
کی با ت صحبت میکنه ..
شایعس تکذیب میکنم
من با هرکسی خوب نمیحرفم .. اوکی؟
جایی برای بحث نزاشتین.
سلام.
سلام(: