امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 «

(08-12-2015، 18:39)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ×_×!
منم bwb ام(:

شی؟ :|
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، -Demoniac-
آگهی
(08-12-2015، 18:50)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 18:39)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ×_×!
منم bwb ام(:

bwb ._.
بیخالش(:
+
نمیزارم دیگه تنها بری
یه تیکه آهنگه(:*
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS× ، -Demoniac-
(08-12-2015، 18:53)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 18:50)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ×_×!
منم bwb ام(:

bwb ._.
بیخالش(:
+
نمیزارم دیگه تنها بری

تلاش میکنم رمز گشاییش کنم :|
یه راهنمایی برسون :|
(08-12-2015، 18:55)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 18:53)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ×_×!
منم bwb ام(:

bwb ._.
بیخالش(:
+
نمیزارم دیگه تنها بری

معنیش خوب نی اخه(:
÷.خ بده ._.
سعی مکن!._.
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS× ، -Demoniac-
(08-12-2015، 18:56)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 18:55)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ×_×!
منم bwb ام(:

bwb ._.
بیخالش(:
+
نمیزارم دیگه تنها بری

معنیش خوب نی اخه(:
÷.خ بده ._.
سعی مکن!._.

باش :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237107&pid=3138675#pid3138675
:|
یکی برام بنویسه>_<
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، -Demoniac-
._.‌‌‌‌
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(08-12-2015، 18:58)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.‌‌‌‌

سلام برادر دینی
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(08-12-2015، 18:58)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237107&pid=3138675#pid3138675
:|
یکی برام بنویسه>_<
به منم بده معنیشو :|

(08-12-2015، 18:38)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 18:37)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 18:35)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 18:34)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 18:33)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظر لطفتونه /:
من همیشه لطف دارم :|

دخی پرو Big Grin
خواهش میکنم پرویی از خود تونه :|

دخی .. Big Grin
-___-
+
خدافظ
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
وقتی كه من بچه بودم

پرواز یك بادبادك

می بردت از بام های سحر خیزی ی پلك

تا

نارنجزاران خورشید

آه

آن فاصله های كوتاه

وقتی كه من بچه بودم

خوبی زنی بود

كه بوی سیگار میداد

و اشكهای درشتش

از پشت آن عینك ذره بینی

با صوت قرآن می آمیخت

وقتی كه من بچه بودم

آب و زمین و هوا بیشتر بود

و جیرجیرك

شبها

در متن موسیقی ماه و خاموشی ژرف

آواز می خواند

وقتی كه من بچه بودم

لذت خطی بود

از سنگ

تا زوزه آن سگ پیر رنجور

آه

آن دستهای ستمكار مظلوم

وقتی كه من بچه بودم

می شد ببینی

آن قمری ناتوان را

كه بالش

زین سوی قیچی

با باد می رفت

می شد

آری

می شد ببینی

و با غروری به بیرحمی بی ریایی

تنها بخندی

وقتی كه من بچه بودم

در هر هزاران و یك شب

یك قصه بس بود

تا خواب و بیداری خوابناكت

سرشار باشد

وقتی كه من بچه بودم

زور خدا بیشتر بود

وقتی كه من بچه بودم

بر پنجره های لبخند

اهلی ترین سارهای سرور آشیان داشتند

آه

آن روزها گربه های تفكر

چندین فراوان نبودند

وقتی كه من بچه بودم

مردم نبودند

وقتی كه من بچه بودم

غم بود

اما .. 

كم بود ..  Heart !

چه قشنگـه ._. 
 سپاس شده توسط spent † ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان