امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 «

(06-12-2015، 18:44)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:41)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:39)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:37)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:35)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شتر /: ناموسن مامانت گوگیشو نمیگیره ازت ؟ /:
اووووووووووف...حالا تو انقد بگو ک بگیره....چرا نمیگیره...من امسال چون کنکور دارم از گوشی ننم استفاده می کنم...اونم وقتی ک کلاس میرم
باشه چرا میزنی |: 

اخه شونصد بار گفتی تا حالا.....راسی قضیه سوژه چیه داداش؟؟؟؟
خواست تو چالش شرکت کنه بره به مامانش بگه که من مثلا یکیو حامله کردم دوتاشو نداشت رفت به دختر خالش گفت :V 
گفت دختره رو حامله کردم اونم گفت به  اونجام |: ! بعد گفت از پشت حاملش کردم |: ! 

(06-12-2015، 18:43)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک سیستان تو سرت امیر :| بی ادب ..
دی ان ای خودت تو خونمه مامی (((:
اها...خو این مسائل بی ادبی ب من ربطی نداره..پس اصن دخالت نمیکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، -Demoniac-
آگهی
(06-12-2015، 18:44)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر میخوای بزار من مشکلی ندارم :v
حامله ک نشدم حامله کردم دیگه  Big Grin
+
ملوک داعش بکش داعش :|
زاستی فامیلات چ باهات رو راستن |: من به دختر خالم اینا رو بگم چوبو تا ته #@%#$^$&%^ |:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -Demoniac- ، Son of anarchy
(06-12-2015، 18:44)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

بابا اومده گفته جنگ بکش من داعش بکشم ؟ ب عقلت شک میکنم بعضی وقتا خدایی -______- 
لوسم خودتی -_-

(06-12-2015، 18:46)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:42)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:39)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:36)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنر خره|:
اومده گفته درمورد اسلام هراسی ( حراسی ؟ :| ) یا تروریسم نقاشی بکشیم -__-
کسی طرحی چیزی نداره ؟ T_T

اینی ک میگی چی هس ؟ :|
داعش بکش :|
نمیدونم چ ربطی داره ولی بکش :|

اسلام هراسی یا حراسی :|| ینی تبلیغات زد اسلام مثلا :/
تروریسمم ک معلومه از اسمش جنگ و اینا .. خودش گفته جنگ یمنو بکشیم :|
خ طرح بدییین:|||
برا فردا میخواد چ گوهی بخورم T.T
خوب بنویس مرگ بر خامنه ای
زیرش چن تا ادم قرمز بکش اونورشم چن تا ادم سبز با شمشیر:| قرمزو بزن طرفدارای خامنه ای
سبز پوشا رم بزن انقلابی دوباره :V

میرم از اینترنت نت طرح میگیرم اصن :|||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -Demoniac- ، Son of anarchy
(06-12-2015، 18:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:44)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:41)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:39)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:37)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووووف...حالا تو انقد بگو ک بگیره....چرا نمیگیره...من امسال چون کنکور دارم از گوشی ننم استفاده می کنم...اونم وقتی ک کلاس میرم
باشه چرا میزنی |: 

اخه شونصد بار گفتی تا حالا.....راسی قضیه سوژه چیه داداش؟؟؟؟
خواست تو چالش شرکت کنه بره به مامانش بگه که من مثلا یکیو حامله کردم دوتاشو نداشت رفت به دختر خالش گفت :V 
گفت دختره رو حامله کردم اونم گفت به  اونجام |: ! بعد گفت از پشت حاملش کردم |: ! 

(06-12-2015، 18:43)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک سیستان تو سرت امیر :| بی ادب ..
دی ان ای خودت تو خونمه مامی (((:
اها...خو این مسائل بی ادبی ب من ربطی نداره..پس اصن دخالت نمیکنم
اوووو چ ادم مثبتی |: ! سلام بر شما بانوی پاک دامن |: ! از تو مثبت تر فقط پیامبره |: !
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -Demoniac- ، هلی ، Son of anarchy
(06-12-2015، 18:47)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
زاستی فامیلات چ باهات رو راستن |: من به دختر خالم اینا رو بگم چوبو تا ته #@%#$^$&%^ |:
این دختر خالم اینجوریه ..
اون یکی خیلی کلاس میزاره !
این ساناز خیلی مشتیه .. همیشه با رفیقام میرفتیم بیرون ! کلا تیپشو ببینی پسرونست ..
برا همین خیلی باهاش راحتم :| همونجوری ک با پسرخاله هام راحتم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، -Demoniac- ، هلی ، Son of anarchy
Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است:
SMoOoOoOoK نوشته است:
Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است:امیر میخوای بزار من مشکلی ندارم :v
+
این دختر خالم اینجوریه ..
اون یکی خیلی کلاس میزاره !
این ساناز خیلی مشتیه .. همیشه با رفیقام میرفتیم بیرون ! کلا تیپشو ببینی پسرونست ..
برا همین خیلی باهاش راحتم :| همونجوری ک با پسرخاله هام راحتم ..
پسر خاله هات و دختر خاله هات ؟ یه خسته نباشید هم به کمر شوهر خالت :VVV
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، bieber fan
(06-12-2015، 18:45)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:41)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='هلی' pid='3137948' dateline='1449416368']
[quote='Δ.н.ο.υ.я.Δ' pid='3137941' dateline='1449416217']

قد مهم نی باو .. مهم تفاهمه :|
مهم علاقست :|
مهم مم* هس ._. Big Grin
+
چ میدنم والا....هی میگن علف باس ب دهن بزی شیرین بیاد....اخه وقتی لبز نمیفهمه علف هرزه من باس راهنماییش کنم....اخییییی...چقد روز عروسی داداشم گریه کردم...یادش بخیر....اخه من و داداشم خیلی وابسته بودیم...فک میکردم زنش داره ازم می دزدتش.....
واقعا هم زنش میدزدتش ..
ادم زنشو بیشتر از ابجیش دوس داره .__.

اهورا خیلی زن ذلیلی...ینی تو زنتو بیشتر از نورا دوس داری........
پس ادم مطمئن شوهرشو از داداشش بیشتر دوس خواهد داشت...از الان من دیگه داداشمو دوس ندارم....از این ب بعد فقط شوهر اینده ک نمیدونم کیه رو دوس دارم....خخخخخ
اتفاقا امروز مامانم میگف هلیا دانشگاه بزن رشت...بعد ی شوهر رشتی پیدا کن ک بی غیرت باشه حالشو ببری...ینی من جوش اورده بودم....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط -Demoniac-
خخخخخخخخخ تف/:
يالله /:
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، هلی ، Berserk
من ملیکا رو تو گوشیم ملوک سیو کردم ..
بعد رفیقم داشت مخاطبامو نگاه میکرد تو تلگرام ..
رسید ب ملیکا گفت این چرا عکس خودشو نزاشته ؟
گفتم دوس نداره ..
گف از اسمش معلومه چیه ..
گفتم مگه اسمش چیه ؟ :|
گف ملوک دیگه !
از خنده زمینو گاز میگرفتم ..
ابروتو بردم ملیکا ._.
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac- ، هلی
مرتیکه ها :|
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان