14-03-2016، 17:00
(14-03-2016، 16:56)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اين طرز صحبت با من؟:|اين ارمان هاي دين؟:|
(14-03-2016، 16:48)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایزی را گِره کن بر کمَرَت اِی وِی≈" تا شوی رَستگار زِ عادتِ بی اختیار"≈ :||||
(14-03-2016، 16:45)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(14-03-2016، 16:41)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-03-2016، 16:37)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره خودمم:|
من خودممـ :| تـُ خودتی ؟ :|
خوبمـ تشکُر ._. ..
تُ همـ خوبی دیگه .. از آواتارت معلومه :|
:|
زارت؟:|
احسنت :>
زورت :|؟
:||
:|||
:||||
:|||
:||
OMG:|
(14-03-2016، 16:45)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-03-2016، 16:43)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیخِ جُلبَک مغزی بودیُ نمیدانستَمَت :|
(14-03-2016، 16:37)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با سلول خاكستري هم اشنايي داري؟:|
سلولی برایم آشناستُ عجیب پدرِ دلبَرَکم :||
و داستان چنین است که روزی شیخی لب بُگشادُ گفت ***** حال چگونه میتوانم تفسیرش کنم ای شیخِ راستگو?[!]؟
ريد با اين سؤالت :|
بيا پ خ مثه ادم بيان كن:|
آب قطع است.. V:
و سوالی دیگر دارم ای شیخ :||
بو مياد:٧
گوي:|
ولي پاسخي نشوي:|
عجب بیتی سرودَم برایت :||||
و اینکه خواهشمندم که اثرات بنده حقیر را با این شکل» :| «کپی نَنِما!
و اینگونه اعمالیست که فرار مغز ها را شکل میدهد
پاسخی حکیمانه بگوی تا نَشَوَم رُسوآی خُلقُ خوی
اينايي كه گفتيو تَرجمه كن اي پسرك خل:|
ابتكار خودم بود :|
نسكي:|
و تو را نصيحت همي كنم كه ازدياد اعتماد به نفس إنسان را همي نابود سازد:|
گر خواهي رسواي خلق نشوي به پ خ مراجعه كن:|