12-11-2015، 0:22
این دکترا روانی بودن این و باید زنجیر کرد این شاسگول مایه ننگ بشریته
|
دختر 19 ساله ای که مثل حیوان با نامزدش زندگی میکند |
|||||||||||||||||
12-11-2015، 0:22
این دکترا روانی بودن این و باید زنجیر کرد این شاسگول مایه ننگ بشریته
25-12-2015، 16:55
یا علی مدد خجالتم خوب چیزیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25-12-2015، 17:18
اصن به قیافه ی هیچ کُـدومشون نمیخورد که دو تا آدمـ سالم باشَـن ..
قیافه هاشون عین این شیطان پرستا و این خون آشامـ ـــاس .. هیچ آدمـ عاقلی این کارو نمیکُـنه .. اگه دوس دارهـ همه چیزش شبیه حیواناتـ باشه پس چرا کاملا لُخت نمیگردهـ دخترهـ ؟ حیوونا که لباس نمیپوشَـن .. ! چرا رفته رستوران ؟ چرا با قاشق غذا میخورهـ ؟ چرا عاشقه شوهرشه ، حیوونـا که عاشق نمیشَـن .. به نظر من این افکار .. همه مریضی های روحیه که نتیجه ی بی دینی و بی اعتقادیه .. مایه ی ننگـ که یک انسان با اینهمه ارج و قُرب اونقد بدبخت و ضَلیل شه که دوس داشته باشه نقش حیوانات رو بازی کُنه .. واقعا تاسُفـ برانگیزهـ ..
25-12-2015، 19:19
بنده خدا تو مضیقه فکریه !
برا همین اعتقاد دارم شدیدا خدا از روز اول به همه یه اندازه شعور نداده..رندوم بوده اینم دست خودش نیست...بنده خدا گناه داره ! خو شاید دوس داره سگ باشه والله : )))) اون راضی...شوهرش راضی ****ناراضی بیاییم برا خوشبخت شدنشون و به دنیا اوردن چندین توله سگ کوچولو مثل خودش دعا کنیم : )))))))))))))))))) ... در اخر : خدایا یه پولی به ما بده یه عقلی به اینا
25-12-2015، 19:38
خاک تو سرش....
چه جالب
اقا من قاطی کردم کدوم سگه الان؟؟
26-12-2015، 21:35
:-\ سانسورش منو نابود کرد
27-12-2015، 13:50
دختره ی خر به جای این که واسه پسره کلاس بزاره مثل سگا باهاش زندگی می کنه.
27-12-2015، 14:24
ینی یه ذره غرور تو این دختره وجود نداره......قیافه نامزدش عین شیطان پرستاس ....فک کنم جفتشون شیطان پرست باشن
27-12-2015، 15:08
شبیه خون آشام میمونه پسره
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|