امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283

من امروز تد 2 رو دیدم دلم باز شد :v
از ده تا کلمه نه تا و نصفیش فحشه :V
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Son of anarchy
آگهی
(06-01-2016، 23:46)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:39)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیما یا نسیم(:
شوخی میکنی ؟
نسیمی ؟ عهههه .-.
^_^

(06-01-2016، 23:41)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:38)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:30)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب ساعت 11 اینجا چه خبر بوده ؟ ._.
چطوري شادي؟(:

نمیدونم !
امروز رفتم فیلم برگشت ناپذیر نسخه ایرانیش البته .. دیدم .. اصن یه حالی شدم .. ((:
دلمم گرفته کلا :/
شادی تو بودی به فیلم جکی جان خیلی علاقه داشتی؟
خب حقیقتش اره ب فیلمای جکی چان خیلی علاقه دارم .. ولی یادم نمیاد که تو فلش گفته باشم ._. من راجع ب جکی فقط سره کلاس زبان های مدرسه حرف میزنم :| D:
خب هیچی پس تو نبودی
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 113
(06-01-2016، 23:46)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:39)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیما یا نسیم(:
شوخی میکنی ؟
نسیمی ؟ عهههه .-.
^_^

(06-01-2016، 23:41)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:38)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:30)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوري شادي؟(:

نمیدونم !
امروز رفتم فیلم برگشت ناپذیر نسخه ایرانیش البته .. دیدم .. اصن یه حالی شدم .. ((:
خب حقیقتش اره ب فیلمای جکی چان خیلی علاقه دارم .. ولی یادم نمیاد که تو فلش گفته باشم ._. من راجع ب جکی فقط سره کلاس زبان های مدرسه حرف میزنم :| D:

(06-01-2016، 23:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوري شادي؟(:

نمیدونم !
ميفهمم._.
نديدم._.
توقف ناپزير ديدم:|
ميگم نسخه إيراني بود چيزيم فهميدي از فيلم؟:٧
خيلي وقته دلت گرفته(:
اخه دلیل داره ..
من .. عاشق شاهرخ استخری ام .. و تو برگشت ناپذیر شاهرخ میمیره ! واس همین یه جوری شدم ..
اره خب ! خیلی وخته دلم گرفته و نمیدونم چرا ..
در عجبم چجور قدیما اونقدر شاد بودم واقعا ...

فك ميكردم خارجي باشه:|
عزيزم فيلمه خودتو ناراحت نكن:|
من هيس رو ديده بودم تو سه ساعت بعدش حرف نميزدم#_#
ميتوني دوباره همون شي(:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=252287

اولین ویدیو رو کامل ببینید :|
لطفاااا
من بخاطر اینه امروز کلا پکررررم
:-(((((
خوب، ولی اشتباه...
(06-01-2016، 23:46)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:39)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:34)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:26)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون (:
من تو همین یدونش هنوز نیومده موندم
آخرش بچم قل میخوره از دستم میپاشه به در و دیوار
باباش بمیره براش
من هنوز گلیم خودمو نمیتونم از آب بکشم بیرون
الان طبق قانون اجازه داري تا وقتي به دنيا بياد ٢٤ساعت شبانه روزه بخوابي بد براي هميشه خوابو فراموش كني:٧
عمتم خرجيتو ميده:|

بابام منو تا ٢هفته بقل نميكردم ميترسيده:٧
اخرم من. پيچيدن لأي فرش دادن بقلش:٧
از الان من خواب ندارم
9 ماه بدون خواب و آرامش
تازه قبل بدنیا اومدنشه :4fv:

(06-01-2016، 23:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:29)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی؟
سلام پسر
چطوری؟
چخبرا؟

خوشحالم شناختی (:
ببینم با علیه دیگه که اشتباه نگرفتی ؟ :|
همون که موز دوست داشت و از همه خواستگاری کرده و… خلاصه ولش کن :| منم خوشحالم میبینمت !
مگه میشه آدم رفیقای قدیمیشو فراموش کنه آخه؟
رك بگم برادر دهنت سرويسه:|
ولي خوب وقتي ايشالا سالم به دنيا بياد وقتي برا اولين بار حرف بزنه وقتي برا اولين بار بقلش كني وقتي برا اولين بار چار دستو پا بره ....
يه لذتي داره...
نيس من خودم باباي ٨٣٨٧٧٤بچم همرو تجربه كردم:|||
بد موقع عروسيو تهيه جهاز و خرج عروسيو خونه هم اصن خيلي لذت داره:|
501 بزرگ میشه برام اینجوری کار میکنه
شوهرش نمیدم ×.×

