امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 «

بنده 2تا دختر خاله دارم 10 تا پسرخاله....یکی از دخترخاله هام المانه..در نتیجه همین بی دونه میمونه برام...ما کلا جمعیت پسرامون خیلی زیاده....بدبختی اینه ک ب پسرا از همون اول یاد دادن ب من بگن هلو..ب خانما هم گفتن بگین هلی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط -Demoniac-
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20150907-184614.jpg

عه من تازه اینو دیدم :|
امیر اگه هستی باس بگم ف×× یو مای داوش :| Heart
 سپاس شده توسط هلی ، Mr.Robot
(06-12-2015، 19:05)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 19:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:49)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو چ ادم مثبتی |: ! سلام بر شما بانوی پاک دامن |: ! از تو مثبت تر فقط پیامبره |: !

چ ربطی داره الان/؟؟؟؟؟امیر راسی صدام داغون شد..امروز از بس ک تو بارون راه رفتم عینم موش اب کشیده شدم و سرما خوردم و صدام داغون شد
واقعا ربطشو نفهمیدی ؟ ._. دانش اموز کنکور تجربی ملت هم هستی ؟ |:
مجبوری مگه تو بارون بری !
منم کلاس زبان ب بهمونه ی بارون با ماشین رفتم :V 
میگفتی میومدم دنبالت :V 

چشم...همین مونده بود تو بیای دنبالم..پووووف..ن امروز از 8 صب رفتم کتابخونه پارک تا س 3....بعد رفتم کلاس برا دبیرمون تولد گرفتیم..اخییییییی چقد خوشحال شد..عزیزم
تولد گرفتین چ سوسول بازی |: ! من یه بار یادم میاد تولد گرفتم واسه معلمم بهش بو گیر کفش دادم |: ! 
چون این دبیرمونو خیلی دوس داریم و 3 ساله ک دانش اموزشیم...خواستیم ب یادمون باشه
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(06-12-2015، 19:09)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 19:05)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 19:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ ربطی داره الان/؟؟؟؟؟امیر راسی صدام داغون شد..امروز از بس ک تو بارون راه رفتم عینم موش اب کشیده شدم و سرما خوردم و صدام داغون شد

چشم...همین مونده بود تو بیای دنبالم..پووووف..ن امروز از 8 صب رفتم کتابخونه پارک تا س 3....بعد رفتم کلاس برا دبیرمون تولد گرفتیم..اخییییییی چقد خوشحال شد..عزیزم
تولد گرفتین چ سوسول بازی |: ! من یه بار یادم میاد تولد گرفتم واسه معلمم بهش بو گیر کفش دادم |: ! 
اخی چه مهربون (:
 سپاس شده توسط هلی
(06-12-2015، 19:00)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:58)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:51)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است:
SMoOoOoOoK نوشته است:زاستی فامیلات چ باهات رو راستن |: من به دختر خالم اینا رو بگم چوبو تا ته #@%#$^$&%^ |:
این دختر خالم اینجوریه ..
اون یکی خیلی کلاس میزاره !
این ساناز خیلی مشتیه .. همیشه با رفیقام میرفتیم بیرون ! کلا تیپشو ببینی پسرونست ..
برا همین خیلی باهاش راحتم :| همونجوری ک با پسرخاله هام راحتم ..
پسر خاله هات و دختر خاله هات ؟ یه خسته نباشید هم به کمر شوهر خالت :VVV

یه دونه خاله ک نی :|
سه تاست ..
ساناز و اتنا و ساغر مال یکین ..
شاهین و شایان و شروین یکی دیگه ..
کلا پرجمعیتیم ما :|

ی کلن بزنیدv:

شاید باورت نشه ولی دارن :|
میریم خونه هم همه سرشون تو گوشیاشونه برا این کلش ..
+
امیر شما ک دیه رکورد شکستید ..
هفتا بچه بودید؟
کمرو بابای تو داشته :|
 سپاس شده توسط هلی ، -Demoniac-
(06-12-2015، 19:10)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 19:09)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی چه مهربون (:
قربانت...ب خاطر همین هیچ دبیری تا حالا باهامون بد نبوده...بد اخلاقترین دبیرا رو هم ما رام کردیم
روحشون شاد
(06-12-2015، 19:00)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:58)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:51)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است:
SMoOoOoOoK نوشته است:زاستی فامیلات چ باهات رو راستن |: من به دختر خالم اینا رو بگم چوبو تا ته #@%#$^$&%^ |:
این دختر خالم اینجوریه ..
اون یکی خیلی کلاس میزاره !
این ساناز خیلی مشتیه .. همیشه با رفیقام میرفتیم بیرون ! کلا تیپشو ببینی پسرونست ..
برا همین خیلی باهاش راحتم :| همونجوری ک با پسرخاله هام راحتم ..
پسر خاله هات و دختر خاله هات ؟ یه خسته نباشید هم به کمر شوهر خالت :VVV

یه دونه خاله ک نی :|
سه تاست ..
ساناز و اتنا و ساغر مال یکین ..
شاهین و شایان و شروین یکی دیگه ..
کلا پرجمعیتیم ما :|

ی کلن بزنیدv:

شاید باورت نشه ولی دارن :|
میریم خونه هم همه سرشون تو گوشیاشونه برا این کلش ..
+
امیر شما ک دیه رکورد شکستید ..
هفتا بچه بودید؟
کمرو بابای تو داشته :|
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(06-12-2015، 19:08)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20150907-184614.jpg

عه من تازه اینو دیدم :|
امیر اگه هستی باس بگم ف×× یو مای داوش :| Heart
هر وری بری باتم داشم  |: Heart
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، هلی
(06-12-2015، 18:52)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ملیکا رو تو گوشیم ملوک سیو کردم ..
بعد رفیقم داشت مخاطبامو نگاه میکرد تو تلگرام ..
رسید ب ملیکا گفت این چرا عکس خودشو نزاشته ؟
گفتم دوس نداره ..
گف از اسمش معلومه چیه ..
گفتم مگه اسمش چیه ؟ :|
گف ملوک دیگه !
از خنده زمینو گاز میگرفتم ..
ابروتو بردم ملیکا ._.

کسافط آشغال عوضی >_______________<
میرفتی تو اینستا دو عکس نشکن میدادی از جاهلیت درش میوردی -_-
احمق >_>
 سپاس شده توسط هلی ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(06-12-2015، 19:12)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 19:10)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی چه مهربون (:
قربانت...ب خاطر همین هیچ دبیری تا حالا باهامون بد نبوده...بد اخلاقترین دبیرا رو هم ما رام کردیم
چه خرایی بودن برای خودشون :|
زود رام شدن :|
 سپاس شده توسط هلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان