09-01-2016، 12:24
(09-01-2016، 12:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشالا مامان میشم ._.
(09-01-2016، 12:14)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:12)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.1 ماه 0_0
(09-01-2016، 12:08)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون تو خوبی؟ (:
سلامتی
نمیدونم چرا بزرگ نمیشه o_O
الان چقدرشه؟؟؟؟
(09-01-2016، 12:13)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه رو با پلاستیکی عوض میکنم
(09-01-2016، 12:08)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:04)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرزوی -- شدن تو به دلشون میمونه v:
به نام خدا
اینا باید بیان یه کلاس رمز نگاری پیش من :|
رمز اینستام دقیقا 19 کاراکتره عددی و حروف کوچیک و بزرگ انگلیسی و حروف فارسی :7
(09-01-2016، 12:08)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون تو خوبی؟ (:
آقا بیخیال مسئله هـک و امنیت شین :|
خوبین ؟ :/
امیر خوبی داداش ؟
چ خبر از کوچولو ؟ ._.
سلامتی
نمیدونم چرا بزرگ نمیشه o_O
قربونت منم خوبم
عجله داریا پدر تازه کار .-.
هنوز خیلی مونده ._.
صبر داششته باش :>
کم کم باید از وسایل تیز و تزیینی و شکستنی و ... دل بکنین D:
البته کم کم ینی تا حدود 1 سال دیگه :/