(06-01-2016، 23:43)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:39)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربانت داش
راستی مبارکه … !
خیلی ممنون داداش

برا كار ميخواي؟:٧
برو ديه هارو اماده كن:|
چخـه چخـه .-.

فاطیما یا نسیم(:
شوخی میکنی ؟
نسیمی ؟ عهههه .-.
^_^
بلی (:
نسیمم^_^
(06-01-2016، 23:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:35)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اععع ساعت دوازدهم گذش .. یادم رف بیام -_-
اه ._. ..

سلام پلي..
اع ببخشيد مليك._.
چطوري؟._.

.. -_-

خدافظ ..
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Son of anarchy
(06-01-2016، 23:50)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:46)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:34)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان طبق قانون اجازه داري تا وقتي به دنيا بياد ٢٤ساعت شبانه روزه بخوابي بد براي هميشه خوابو فراموش كني:٧
عمتم خرجيتو ميده:|

بابام منو تا ٢هفته بقل نميكردم ميترسيده:٧
اخرم من. پيچيدن لأي فرش دادن بقلش:٧
از الان من خواب ندارم
9 ماه بدون خواب و آرامش
تازه قبل بدنیا اومدنشه :4fv:

(06-01-2016، 23:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم شناختی (:
ببینم با علیه دیگه که اشتباه نگرفتی ؟ :|
همون که موز دوست داشت و از همه خواستگاری کرده و… خلاصه ولش کن :| منم خوشحالم میبینمت !
رك بگم برادر دهنت سرويسه:|
ولي خوب وقتي ايشالا سالم به دنيا بياد وقتي برا اولين بار حرف بزنه وقتي برا اولين بار بقلش كني وقتي برا اولين بار چار دستو پا بره ....
يه لذتي داره...
نيس من خودم باباي ٨٣٨٧٧٤بچم همرو تجربه كردم:|||
بد موقع عروسيو تهيه جهاز و خرج عروسيو خونه هم اصن خيلي لذت داره:|
501 بزرگ میشه برام اینجوری کار میکنه
شوهرش نمیدم ×.×

(06-01-2016، 23:43)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربانت داش
راستی مبارکه … !
خیلی ممنون داداش

برا كار ميخواي؟:٧
برو ديه هارو اماده كن:|
تا اون بزرگ شه من پیرمرد شدم :301:
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 113
(06-01-2016، 23:49)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیما یا نسیم(:
شوخی میکنی ؟
نسیمی ؟ عهههه .-.
^_^

چطوري شادي؟(:

نمیدونم !

(06-01-2016، 23:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوري شادي؟(:

نمیدونم !
ميفهمم._.
نديدم._.
توقف ناپزير ديدم:|
ميگم نسخه إيراني بود چيزيم فهميدي از فيلم؟:٧
خيلي وقته دلت گرفته(:
اخه دلیل داره ..
من .. عاشق شاهرخ استخری ام .. و تو برگشت ناپذیر شاهرخ میمیره ! واس همین یه جوری شدم ..
اره خب ! خیلی وخته دلم گرفته و نمیدونم چرا ..
در عجبم چجور قدیما اونقدر شاد بودم واقعا ...

فك ميكردم خارجي باشه:|
عزيزم فيلمه خودتو ناراحت نكن:|
من هيس رو ديده بودم تو سه ساعت بعدش حرف نميزدم#_#
ميتوني دوباره همون شي(:

خارجیش هم داریم ..
ولی اینم فیلم قشنگیه !
مث ایرانیای ابگوشتی نیست .. البته اخرش افتضاح تموم میشه :|
ارش لینک ویدیو رو برای تو گذاشتم .. برو ببین ویدیو اولی رو ! اخرش .. کثافطططط میکشه ش ((((=
بای
خوب، ولی اشتباه...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان