امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 284

(13-01-2016، 13:49)*ROSE* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:48)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:47)*ROSE* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها اگه بخوام نویسنده یا مدیر بخش ادبیات شم باید به کی بگم ؟؟؟

تو تایپیک..

میشه لطف بنمایی لینکشو بهم بدی؟؟
نه..
(13-01-2016، 13:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:47)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:43)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*VENUS* نوشته است:تو كي بودي؟ .-.
آقا امیر:|
كي ؟!
من تورو مي شناختم؟ .-.
من حافظمو از دست دادم:|
دوستان مي دونن !
بنظرت من باید بدونم تو منو میشناختی یا نه:|؟
خب اره ديگه:/
پس كي بايد بدونه؟
._____.

خودت..
 +فعلا..
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Tɪɢʜᴛ ، omidkaqaz
آگهی
(13-01-2016، 13:51)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:49)*ROSE* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:48)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:47)*ROSE* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها اگه بخوام نویسنده یا مدیر بخش ادبیات شم باید به کی بگم ؟؟؟

تو تایپیک..

میشه لطف بنمایی لینکشو بهم بدی؟؟
نه..

(13-01-2016، 13:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:47)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:43)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا امیر:|
كي ؟!
من تورو مي شناختم؟ .-.
من حافظمو از دست دادم:|
دوستان مي دونن !
بنظرت من باید بدونم تو منو میشناختی یا نه:|؟
خب اره ديگه:/
پس كي بايد بدونه؟
._____.

خودت..
 +فعلا..
خودم پیدا کردم :|
+ کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من :|
یــــاد بِگیــر!اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم
لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ ندارد!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(13-01-2016، 13:49)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:45)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:42)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشی پیشی ملوسه:|
سنی ازت گذشته الان تو باید واسه یه بچه الگو باشی:|

پير شديم ولي بزرگ نه (:

چن سالته مامان بزرگ :>
رفتم تو ١٧ (:
بچه ها؟؟؟ جدا رفتم تو ١٧ !!!!!!
وايييييي
همين ديروز بود ١٤ سالم بود اومدم اينجا :/

ی سال ازم بزرگتری O_O
١٦ سالته؟ ^_^*
من يه سال دير رفتم مدرسه!
يه تصادف خيلي بد كردم و سرم شكست:/
از اونايي كه دكترا ديگه بهم اميدي نداشتن :||
اين شد كه يك سال نرفتم مدرسه (:
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(13-01-2016، 13:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:49)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:45)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پير شديم ولي بزرگ نه (:

رفتم تو ١٧ (:
وايييييي

ی سال ازم بزرگتری O_O
١٦ سالته؟ ^_^*

رفتی تو کما O_O ?

اینقد دوس دارم ببینم تو کما چجوریه |:
بعد بهوشم اومدم یادم باشه ^_^
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ραяα∂ιѕє-
(13-01-2016، 13:50)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:43)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2016، 13:42)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ..

سلام 

من از شوهرت میترسم
خیلی وقته باهاش حرف نزدم ._.
چرا؟

پاسخ الزامی نیس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ραяα∂ιѕє- ، esiesi
(13-01-2016، 13:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پير شديم ولي بزرگ نه (:

رفتم تو ١٧ (:
وايييييي

ی سال ازم بزرگتری O_O
١٦ سالته؟ ^_^*

والا من هنوزم بت امیدی ندارم:|
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 284 33

سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، *VENUS* ، Wanton
نودوهشتیا کتابای نویسنده های معروفشو پولی کرده |:
 سپاس شده توسط ραяα∂ιѕє- ، *VENUS*
(13-01-2016، 13:54)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم تو ١٧ (:
وايييييي

ی سال ازم بزرگتری O_O
١٦ سالته؟ ^_^*

رفتی تو کما O_O ?

اینقد دوس دارم ببینم تو کما چجوریه |:
بعد بهوشم اومدم یادم باشه ^_^

نه!
سرم از ٢ طرف باز شده بود!
بيهوش بودم
سرمو بخيه زدن
خونريزي داشتم

(13-01-2016، 13:55)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم تو ١٧ (:
وايييييي

ی سال ازم بزرگتری O_O
١٦ سالته؟ ^_^*

والا من هنوزم بت امیدی ندارم:|

همه همينو مي گن .__.

نقل قول: اميد نمي شه همينجا بگي؟
به خدا ١١ تا پ.خ خونده نشده دارم
حال ندارم برم ببينم چيه!
 سپاس شده توسط ραяα∂ιѕє- ، Tɪɢʜᴛ ، omidkaqaz
بیچاره امام امیدش به دبستانیا بود خبر نداره دبیرستانیای نره خر چه اواتارایی میزارن:|
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 284 33

سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، omidkaqaz ، *VENUS*
چرا زیر نویس فیلمه نمیااااد -____-

اسماشم یکی کردم آ -_-

اه -_-
 سپاس شده توسط ραяα∂ιѕє-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 92 مهمان