(11-02-2016، 19:37)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 19:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 19:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 19:30)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسـان بـرو آف شـد ..
حآلتـو ندآرم ..
میتونی مودمو خاموش کنی و شرّو کم !
(11-02-2016، 19:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جان نَنَت بیا یه روز آدم خوبی شو :|
کربلام رفتم نشدم :|
آخ خدایا...
آخه مرد حسابی یه روز که زیاد نیست!
یه روز آدم محترمی باش :|
بعد می بینی چ قد خوبه .__.
من هر جا ی مدلم
اون مدلیمم هس
ولی برا شماها حیفه :|
(11-02-2016، 19:34)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 19:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2016، 19:30)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسـان بـرو آف شـد ..
حآلتـو ندآرم ..
میتونی مودمو خاموش کنی و شرّو کم !
(11-02-2016، 19:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جان نَنَت بیا یه روز آدم خوبی شو :|
کربلام رفتم نشدم :|
مکـه برو حـداقل ی جـرثقیـل بیفـته روت .. رآحت شیم :|
تو برو ترکیه با فاطما گل همکاری کن :|
خب اگه ما اینقد بی لیاقتیم برا چی وقتتو با ما می گذرونی؟
چرا میای اینجا که با ما بی لیاقتا حرف بزنی؟
رفتارتو عوض کن!
دیگه یکم زیاده روی می کنی..
این ع* بازیات یکمش خوبه ولی اینقدش فقط باعث اعصاب خوردی می شه .__.
یا نیا اینجا یا آدم شو ..
من با این رفتارت مشکلی ندارم ولی هر دفه اومدم اینجا داشتی با یکی دعوا می کردی!!
همرو خسته کردی .__.
با حداقل منو