20-12-2015، 20:22
(20-12-2015، 20:12)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مسلما بسیار درست میباشد
(20-12-2015، 20:08)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2015، 20:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر کنم بتونی مرجع تقلید بشی !
(20-12-2015، 19:58)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر از دینی 1 بدم میومد !
یه معلم داشتیم سال اول دبیرستان بهمون 34 تا پلی کُپی دو صفحه تو هرکدوم 20 تا سئوال داده بود...وقت امتحانم یه روز نیم بود
قشنگ یادمه 34 ساعت بکوب خوندم بدون استراحت....!
برای دیفرانسیل سال اخر دبیرستان اینقدر من نخوندم که برای این خوندم
اخرش هم نمرمون با یه انگشت میانی همراه با عدد 17 تقدیم شد !
خواستم خودمو جر بدم دیدم مناسب نیست...خواستم معلمو جر بدم دیدم مناسب نیست
برای همین از مدرسش رفتم :|
از من به شما نصیحت کنکور دارین وقتتونو پای این دینی و اینا هدر ندید برید سراغ زبان و شیمی
من تو عمومـیا زبان و عربی و دین و زندگیو معمولا بالای نود میزنمـ ..
شیمی هم همیشه خوبـ میزنم .. بعد ریاضی ترازم بالاسـ بعدشم زیست :||
عربی و دینی 90 !!!!
معلم راهنمات کیه؟ بگو من یه جور باهاش تصادف کنم که مشخص نشه تصادف از قصد بوده و حادثه باشه....
قشنگ هم تورو هم یه ملت و دانش اموزای بدبختو راحت میکنم !
.......................................................................................................
شما هدفت چه رشته ای هستش اصلا؟
انسانی هستی ؟ تجربی؟ ریاضی؟
مسلما ریاضیا زیست ندارَن :||
انسانیا همـ شیمی ندارن :|| پس تجربی ــَم *_*
^_^* آخه خوبـ تخصصیا که هرچی بخونی بالای نود زدن سخته .. من عمومیا و شیمیو سعی میکنم بالای نود بزنم که برسم دیگه ..
دندون یا دارو .. ((=
دقت نکرده بودم D:
..................................
فقط چندتا نکته میگم درباره داروسازی و دندون سازی
به انتخابت هم کاری ندارم
از قدیم گفتن صلاح مملکت خویش.....(!!!)
الان گرفتن مجوز داروخونه از گرفتن مجوز برای حفاری چاه نفت زیر خونمون سخت تر شده
داروسازی پول خوبی داره.....درامد خوبی هم داره...پرستیژ هم داره ! هرجا بری میگن بههههههههههه سلام دُکتُر!!!!!!!!
ولی از مجور بگذریم باید به این نکته برسیم چه داروخانه هایی درامد زایی دارن....داروخونه مثل سوپر مارکت میمونه...بستگی به محل داره و جایی که میزنی
من داروساز میشناسم همین پایین ...تنها کسایی که میان ازش میخرن کارگر افغانین ( نژاد پرست نیستم....زحمت کشن...لحنمم توهین امیز نیست ) که اونم 5 تومن یا 10 تومن....حداکثر هم خیلی خرید بشه یه لاک یا مواد ارایشی هستش ...تازه طرف میگه ما بر فرض مثال کریم سینِره میاریم 20 تومن طرف میگه همون کرم شبیه به این با قیمت 10 تومن ندارین؟ اگه بگیم نه میخره ولی بفهمه جای دیگه داره پس میده
حتما اگه دست ددی یا خودت میرسه ( D: ) تو محلی بگیر که بتونی درامد زایی بکنی نه ضرر بدی
مثلا جلوی بیمارستان !!!!!!!!!!!!!!
اونا دیگه واقعا پول پارو میکنند
نکته دیگه درباره دندون سازی اینه که اونم شرایط بالا رو داره
و وام برای خرید وسایل و ... بهرشون بالاس...
باز پرداخت هم زمانش کمه
اینارو نگفتم منصرف بشی
فقط خواستم یه مقدار خبر دار بشی چه خبره
چون اکثرتون هنوز تو محیط کار یا... نرفتید