امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(20-12-2015، 16:51)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:46)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:44)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:38)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت نمیکشی:| اخبار میدونه تو نمیدونی؟:|

مگه من مثه تو معتادم خجالت بكشم؟:|
شما چيكار دارين تعطيله يا نه؟:٧
تعطيلش كنيد:٧

معتاد تویی لگن:|
 من نماز میخونم
جانمازم کو؟: V
:|
أروا عمت:٧٧
هر كي ندونه من كه ميدونم :٧
من برداشتم اذان تموم شد زود نمازمو بخونم:٧
نماز صبو چيكار كردي جواب داد؟:٧

جا نماز وسیله شخصی:| 
مسواک ک نیست هی بش دست میزنی:|
تو نماز نمیخونی تو داعش:| 
ابوبکر البغدادی:| 
نه جواب نداد:|

خوبه وسيله شخصيه هي دست اين افغانياست:|
برداشتم بشورمش بوي اين دوستاي أفغانيت بره:|
من؟
حي الصلاة._.
بد بخت ساعت چن پا ميشي عمويي؟:٧٧٧
آگهی
کاربرانِ درحال بازدید از این انجمن: ( lιεβ )، 83 pooneh، Alαɴɴα13M، Apathetic، happy girl، saeid، The Darkest Light، ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ، ☠☠†§Gнö☠☠، ✘sArA✘، 8 مهمان

چه قدر زیادیممم!
 سپاس شده توسط ραяα∂ιѕє-
واییی شما ها همتون جدیدین
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(20-12-2015، 16:54)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این انجمن: ( lιεβ )، 83 pooneh، Alαɴɴα13M، Apathetic، happy girl، saeid، The Darkest Light، ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ، ☠☠†§Gнö☠☠، ✘sArA✘، 8 مهمان

چه قدر زیادیممم!

من من من من من من منم هستم(._.)\

شادي؟._.
قايم شدي اون زير چيو نگا ميكني؟._.
(20-12-2015، 16:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:51)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:46)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:44)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من مثه تو معتادم خجالت بكشم؟:|
شما چيكار دارين تعطيله يا نه؟:٧
تعطيلش كنيد:٧

من نماز میخونم

من؟
حي الصلاة._.

وقتی این رفیقای افغانیتو جم میکنی تا ساعت 3 شب ب روش اون 2تا مامور فرودگاه عربستان نماز میخونین بایدم بو افغانی بگیره:|
لا الا استغفرالله:|
ساعت6:|
(20-12-2015، 16:54)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر زیادیممم!

نصفشون شاخن بقیشونم خیار:|
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 23

(20-12-2015، 16:57)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر زیادیممم!

من من من من من من منم هستم(._.)\
خخ:V

شادي؟._.
قايم شدي اون زير چيو نگا ميكني؟._.
اینجا نیستن دارن به انجمن گفت و گو نگاه میکنن):
شادی میان سایه هاس!

(20-12-2015، 16:59)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر زیادیممم!

نصفشون شاخن بقیشونم خیار:|

خیار؟؟؟
O_O
نصفشون مدیرن-_-
(20-12-2015، 16:59)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نماز میخونم

من؟
حي الصلاة._.

وقتی این رفیقای افغانیتو جم میکنی تا ساعت 3 شب ب روش اون 2تا مامور فرودگاه عربستان نماز میخونین بایدم بو افغانی بگیره:|

كي من؟:|
من كه نميدونستم افغاني چي هست:|
تو دوستاتو اوردي به من نشون دادي گفتي اين افغانيه:|
بدم به من گفتي ارش من خودم يه رگ افغاني دارم:٧
حي الا خير عمل:٧
بد بخت:٧

هيچ وقت منو فراموش نكنيد هميشه هستم._.
منم نباشم دوستام هستن:٧
(20-12-2015، 17:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 16:59)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟
حي الصلاة._.

كي من؟:|
من كه نميدونستم افغاني چي هست:|
تو دوستاتو اوردي به من نشون دادي گفتي اين افغانيه:|
بدم به من  گفتي ارش من خودم يه رگ افغاني دارم:٧
حي الا خير عمل:٧
بد بخت:٧

اینارو از کجات در میاری:|
من بت گفتم ی رگم میخوره ب امریکای شمالی:|
اون کره ایی بود برای بازی تو سکانس ی فیلم اومده بود ایران:|
چرابدبخت؟:|
دو كيلو تف ريخت رو صفه-=|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان