امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283

(06-01-2016، 23:21)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:17)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:13)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:11)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:09)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رهایی خوبی؟ 25r30

سلام عزیزم
آره خوبم(((:
تو چه طوری؟!؟!

فدات شمـ(:
ممنون
امتحانات خوبه؟=))
من شنبه دیف دارمـ):

ای بدک نی!×!
بچه هامون هر وقت میگن دیف یاد دیو می افتم^_^
زمین داریم+_+

دیو 25r30 معنی دیف ینی دسشویی=)))
وایی زمین سخته
به هردومون تسلیت میگمـ=(

خخخخخخخخخخ
خیلی هم سخته به قول استادمون خاک بازی:|||||||
پارسال خیلی سخ تر بود امسال بهتره:|
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 110
 سپاس شده توسط L²evi
آگهی
(06-01-2016، 23:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من ديگه واقعا دلم گرفت :/
لب دريام برم خشك مي شه :| اينجا شلوغ بودا من اومد پوكيد :!

(06-01-2016، 23:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عمو ارش (:

چطوري عمويي؟:|

بد ! عمويي دلم گرفته ._.
نزديكه؟:٧
ها ؟ O_O
(06-01-2016، 23:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالمی داشت برای خودش

باید از این جمله نت برداری کرد :v
علی؟
سلام پسر
چطوری؟
چخبرا؟
چقدر خوشحالم که دوباره تو گ.آ میبینمت (:
(06-01-2016، 23:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:20)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير حسين؟ دختره پسره؟
نمیدونم والا یه ماهشه (:
انشاالله دختره

پسرم خوبه ^_^*
چه حسي داره؟
به گوش خانمم نرسه ایشالا
خریت |:
مجردی عالمی داشت برای خودش
چرا ازدواج كردي؟
با كي ازدواج كردي؟
نه از پرورشگاه بچه گرفتم.
دختر یکی از دوستای مامانم
من اصلا ندیده بودمش (:
(06-01-2016، 23:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:20)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير حسين؟ دختره پسره؟
نمیدونم والا یه ماهشه (:
انشاالله دختره

وای من میمیرم برا نینی
به دنیا اومد عکسشو بذار فلش واایی گوگول^.^
از الان دلم غنج رف p336
حتما
شما دعا کنین سالم باشه 735
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، L²evi ، *VENUS* ، Son of anarchy
امشب ساعت 11 اینجا چه خبر بوده ؟ ._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، L²evi ، sober

(06-01-2016، 23:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير حسين؟ دختره پسره؟
نمیدونم والا یه ماهشه (:
انشاالله دختره

پسرم خوبه ^_^*
چه حسي داره؟
به گوش خانمم نرسه ایشالا
خریت |:
مجردی عالمی داشت برای خودش
O_o
براي مجرد بودن مسمم تَر شدم._.
كاش نسيم بود ميخواد هي نميگفت برو زن بگير:|
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، L²evi
(06-01-2016، 23:30)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شادی
تقصیر ساراست (:
 سپاس شده توسط Apathetic
(06-01-2016، 23:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير حسين؟ دختره پسره؟
نمیدونم والا یه ماهشه (:
انشاالله دختره

وای من میمیرم برا نینی
به دنیا اومد عکسشو بذار فلش واایی گوگول^.^
از الان دلم غنج رف p336

از اينا؟:|
بچه منه:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image_3ab71.jpg
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(06-01-2016، 23:26)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:18)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:15)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:13)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها.
سلام
خوبی؟
بازم یادت نیومد؟

سلام
خوبم خوبی؟
ناموسا نه:|||
ツℒმMἶმツ
نویسنده متخصص گردشگری

همش تقصیر صابر بود |:

(06-01-2016، 23:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير حسين جان از نزديك ميبينمت بله خره._.
تبريك._.
ايشالا برا دوازدهميش تبريك بگيم:٨
خوبی ارش جان؟
ممنون برادر
0_0
بچه که عمر و نفسه یکی خوبه دوتا بسه
تشكر
شما خوبي پدر بچتون؟(:
بچه بايد ٤تا باشه._.
٢تا دختر ٢تا پسر._.
اونجوري نوه هات همه چي دارن._.
همه خاله هم دايي هم عمو هم عمه._.
البته اين گزينه اخر زياد خوب نيس:٧
ولي بستگي به قدرت بدنيه خودت داره ديه:٧
يكي مثه باباي الي:|
يكيم مثه باباي من:|
ممنون (:
من تو همین یدونش هنوز نیومده موندم
آخرش بچم قل میخوره از دستم میپاشه به در و دیوار
باباش بمیره براش
من هنوز گلیم خودمو نمیتونم از آب بکشم بیرون
تاریخ ساز شدی داداش شما...
تو تاریخ فلشخور اولین مدیر و کاربری هستی که بابا شدی...تبریک !
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(06-01-2016، 23:31)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:26)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:18)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:15)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوبم خوبی؟
ناموسا نه:|||
ツℒმMἶმツ
نویسنده متخصص گردشگری

همش تقصیر صابر بود |:

(06-01-2016، 23:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير حسين جان از نزديك ميبينمت بله خره._.
تبريك._.
ايشالا برا دوازدهميش تبريك بگيم:٨
خوبی ارش جان؟
ممنون برادر
0_0
بچه که عمر و نفسه یکی خوبه دوتا بسه
تشكر
شما خوبي پدر بچتون؟(:
بچه بايد ٤تا باشه._.
٢تا دختر ٢تا پسر._.
اونجوري نوه هات همه چي دارن._.
همه خاله هم دايي هم عمو هم عمه._.
البته اين گزينه اخر زياد خوب نيس:٧
ولي بستگي به قدرت بدنيه خودت داره ديه:٧
يكي مثه باباي الي:|
يكيم مثه باباي من:|
ممنون (:
من تو همین یدونش هنوز نیومده موندم
آخرش بچم قل میخوره از دستم میپاشه به در و دیوار
باباش بمیره براش
من هنوز گلیم خودمو نمیتونم از آب بکشم بیرون
تاریخ ساز شدی داداش شما...
تو تاریخ فلشخور اولین مدیر و کاربری هستی که بابا شدی...تبریک !
خیلی ممنونم آقا علی
 سپاس شده توسط alireza_75
(06-01-2016، 23:31)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-01-2016، 23:30)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شادی
تقصیر ساراست (:
سلام امیرحسین .. سارا بم پی ام داد گفت 11 بیام گ.ا منتها من همین الان دیدم ._.
خبری بوده ؟ =)
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط sober ، ×ThundeRBolT× ، L²evi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان