امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(29-12-2015، 18:00)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 
ارش یادت میاد تابستون بود فک کنم میگفتی یه چیزی از بابام دیدم ؟ اون چی بود ؟ /:

تابستون نبود یکی دو ماه پیش بود:|
چطو یاد اون افتادی؟:|
یه چیز بد بود:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Aiden Pearce ، L²evi
آگهی
(29-12-2015، 17:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:52)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:38)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:36)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عیدی میخوام .__.!

برو پیش ننه بابات:|
یا ننه بزرگ بابا بزرگت:|

بابا مجازیه شمایی..

کی من؟:|

(29-12-2015، 17:54)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق اعیادم:|
و اینکه هنوز به منه خرس گنده عیدی میدن:|
مگه مبعث هم عیدی میدن ؟ :|
به من که فقط عید نوروز عیدی میدن جمله همیشگیشون اینه که چقدر بزرگ شدی عزیزم :||||

آره^___________________________^
مطمئنم تو 20 سالگی دیه بهت عیدی ندن:|
بد بخت:|
اینکه چیزی نیس بابام گف تو حسابت 3 میلیونه اون 3 میلیونو برمیداریم یکمم وام میگیریم یه مقدار خودمم پول میزارم روش بریم خونه بخریم cry girl 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 181

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، L²evi
(29-12-2015، 18:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:00)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

چون واس منم یه چیزی شبیه به اون اتفاق افتاده فک کنم Sad
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، L²evi
سلـامـ جینگولـا=)
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(29-12-2015، 18:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

چون واس منم یه چیزی شبیه به اون اتفاق افتاده فک کنم Sad
اه اه اه
پ خ

(29-12-2015، 18:03)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:52)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:38)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:36)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عیدی میخوام .__.!

برو پیش ننه بابات:|
یا ننه بزرگ بابا بزرگت:|

بابا مجازیه شمایی..

کی من؟:|

(29-12-2015، 17:54)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 17:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق اعیادم:|
و اینکه هنوز به منه خرس گنده عیدی میدن:|
مگه مبعث هم عیدی میدن ؟ :|
به من که فقط عید نوروز عیدی میدن جمله همیشگیشون اینه که چقدر بزرگ شدی عزیزم :||||

آره^___________________________^
مطمئنم تو 20 سالگی دیه بهت عیدی ندن:|
بد بخت:|
اینکه چیزی نیس بابام گف تو حسابت 3 میلیونه اون 3 میلیونو برمیداریم یکمم وام میگیریم یه مقدار خودمم پول میزارم روش بریم خونه بخریم cry girl 

بیاچاره:|
دیه رنگشو نمیبینی:|
منم 4 سال پیش یه 20 ملیون دادم بابام بیاره تو کار گرفت دیه رنگشم ندیدم:|
6 سال پیشم یه 5 ملیون دادم بهش بزاره تو حساب مخصوص که سود بیاد روش بد 5سال بشه 15 ملیون نمیدونم الان کجاست=)
خیلی بده-_-

(29-12-2015، 18:06)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـامـ جینگولـا=)

سلام ندا خانوم(:
 سپاس شده توسط L²evi
عه منو میشناسـی(= چ خوب

خوبی؟
اسمـت ارشه^.^؟
..

[ ᴇvɪʟ ]

..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ
سلام ندا .

سپاس شده توسط L²evi ، Tɪɢʜᴛ
(29-12-2015، 18:13)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه منو میشناسـی(= چ خوب

خوبی؟
اسمـت ارشه^.^؟

تا حدودی.________.
مرسی
شما خوبی؟=)
اوهوم:>
 سپاس شده توسط L²evi ، Tɪɢʜᴛ
فردا دبستانا تعطییییییییله cry2
 سپاس شده توسط L²evi ، # αпGεʟ
(29-12-2015، 18:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ندا .

جیــــــغ پارمی(: خوبی؟ چ خبر؟

یه خبر خوببب
یه ویدیو از تل دریافت کردم درمورده بازیه
مث کال افه
به صورت واقعی فیلم مبارزه رو ساختن انقد باحاله
یه روز سرعتم خوب بود برات اپ میکنم(:
..

[ ᴇvɪʟ ]

..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 100 مهمان