امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283

(09-01-2016، 12:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:27)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دوس دارم بابا بشم  :p325:

(09-01-2016، 12:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| 
امیر 1 ماهشه ؟ |: 
من فک کردم 2،3 ماه هس 

تا 4 ماهگی صبر کن تا بفهمی اصن بابا میشی یا مامان :| 
نه ببخشید ینی بچه دختره یا پسر :| 

منو نگا کن :| 
انقد بچه داری کردم همرو بلدم :| 

8 سالم بود خواهرمو نگه میداشتم تنهایی :| 
ایشالا مامان میشم ._.
آخی پدری هستی برا خودت (:

ایشالا D:
میدونم ولی بابام برام زن نمیگیره :| 

من دارم حیف میشم اینجا :| 
میخوایی خودم برات آستین بالا بزنم؟

قربونت برم :| 
تو تا الان کجا بودی عزیز دل برادر ؟ :/ 
دلمون برات تنگ شده بود ._. 

D:
منظورمو خوب رسوندم یا واضح تر بگم ؟ :| 

نه کاملا واضح بود
خب خودت کیو در نظر داری؟
چند سالت هست متناسب با سنت خودمو گریم کنم بابات شم
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 149
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، esiesi
آگهی
آقا شایع درست نکن Smile
یه کار دیگه داشتم
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ
(09-01-2016، 12:35)Great نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دوستان از همگی عذرخواهی میکنم
رمز اکانت رو برگردوندم
یه کاری میخواستم انجام بدم که دیگه انجام شد
با تشکر از همگی

دیگه به کیا ش دادی |: ؟

پاری انیتا .. ؟ |:
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ
(09-01-2016، 12:35)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:30)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چهار ماهگی یکم ادا اصول داره بچه ولی از پنج ماهگی به بعد میوفته رو غلطک (:  
بچه ی خاهرمه 8ماهشه  '___' 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/u47n9z6cxi6ik051c26f.jpg
این خانم کوچولو چقدر بامزست.
خدا براتون نگهش داره
خیلی قشنگه (:

(09-01-2016، 12:31)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:27)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:22)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلن نه 
زوده 
برا انتخابات جو متشوش میشه :7 
اگه رفت مجلس بش نمیگم :| 
اگه نرفت بازم نمیگم |: 
D:

داداش مگه غذاس ک سفارش میدی ؟ :| 
بچه هر جوری باشه ، شکل هرکی ک باشه ... به هر حال یه دلخوشی و نعمت بزرگه 
خیلی بزرگ 
اونقدر مهم که اگه لازم بشه باید جونتم براش بدی ._. 
آخی الهی باباش قربونش بره {:
مامانش برنجو سوزوند |:
حیف اون ته دیگا /:

آدم میاد فلش راجب بچه حرف میزنه از دنیا سیرش میکنین
بذار بیاد میبندمش به تخت

:| 
سیب زمینی ؟ O____O 
خیلی خوش بو هستن
واااااای احسان من بچمو میخوام |:

نگوووووووو « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 149

آخخخخخخخ خخخخخ 
گلومو ول کن امیر جان :| 
خفه شدم :| 
آخه هنو که چیزی نیس :| 
یه موجود کوچیکه اندازه ی یه انگشت کوچیک خانوما :/ 
از 4،5 ماهگی که توی سونوگرافی میبینیش دلت براش ضعف میره ._. 
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ÆҐÆŠĦ
(09-01-2016، 12:38)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:35)Great نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
رمز اکانت رو برگردوندم
با تشکر از همگی

پاری انیتا .. ؟ |:
تو دیگه حرف نزن دوباره Hک میشیا!!!!!!
(09-01-2016، 12:35)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:30)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چهار ماهگی یکم ادا اصول داره بچه ولی از پنج ماهگی به بعد میوفته رو غلطک (:  
بچه ی خاهرمه 8ماهشه  '___' 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/u47n9z6cxi6ik051c26f.jpg
این خانم کوچولو چقدر بامزست.
خدا براتون نگهش داره
خیلی قشنگه (:

خیلی ممنون .  خدا بچه ی شمارم براتون نگه داره .  هم شما هم مادرشون ^-^
خیلی با بچه به آدم خوش میـگذره ..  من خودم هروقت خاهرم اینا خونمونن همش از اتاق میام بیرون با خاهر زادم بازی میکنم '_'  حتی موقعی که امتحان داشته باشم  Rolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(09-01-2016، 12:38)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دوس دارم بابا بشم  :p325:

(09-01-2016، 12:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالا مامان میشم ._.
آخی پدری هستی برا خودت (:

ایشالا D:
میدونم ولی بابام برام زن نمیگیره :| 

من دارم حیف میشم اینجا :| 
میخوایی خودم برات آستین بالا بزنم؟

قربونت برم :| 
تو تا الان کجا بودی عزیز دل برادر ؟ :/ 
دلمون برات تنگ شده بود ._. 

D:
منظورمو خوب رسوندم یا واضح تر بگم ؟ :| 

نه کاملا واضح بود
خب خودت کیو در نظر داری؟
چند سالت هست متناسب با سنت خودمو گریم کنم بابات شم

فدای مرامت .-. 
D:
فعلا هیچکی :/ 
توی حدود 16 تا 19 خوبه :/ 
همسن خودم تازه سن قانونیه ، گواهینامه میگیره مارو کتلت میکنه :| 
(09-01-2016، 12:40)Great نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:38)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
رمز اکانت رو برگردوندم
با تشکر از همگی

پاری انیتا .. ؟ |:
تو دیگه حرف نزن دوباره -- میشیا!!!!!!

X نخور |:

سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ
(09-01-2016، 12:43)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:40)Great نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
رمز اکانت رو برگردوندم
با تشکر از همگی

پاری انیتا .. ؟ |:

X نخور |:

ببین خودت میدونی بخوام راحت میتونم اذیتت کنم!!!
(09-01-2016، 12:44)Great نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:43)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
رمز اکانت رو برگردوندم
با تشکر از همگی

پاری انیتا .. ؟ |:

X نخور |:

ببین خودت میدونی بخوام راحت میتونم اذیتت کنم!!!

الان شاید بتونی (=

اما چند ساعت دیگه اگ ایمان آنلاین بشه نه |:
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، ραяα∂ιѕє-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان