امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 «

اومم :|
بحث مورد علاقه ی من :|
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، # αпGεʟ
آگهی
slm (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « 152

سپاس شده توسط omidkaqaz ، ×ИамеLеsS× ، # αпGεʟ
(15-12-2015، 16:17)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 16:16)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 16:12)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 16:09)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 16:00)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی به اهنگای پوتک میگی چرت پ لازم نی گوش کنی ..
البومش عالیه ولی همچی اهنگ نیست ..
الان میخوای گوش کنی بگی چرته بعد من مجبور میشم بنت کنم :|
من رو پوتک و ویلی خیلی حساسم |:
سامان ویلی رو میگی؟؟

الو؟سامان خودتی؟
الان سامان و دیس کردی؟؟! Dodgy

نه بابا بش زنگ زدم یکی دیه برداشت کارش داشتم
آهــــان...! Tongue

امید آلبوم نقد میکنی یا نه؟

اره ولی هنو باید رو این البوم پوتک  کار کنم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
طلای سیاه هم خعلی خوب بــــــــــــــــــود....! Sleepy

من برم با آلبوم حال کنم...!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-12-2015، 15:37)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 15:33)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 15:32)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 15:29)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 15:26)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه نفس .____.
چرا ج پ.خ و ندادی ؟ .__.*

حـآل نداشتمـ :|

خوبی جیگـر ._. ؟

هوومم ._. ..

آره تو چطوری ؟ ^-^

بـد نیستم :|

باز گوشیمـو ازمـ گرفتن :| برا امتحانـا این چرت و پـرت آ :||

ااااه .. -________________-
چجوری بدون گوشی دووم میارین شما آ ؟:|
من شبا گوشیم پیشم نباشه خوابم نمیبره!:<

(15-12-2015، 15:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 15:31)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 15:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 15:21)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام كره خره شاد قديمي:|
چطوري؟._.

سلآم کره خر شاد نما .. ((::
چند بار میپرسی ؟ :|

(15-12-2015، 15:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هيچ كسو نمي شناسم .__.

اوخی چ مظلوم .. .__.
بیا آشنا شیم (..*)--×
باشه ^_^
من آرمينام .-.

منم ملیکام .. ریحانا سابق (=
چند سالته ؟ ._.
شيفت شب ؟ :>
عه !
١٦ از مشهد :-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Berserk
دلم برای اهنگ پشت دست زدبازی تنگ شده بود

الان دارم میگوشم

منم 15 مشهد

البته همه میشناسینم
 سپاس شده توسط *VENUS* ، # αпGεʟ
(15-12-2015، 16:42)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دارم میگوشم

منم 15 مشهد

البته همه میشناسینم

اميد من برف مي خوام :|
چقد خوب بود اون شب كه برف اومد :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
رسما به ف*ک رفتم ... :|

سپاس شده توسط Medusa
(15-12-2015، 16:47)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه خواهر $_$

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-12-2015، 16:47)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پارمی؟

(15-12-2015، 16:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 16:42)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دارم میگوشم

منم 15 مشهد

البته همه میشناسینم

اميد من برف مي خوام :|
چقد خوب بود اون شب كه برف اومد :|

منم برف می خوام

عالی بود
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان