امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 «

(06-12-2015، 18:49)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:44)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:41)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:39)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه چرا میزنی |: 

اخه شونصد بار گفتی تا حالا.....راسی قضیه سوژه چیه داداش؟؟؟؟
خواست تو چالش شرکت کنه بره به مامانش بگه که من مثلا یکیو حامله کردم دوتاشو نداشت رفت به دختر خالش گفت :V 
گفت دختره رو حامله کردم اونم گفت به  اونجام |: ! بعد گفت از پشت حاملش کردم |: ! 

(06-12-2015، 18:43)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک سیستان تو سرت امیر :| بی ادب ..
دی ان ای خودت تو خونمه مامی (((:
اها...خو این مسائل بی ادبی ب من ربطی نداره..پس اصن دخالت نمیکنم
اوووو چ ادم مثبتی |: ! سلام بر شما بانوی پاک دامن |: ! از تو مثبت تر فقط پیامبره |: !

چ ربطی داره الان/؟؟؟؟؟امیر راسی صدام داغون شد..امروز از بس ک تو بارون راه رفتم عینم موش اب کشیده شدم و سرما خوردم و صدام داغون شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، -Demoniac-
آگهی
(06-12-2015، 18:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:45)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:41)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:36)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قد مهم نی باو .. مهم تفاهمه :|
مهم علاقست :|
مهم مم* هس ._. Big Grin
+
چ میدنم والا....هی میگن علف باس ب دهن بزی شیرین بیاد....اخه وقتی لبز نمیفهمه علف هرزه من باس راهنماییش کنم....اخییییی...چقد روز عروسی داداشم گریه کردم...یادش بخیر....اخه من و داداشم خیلی وابسته بودیم...فک میکردم زنش داره ازم می دزدتش.....
واقعا هم زنش میدزدتش ..
ادم زنشو بیشتر از ابجیش دوس داره .__.

اهورا خیلی زن ذلیلی...ینی تو زنتو بیشتر از نورا دوس داری........
پس ادم مطمئن شوهرشو از داداشش بیشتر دوس خواهد داشت...از الان من دیگه داداشمو دوس ندارم....از این ب بعد فقط شوهر اینده ک نمیدونم کیه رو دوس دارم....خخخخخ
اتفاقا امروز مامانم میگف هلیا دانشگاه بزن رشت...بعد ی شوهر رشتی پیدا کن ک بی غیرت باشه حالشو ببری...ینی من جوش اورده بودم....
خ ابجیم خیلی اذیتم میکنه -_-
همین ابجیم وختی من چارسالم بود همش پستونکمو ازم میدزدید :v
من تا چارسالگی پستونک میخوردم Big Grin چقدم دقیق یادمه ..
کلا بزرگترم شدیم خیلی تخس بود .. خودشو برا بابام لوس میکرد .. منو تو حموم زندانی میکرد !
در نتیجه من زنمو بیشتر از ابجیم دوس خواهم داشت ...
راسی ی بارم دعوامون شد تلویزونو اتاقمو شکوند .. :|
 سپاس شده توسط هلی ، -Demoniac-
(06-12-2015، 18:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:49)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:44)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:41)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه شونصد بار گفتی تا حالا.....راسی قضیه سوژه چیه داداش؟؟؟؟
خواست تو چالش شرکت کنه بره به مامانش بگه که من مثلا یکیو حامله کردم دوتاشو نداشت رفت به دختر خالش گفت :V 

(06-12-2015، 18:43)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک سیستان تو سرت امیر :| بی ادب ..
اوووو چ ادم مثبتی |: ! سلام بر شما بانوی پاک دامن |: ! از تو مثبت تر فقط پیامبره |: !

چ ربطی داره الان/؟؟؟؟؟امیر راسی صدام داغون شد..امروز از بس ک تو بارون راه رفتم عینم موش اب کشیده شدم و سرما خوردم و صدام داغون شد
واقعا ربطشو نفهمیدی ؟ ._. دانش اموز کنکور تجربی ملت هم هستی ؟ |:
مجبوری مگه تو بارون بری !
منم کلاس زبان ب بهمونه ی بارون با ماشین رفتم :V 
میگفتی میومدم دنبالت :V 
 سپاس شده توسط هلی ، -Demoniac-
(06-12-2015، 18:51)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است:
SMoOoOoOoK نوشته است:
Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است:امیر میخوای بزار من مشکلی ندارم :v
حامله ک نشدم حامله کردم دیگه  Big Grin
+
ملوک داعش بکش داعش :|
زاستی فامیلات چ باهات رو راستن |: من به دختر خالم اینا رو بگم چوبو تا ته #@%#$^$&%^ |:
این دختر خالم اینجوریه ..
اون یکی خیلی کلاس میزاره !
این ساناز خیلی مشتیه .. همیشه با رفیقام میرفتیم بیرون ! کلا تیپشو ببینی پسرونست ..
برا همین خیلی باهاش راحتم :| همونجوری ک با پسرخاله هام راحتم ..
پسر خاله هات و دختر خاله هات ؟ یه خسته نباشید هم به کمر شوهر خالت :VVV

یه دونه خاله ک نی :|
سه تاست ..
ساناز و اتنا و ساغر مال یکین ..
شاهین و شایان و شروین یکی دیگه ..
کلا پرجمعیتیم ما :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac-
(06-12-2015، 18:58)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:51)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است:
SMoOoOoOoK نوشته است:
+
زاستی فامیلات چ باهات رو راستن |: من به دختر خالم اینا رو بگم چوبو تا ته #@%#$^$&%^ |:
این ساناز خیلی مشتیه .. همیشه با رفیقام میرفتیم بیرون ! کلا تیپشو ببینی پسرونست ..

سه تاست ..

ی کلن بزنیدv:
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(06-12-2015، 18:53)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرتیکه ها :|
زنیکه ی بی برکت و گیس سفید :|
مث خرسم میخوابه :|
نه یه تلاشی ،نه یه همتی :|
اصلا من موندم تو چه جوری دوام اوردی :|||
|:
:V
(06-12-2015، 18:56)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:45)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:41)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا هم زنش میدزدتش ..
ادم زنشو بیشتر از ابجیش دوس داره .__.

اهورا خیلی زن ذلیلی...ینی تو زنتو بیشتر از نورا دوس داری........
پس ادم مطمئن شوهرشو از داداشش بیشتر دوس خواهد داشت...از الان من دیگه داداشمو دوس ندارم....از این ب بعد فقط شوهر اینده ک نمیدونم کیه رو دوس دارم....خخخخخ
اتفاقا امروز مامانم میگف هلیا دانشگاه بزن رشت...بعد ی شوهر رشتی پیدا کن ک بی غیرت باشه حالشو ببری...ینی من جوش اورده بودم....
خ ابجیم خیلی اذیتم میکنه -_-
همین ابجیم وختی من چارسالم بود همش پستونکمو ازم میدزدید :v
من تا چارسالگی پستونک میخوردم Big Grin چقدم دقیق یادمه ..
کلا بزرگترم شدیم خیلی تخس بود .. خودشو برا بابام لوس میکرد .. منو تو حموم زندانی میکرد !
در نتیجه من زنمو بیشتر از ابجیم دوس خواهم داشت ...
راسی ی بارم دعوامون شد تلویزونو اتاقمو شکوند .. :|
ن باوووو.منم تا 9 سالگی تو شیشه شیر عادتداشتم شیر بخورم.....هر شب بدون استسناء...ب خاطر همینم انقد دراز شدم...خخخخ..
اخی یادم میاد داداشم ک دانشگاه میرفت هر هفته ک برمیگشت واسم عروسک میخرید...اخی...هنوزم همه عروسکاشو دارم...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(06-12-2015، 18:58)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است:
SMoOoOoOoK نوشته است:
+

سه تاست ..
اینجوری که خوبه |: ! من 6 تا عمه دارم ! 26 تا پسر خاله و دختر خاله شناخته شده |: ! دیروز یکی اومد بهم دست داد 28 ساله ! سلام پسر دایی خوبی ||: تو این 16 سال ندیده بودمش |: !
 سپاس شده توسط هلی ، Son of anarchy
(06-12-2015، 18:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم...همین مونده بود تو بیای دنبالم..پووووف..ن امروز از 8 صب رفتم کتابخونه پارک تا س 3....بعد رفتم کلاس برا دبیرمون تولد گرفتیم..اخییییییی چقد خوشحال شد..عزیزم
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Son of anarchy
(06-12-2015، 19:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم...همین مونده بود تو بیای دنبالم..پووووف..ن امروز از 8 صب رفتم کتابخونه پارک تا س 3....بعد رفتم کلاس برا دبیرمون تولد گرفتیم..اخییییییی چقد خوشحال شد..عزیزم
تولد گرفتین چ سوسول بازی |: ! من یه بار یادم میاد تولد گرفتم واسه معلمم بهش بو گیر کفش دادم |: ! 
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، هلی ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان