امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283

(09-01-2016، 12:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:14)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:12)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:08)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون تو خوبی؟ (:
سلامتی
نمیدونم چرا بزرگ نمیشه o_O

الان چقدرشه؟؟؟؟
1 ماه 0_0

(09-01-2016، 12:13)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:08)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:04)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نام خدا
اینا باید بیان یه کلاس رمز نگاری پیش من :| 
رمز اینستام دقیقا 19 کاراکتره عددی و حروف کوچیک و بزرگ انگلیسی و حروف فارسی :7
آرزوی -- شدن تو به دلشون میمونه v:

(09-01-2016، 12:08)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا بیخیال مسئله هـک و امنیت شین :| 

خوبین ؟ :/ 

امیر خوبی داداش ؟ 
چ خبر از کوچولو ؟ ._. 
ممنون تو خوبی؟ (:
سلامتی
نمیدونم چرا بزرگ نمیشه o_O

قربونت منم خوبم 

عجله داریا پدر تازه کار .-. 
هنوز خیلی مونده ._.
صبر داششته باش :>  
کم کم باید از وسایل تیز و تزیینی و شکستنی و ... دل بکنین D: 
البته کم کم ینی تا حدود 1 سال دیگه :/ 
همه رو با پلاستیکی عوض میکنم
پرورشگاه داری؟

:| 
امیر 1 ماهشه ؟ |: 
من فک کردم 2،3 ماه هس 

تا 4 ماهگی صبر کن تا بفهمی اصن بابا میشی یا مامان :| 
نه ببخشید ینی بچه دختره یا پسر :| 

منو نگا کن :| 
انقد بچه داری کردم همرو بلدم :| 

8 سالم بود خواهرمو نگه میداشتم تنهایی :| 
ایشالا مامان میشم ._.
آخی پدری هستی برا خودت (:
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 148
 سپاس شده توسط esiesi ، ÆҐÆŠĦ
آگهی
منم دوس دارم بابا بشم  :p325:

(09-01-2016، 12:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر 1 ماهشه ؟ |: 
من فک کردم 2،3 ماه هس 

ایشالا مامان میشم ._.

ایشالا D:
میدونم ولی بابام برام زن نمیگیره :| 

من دارم حیف میشم اینجا :| 
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، ×ThundeRBolT×
(09-01-2016، 12:22)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:19)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:07)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی شماره بودا :| 
این اگه شماره دختر باشه تو 10 ثانیه حفظ میشه و تا 72 ساعت ماندگاری داره :7 

ابته اینا شرایط منه ، بقیه رو نمیدونم :| 
25r30 25r30
چیه ؟ :| 
خب باهوشم دیگه :7
خنده داره مگه ؟ :7 

(09-01-2016، 12:13)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:11)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو جهت امنیت خودم در خانواده و دیگران و جلوگیری از مردن اینجانب تنظیم کردم D:
مسائل امنیتیه :7 
اوووو بله
من برم هـــکر شم اینو هــک کنم ببینم جریان از چه قراره

برا تو مورد نداره داداش :| 
پدرم که برای تربیت ی علف هرز مث من زحمت کشیده و زخماتش ب باد رفته کفری میشه D:
بعدشم از نت خدافظی میکنم و در اوج جوونمرگ میشم D:
بیچاره پدرت
شمارشو بده باهاش همدردی کنم (:

(09-01-2016، 12:16)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:14)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:12)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان چقدرشه؟؟؟؟
1 ماه 0_0

خیلی عجله داریا *-*

یه ماه خب خیلی کمه \:
خدا کنه دماغش به من بره چشم و لباش به مامانش Rolleyes

فلن نه 
زوده 
برا انتخابات جو متشوش میشه :7 
اگه رفت مجلس بش نمیگم :| 
اگه نرفت بازم نمیگم |: 
D:

داداش مگه غذاس ک سفارش میدی ؟ :| 
بچه هر جوری باشه ، شکل هرکی ک باشه ... به هر حال یه دلخوشی و نعمت بزرگه 
خیلی بزرگ 
اونقدر مهم که اگه لازم بشه باید جونتم براش بدی ._. 
آخی الهی باباش قربونش بره {:
مامانش برنجو سوزوند |:
حیف اون ته دیگا /:
(09-01-2016، 12:22)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:19)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:07)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی شماره بودا :| 
این اگه شماره دختر باشه تو 10 ثانیه حفظ میشه و تا 72 ساعت ماندگاری داره :7 

ابته اینا شرایط منه ، بقیه رو نمیدونم :| 
25r30 25r30
چیه ؟ :| 
خب باهوشم دیگه :7
خنده داره مگه ؟ :7 

(09-01-2016، 12:13)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:11)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو جهت امنیت خودم در خانواده و دیگران و جلوگیری از مردن اینجانب تنظیم کردم D:
مسائل امنیتیه :7 
اوووو بله
من برم هـــکر شم اینو هــک کنم ببینم جریان از چه قراره

