10-01-2016، 1:16
(10-01-2016، 1:12)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2016، 1:08)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ریاضی ده درصد زدم:|
(10-01-2016، 1:04)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2016، 1:02)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2016، 0:58)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا؟
(:
امسال هنر و انسانی تو یه روز بودن
تو انسانی اگه چهار ماه قبل کنکور رو خوب بخونی رتبه زیر هزار هم می تونی بیاری(:
شانس منه حالا سال منم میفته تو یه روز..
آخه من کلا داغونم.. ((:
برنامم کلا باید توش فیلم و اخبار نجوم باشه.. و این خودش خیلی طول میکشه..
بعد برای هنر هم بخونم.. برای انسانی هم بخونم.. عمرا بتونم..
فکر کنم باید هنر رو بزارم کنار کلا .. چون قبول هم نمیشم .
آره فقط چهار ماه آخر
اتفاقا با یه برنامه ریزی می تونی به همه برنامه هات برسی(:
+
بلی ندا
+
خوبی آرمی جونم؟
من خوبم(:
مشکل اینه که من اونم ندارم .. ولی میرم پیش مشاور برنامه بده بهم..
ببین آخه کارگردانی هنر رتبه دو رقمی میخواد.. منم با وضعیت ریاضیم حتما قبول میشم.. (((:
هنر رو میزارم کنار .. دوره ی کارگردانی دارم میبینم.. همه میگن رشتشو نمیخواد بری..
فقط باید روزی نیم ساعت هرروز دروس عمومی تو برنامه ت باشه
بقیه ش هم کانون و سنجش برنامه میدن
با همونا پیش بری عالیه(:
من در حدی هستم که استادم هردفعه میخواست نت ها رو مثلا چنگ و اینارو ضرباشونو بگه اول یه ساعت ضرب و تقسیم واسم توضیح میداد. (((:
ولی اقتصادم مسئله هامو خیلی خوب حل میکنم جدیدا..