02-03-2016، 23:26
(02-03-2016، 23:22)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلامت کو دختر؟
(02-03-2016، 23:20)Raha sj نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مث اینکه از برق چیزی سرت میشه
چه آواتارت خوشگله :>
(02-03-2016، 23:21)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:18)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلشون واسم سوخت
(02-03-2016، 23:16)Raha sj نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خلوته فاز نمیده
دورشته نول و ارت بگیری فاز فک کنم بدع :v
(02-03-2016، 23:18)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:15)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واجب شد بیام شمال #_#
ری تو بودی:/
تصادف چطور؟توضیح کامل بدهااا
واااای امیر اون موقع موتور داشتم افلیج کامل بودم
داشتم راه راستو میرفتم بعد یهو میرفتم تو باقالیا
یه روز نبود من دست و پا شکسته نیام خونه D:
باقالیا:v
من موندم چطور بهت زن دادن:vvvv
از این صحبتهای قبل ازدواج هست!رفتم حرف بزنم گند زدم امیر
رفتم به دریا گفتم خیلی خوشحالم که قراره منو بگیرین :4fv:
واقعا ؟
علیکم السلام
اینقدر قرمز شدم