برا تو مورد نداره داداش :| 
پدرم که برای تربیت ی علف هرز مث من زحمت کشیده و زخماتش ب باد رفته کفری میشه D:
بعدشم از نت خدافظی میکنم و در اوج جوونمرگ میشم D:
بیچاره پدرت
شمارشو بده باهاش همدردی کنم (:

(09-01-2016، 12:16)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان چقدرشه؟؟؟؟
1 ماه 0_0

خیلی عجله داریا *-*

یه ماه خب خیلی کمه \:
خدا کنه دماغش به من بره چشم و لباش به مامانش Rolleyes
وایسا چهار دست و پا راه بره .اون موقع است که دلت میخواد همینقدری باشه. گودزیلایی میشه که میخوای از خونه فرار کنی Angel
هر چقدر بزرگ تر بشه دردسرش بیشتر میشه  Big Grin

(09-01-2016، 12:19)saarraaa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:17)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ؟؟؟؟ 
من به این مستر تو پ خ  شک کردم ..  بعد اومدم اینستا تو دایرکت بهت گفتم -- شدی ولی آنلاین نبودی ..  خوب شد فهمیدی ! نگران نباش ..  عمو صابر و ایمان  دست رو دست نمیزارن (: 
ناراحت نباش دیگه ..  اکانتت بر میگرده '_' 
خیالم راحت شد  که هستی  ..  
من برم فعلا بچه ها ! 

با همم تو پ.خ ح زده |:

پ.خ داد رمزمو االان میرم توش ..
رمزو عوض کن

آدم میاد فلش راجب بچه حرف میزنه از دنیا سیرش میکنین
بذار بیاد میبندمش به تخت

(09-01-2016، 12:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر 1 ماهشه ؟ |: 
من فک کردم 2،3 ماه هس 

ایشالا مامان میشم ._.

ایشالا D:

میخوایی خودم برات آستین بالا بزنم؟
 سپاس شده توسط esiesi ، ÆҐÆŠĦ
تو چهار ماهگی یکم ادا اصول داره بچه ولی از پنج ماهگی به بعد میوفته رو غلطک (:  
بچه ی خاهرمه 8ماهشه  '___' 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/u47n9z6cxi6ik051c26f.jpg
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(09-01-2016، 12:27)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:22)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلن نه 
زوده 
اگه نرفت بازم نمیگم |: 
D:

خیلی بزرگ 
مامانش برنجو سوزوند |:
حیف اون ته دیگا /:

بذار بیاد میبندمش به تخت

سیب زمینی ؟ O____O 
چقد بچه دوس داری |||:
 سپاس شده توسط esiesi ، ÆҐÆŠĦ ، ×ThundeRBolT×
(09-01-2016، 12:27)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2016، 12:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر 1 ماهشه ؟ |: 
من فک کردم 2،3 ماه هس 

ایشالا مامان میشم ._.

ایشالا D:

قربونت برم :| 
تو تا الان کجا بودی عزیز دل برادر ؟ :/ 
دلمون برات تنگ شده بود ._. 

D:
منظورمو خوب رسوندم یا واضح تر بگم ؟ :| 

(09-01-2016، 12:32)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد بچه دوس داری |||:

دقیقا کی ؟ :| 
من یا امیر :| ؟ 
(09-01-2016، 12:30)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چهار ماهگی یکم ادا اصول داره بچه ولی از پنج ماهگی به بعد میوفته رو غلطک (:  
بچه ی خاهرمه 8ماهشه  '___' 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/u47n9z6cxi6ik051c26f.jpg
این خانم کوچولو چقدر بامزست.
خدا براتون نگهش داره
خیلی قشنگه (:
(09-01-2016، 12:31)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلن نه 
زوده 
اگه نرفت بازم نمیگم |: 
D:

خیلی بزرگ 
مامانش برنجو سوزوند |:
حیف اون ته دیگا /:

بذار بیاد میبندمش به تخت

سیب زمینی ؟ O____O 
خیلی خوش بو هستن
واااااای احسان من بچمو میخوام |:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، esiesi ، ÆҐÆŠĦ
سلام
دوستان از همگی عذرخواهی میکنم
رمز اکانت رو برگردوندم
یه کاری میخواستم انجام بدم که دیگه انجام شد
با تشکر از همگی
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ÆҐÆŠĦ
(09-01-2016، 12:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر 1 ماهشه ؟ |: 
من فک کردم 2،3 ماه هس 

ایشالا مامان میشم ._.

ایشالا D:

قربونت برم :| 
تو تا الان کجا بودی عزیز دل برادر ؟ :/ 
دلمون برات تنگ شده بود ._. 

D:
منظورمو خوب رسوندم یا واضح تر بگم ؟ :| 

(09-01-2016، 12:32)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد بچه دوس داری |||:

دقیقا کی ؟ :| 
من یا امیر :| ؟ 

امیر که داره بابا میشه |:

تو دیگ |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان