امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(25-12-2015، 20:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:56)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:50)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب ابلهان خاموشيست(:
fol
کلا یه چیز میگم...حد خودتو بدون درست صبح کن تا اینطوری ضایعت نکنم
برو دنبال هم اندازه خودت باهاش کل کل کن...
اورین  Wink

اول من قصد كل كل نداشتم يه شوخي ساده بود چون طرفم رو نشناخته بودم و فك ميكردم بچه ي باحالي باشي و جنبه داشته باشي
دوم درسته بايد با افرادي كه عقل شعراوى هم اندازه سنشونه  بحث و صحبت كنم نه فقد كسايي كه قد دراز كردن
دوم شما كل كلاب منو تو گ ا مديدي(:
بحث جنبه نیست !
بحث شناخته عزیز من......
من حس کردم شما میخوایی منو ضایع کنی نه شوخی
چون منو اصلا نمیشناسی و شناختی نداری...منم با همه شوخی دارم ولی نه تا این حد ...وقتی شما یکی رو نمیشناسی برمیگردی بهش میگی فکر کردی انسانی؟ نه تو بُزی؟
مثل این میمونه تو خیابون یکی رو پیدا کنی بهش بگی تو بُزی انسان نیستی!! اون میخنده بهت و شوخی میکنه باهات یا جلو همه کارتون به کتک کاری میکشه؟
ادم باید حریم رو بشناسه
من خیلی از حرفت ناراحت شدم چون حس کردم میخوایی منو ضایع کنی جلو همه...برای همین اینطوری برخورد کردم...چون نه شما شناختی از من داری نه من از شما انتظار این شوخی رو نداشتم...و منم با شما شوخی نداشتم و این حرفو زدی ناراحت شد
همین 
بحثم از اندازه قد و هیکل نیست...بحثم چیز دیگه ای بود عزیز من
حالا بگذریم
من فقط برای همین ناراحت شدم که حرف شمارو جای شوخی توهین برداشت کردم همین

اتفاقا من چند بار با شما تو گ ا برخورد داشتم براي همون شوخي كردم باهاتون
اميد هم اينجاست ميدونه من  با كسي كه  شناخت نداشته باشم يا برخوردي باهاش نداشته باشم شوخي نميكنم
ضمن اينكه بحث قبلي ما حالت شوخي داشت فك نميكردم انقد حرف من رو جدي بگيريد !
باز هم بابت اينكه ناراحتتون كردم معذرت ميخوام قصد ناراحت كردنت ن رو نداشتم صرفا جهت مزاح بود
شما برخورد داشتی ولی من نه !
حالا اشکالی نداره...من منظور شمارو فهمیدم ! منم تند برخورد کردم...به هرحال سو تفاهم شد !
کلا متوجه شدم !
به هرحال گذشت داداش ♥
نه داداش من کی باشم کسی از من معذرت خواهی بکنه و من شمارو ببخشم....
شما سروری...
منم معذرت بابت بازخورد تندم !♥
اقایی ♥
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
آگهی
(25-12-2015، 20:02)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پسرامـ فازشون مــَعلومـ نیسـا ..

تا الان داشتَـن همو *ــر میدادن .. الان از همـ عُذر خواهی میکُنن ..

خُدایا .. ظهور کُن :/

نخود :| 
یه سو تفاهم ساده بود ! D:

داشتی بَدبخـتُ میخوردی .. سوء تفاهُـم بود ؟ :|

من دیگـه حرفی ندارم :>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 161
(25-12-2015، 20:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:58)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان مواظب است

مراقب رفتار خود باشید

تصویر دنیای هنر Big Grin

اميد جان عزيزم چيز بدي كه نميگيم يه مشكلي پيش اومده بود داشتيم با گفتگو حلش ميكرديم
تو بايد بگي تصوير دنياي اميد:٧

امید جان!!!!!  چه جدی شدی؟ تو کمتر از بُز بم نمیگفتی بابا

با ادب شدیا

من برا خودم یه پا هنرم ها لامصب
(25-12-2015، 20:02)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا متوجه شدی؟؟

این خواهرمون گفت ظهور کن

خدا ناموسا ظهور نکردی هنو ما درگیرتیم؟

اها فک کنم اون امام زمان بود باس ظهور میکرد

من صحنه رو ترک میکنم

شُـما با خُدا مکالمهـ داری ؟ :/

سلامـ برسون بش برادر (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 161
 سپاس شده توسط omidkaqaz
(25-12-2015، 19:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:54)عسل. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:50)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب ابلهان خاموشيست(:
fol
اورین  Wink

اول من قصد كل كل نداشتم يه شوخي ساده بود چون طرفم رو نشناخته بودم و فك ميكردم بچه ي باحالي باشي و جنبه داشته باشي
دوم درسته بايد با افرادي كه عقل شعراوى هم اندازه سنشونه  بحث و صحبت كنم نه فقد كسايي كه قد دراز كردن

بهتره نیست مودب حرف بزنید 
به نظرتون این الفاظ اینجا مناسبه به کاربردنشون متاسفم

ما الفاظ بدي به كار نكرديم
ببخشيد ولي شما لطفا كأسه داغ تَر از آش نشيد(:
ممنون(:
گزارش شد جیگرمدیر اومد دیگه تشخیصش بامدیره‌مناسب :-) Shy Sad Dodgy یانه 

(25-12-2015، 19:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:55)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب ابلهان خاموشيست(:
fol
اورین  Wink

(25-12-2015، 19:52)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوري اميد؟

قربونت داداش

دلم برات تنگیده بود

من باید برم 

فظ
منم همين طور
**** مياي سلام ميدي؟:|
غلط کردم خو دادا

همینطوری عقده ای شدم اخه یه چن وقت بود فلش نبودم جیگر Big Grin
فرين:٧
كسيو صدا كردي؟:٧

(25-12-2015، 19:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:54)عسل. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب ابلهان خاموشيست(:
fol
اورین  Wink

بهتره نیست مودب حرف بزنید 
به نظرتون این الفاظ اینجا مناسبه به کاربردنشون متاسفم

ما الفاظ بدي به كار نكرديم
ببخشيد ولي شما لطفا كأسه داغ تَر از آش نشيد(:
ممنون(:
گزارش شد چیگر مپیر اومد دیگه تشخیصش بامدیره‌مناسب :-) Shy Sad Dodgy یانه 

(25-12-2015، 19:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:55)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب ابلهان خاموشيست(:
fol
اورین  Wink

(25-12-2015، 19:52)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوري اميد؟

قربونت داداش

دلم برات تنگیده بود

من باید برم 

فظ
منم همين طور
**** مياي سلام ميدي؟:|
غلط کردم خو دادا

همینطوری عقده ای شدم اخه یه چن وقت بود فلش نبودم جیگر Big Grin
فرين:٧
كسيو صدا كردي؟:٧
روزگار عجیب عجیب درگردشه مواظب حرفامون باشیم
(25-12-2015، 20:05)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 20:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:56)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین  Wink

بحث جنبه نیست !
بحث شناخته عزیز من......
من حس کردم شما میخوایی منو ضایع کنی نه شوخی
چون منو اصلا نمیشناسی و شناختی نداری...منم با همه شوخی دارم ولی نه تا این حد ...وقتی شما یکی رو نمیشناسی برمیگردی بهش میگی فکر کردی انسانی؟ نه تو بُزی؟
مثل این میمونه تو خیابون یکی رو پیدا کنی بهش بگی تو بُزی انسان نیستی!! اون میخنده بهت و شوخی میکنه باهات یا جلو همه کارتون به کتک کاری میکشه؟
ادم باید حریم رو بشناسه
من خیلی از حرفت ناراحت شدم چون حس کردم میخوایی منو ضایع کنی جلو همه...برای همین اینطوری برخورد کردم...چون نه شما شناختی از من داری نه من از شما انتظار این شوخی رو نداشتم...و منم با شما شوخی نداشتم و این حرفو زدی ناراحت شد
همین 
بحثم از اندازه قد و هیکل نیست...بحثم چیز دیگه ای بود عزیز من
حالا بگذریم
من فقط برای همین ناراحت شدم که حرف شمارو جای شوخی توهین برداشت کردم همین

اتفاقا من چند بار با شما تو گ ا برخورد داشتم براي همون شوخي كردم باهاتون
اميد هم اينجاست ميدونه من  با كسي كه  شناخت نداشته باشم يا برخوردي باهاش نداشته باشم شوخي نميكنم
ضمن اينكه بحث قبلي ما حالت شوخي داشت فك نميكردم انقد حرف من رو جدي بگيريد !
باز هم بابت اينكه ناراحتتون كردم معذرت ميخوام قصد ناراحت كردنت ن رو نداشتم صرفا جهت مزاح بود
شما برخورد داشتی ولی من نه !
حالا اشکالی نداره...من منظور شمارو فهمیدم ! منم تند برخورد کردم...به هرحال سو تفاهم شد !
کلا متوجه شدم !
به هرحال گذشت داداش ♥
نه داداش من کی باشم کسی از من معذرت خواهی بکنه و من شمارو ببخشم....
شما سروری...
منم معذرت بابت بازخورد تندم !♥
اقایی ♥

...
درسته
خوبه
بله گذشت ايشالا ديگه از مشكلا پيش نياد(:
چاكريم._.
نه بابا اين چه حرفيه
(25-12-2015، 20:08)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 20:02)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا متوجه شدی؟؟

این خواهرمون گفت ظهور کن

خدا ناموسا ظهور نکردی هنو ما درگیرتیم؟

اها فک کنم اون امام زمان بود باس ظهور میکرد

من صحنه رو ترک میکنم

شُـما با خُدا مکالمهـ داری ؟ :/

سلامـ برسون بش برادر (:
اره بعضی وقتا بش میزنگم ولی بشتر اس ام اس میدم 

بزرگیتونو میرسونم

من برم یه پی ام بدم خدا 
 سپاس شده توسط Thyme
(25-12-2015، 20:05)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 20:02)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَبَند گولابی !
شوما ساکوت باشو بِیتَره !
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
(25-12-2015، 20:10)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 20:05)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَبَند گولابی !
شوما ساکوت باشو بِیتَره !
چته حاجی با همه دعوا داری؟؟

وات دِ فاز؟
 سپاس شده توسط Thyme ، # αпGεʟ
(25-12-2015، 20:06)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 20:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2015، 19:58)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان مواظب است

مراقب رفتار خود باشید

تصویر دنیای هنر Big Grin

اميد جان عزيزم چيز بدي كه نميگيم يه مشكلي پيش اومده بود داشتيم با گفتگو حلش ميكرديم
تو بايد بگي تصوير دنياي اميد:٧

امید جان!!!!!  چه جدی شدی؟ تو کمتر از بُز بم نمیگفتی بابا

با ادب شدیا

من برا خودم یه پا هنرم ها لامصب
عجب آدمي هستيااا :|
يادت رفته پ خ هارو؟:٧
مروا:٧
با ادب بودم:٧
اصن با ادب تَر از من هست؟:٧
اره أروا عمت:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان