امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285

(14-03-2016، 16:42)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:38)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:34)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام (:

دَدَ:|
چطوري^_^؟
بچه چيه؟D:
+
بله مهناز خانوم ارشه
نه بابا ممنون
خوبی؟ (:
پروردگارا! شما بیشتر از من عجله دارینا.
معلوم نیست هنوز D:

خوبم
تو خ؟D:
ارهD:
نگوووووو#_#
بابا نه ماه شد إلانا ديگه بايد دنيا بيادD:
 سپاس شده توسط Medusa ، کیوان دربندی(ترافیک)
آگهی
مهرناز من سرعت ندارم نقلم نمیاد!
ناراحت نباش
برو مال دوستاتو بردار
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 174
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust ، کیوان دربندی(ترافیک)
(14-03-2016، 16:45)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:41)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:37)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:33)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:32)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــِس ._. ؟
هيچي ميخواستم مطمئن شم خودتي:|
خوبي؟:|

من خودممـ :| تـُ خودتی ؟ :|

خوبمـ تشکُر  ._. ..

تُ همـ خوبی دیگه .. از آواتارت معلومه :|
اره خودمم:|
:|
زارت؟:|

احسنت :>

زورت :|؟
:||
:|||
:||||
OMG:|

(14-03-2016، 16:45)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:43)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:37)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:35)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:33)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش ای بزرگ مَرده فلش سوالی داشتم منشوری
رُخصَت دهید بیان میکنم.. ._.!
رخصت ميدهم اي پسرم :|
حال اگر ميتواني از سلول هاي تهتهاني رخصت گير تا پاسخ گويم:|
سلولی برایم آشناستُ عجیب پدرِ دلبَرَکم :||
و داستان چنین است که روزی شیخی لب بُگشادُ گفت *****  حال چگونه میتوانم تفسیرش کنم ای شیخِ راستگو?[!]؟
با سلول خاكستري هم اشنايي داري؟:|
ريد با اين سؤالت :|
بيا پ خ مثه ادم بيان كن:|
شیخِ جُلبَک مغزی بودیُ نمیدانستَمَت :|
آب قطع است.. V:
و سوالی دیگر دارم ای شیخ :||

بو مياد:٧
گوي:|
ولي پاسخي نشوي:|
 سپاس شده توسط کیوان دربندی(ترافیک)
دو دقیقه اومدیم ببینیمتونا!
عزیزای من سرعت ندارم
فعلا خداحافظ (:
grou
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 174
 سپاس شده توسط Medusa ، کیوان دربندی(ترافیک) ، Faust
(14-03-2016، 16:51)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو دقیقه اومدیم ببینیمتونا!
عزیزای من سرعت ندارم
فعلا خداحافظ (:
grou

گود باي دَدَ :|

امضام چه دراز شده:|
سلام....
(14-03-2016، 16:48)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:45)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:41)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:37)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:33)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هيچي ميخواستم مطمئن شم خودتي:|
خوبي؟:|

من خودممـ :| تـُ خودتی ؟ :|

خوبمـ تشکُر  ._. ..

تُ همـ خوبی دیگه .. از آواتارت معلومه :|
اره خودمم:|
زارت؟:|

احسنت :>

زورت :|؟

(14-03-2016، 16:45)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:43)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:37)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:35)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و داستان چنین است که روزی شیخی لب بُگشادُ گفت *****  حال چگونه میتوانم تفسیرش کنم ای شیخِ راستگو?[!]؟
شیخِ جُلبَک مغزی بودیُ نمیدانستَمَت :|
آب قطع است.. V:
و سوالی دیگر دارم ای شیخ :||

بو مياد:٧
گوي:|
ولي پاسخي نشوي:|
ایزی را گِره کن بر کمَرَت اِی وِی≈" تا شوی رَستگار زِ عادتِ بی اختیار"≈ :||||
عجب بیتی سرودَم برایت  :||||
و اینکه خواهشمندم که اثرات بنده حقیر را با این شکل» :| «کپی نَنِما! 
و اینگونه اعمالیست که فرار مغز ها را شکل میدهد
پاسخی حکیمانه بگوی تا نَشَوَم رُسوآی خُلقُ خوی

(14-03-2016، 16:33)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2016، 16:31)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر تواي علي خوده دين:|
آرش ای بزرگ مَرده فلش سوالی داشتم منشوری
رُخصَت دهید بیان میکنم.. ._.!

(14-03-2016، 16:41)کیوان دربندی(ترافیک) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان

اع اقا كيوان!
سلام
خوبيد؟.-.

سلام برادر
ممنون
شما خوبى
 سپاس شده توسط Son of anarchy
نقل قول: :|
-_-
-__-
-___-
-__-
-_-
نترس داری خواب میبینی :|
تموم شد ._.  kaffe2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 189 مهمان