امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 «

(04-12-2015، 15:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژووووووون پاچید :|

گ.آ سیل میاد تا ۱ساعت دیگه :۷

اهورا و آرش ... چرا بیکارین ؟! بیاین بپاچین برادران :۷

احسان پ.خ
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ .
آگهی
(04-12-2015، 15:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه با چی ؟
با تبلیغ جنگ خان ها برادر؟:V
سوژه نداریم باو ..
منم کمرم سفته باس سوزش ناب باشه ._.
 سپاس شده توسط esiesi ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ .
(04-12-2015، 15:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:22)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:10)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:05)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز اصلا خاک بر سر من که به شما اطلاعات میدم
عزیز اصلا ‌پاچید :|
(04-12-2015، 15:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واي خدا چقد خنديدم به اين دو موجود:٧٧٧٧٧
احسان خوبه اون وسط 25r30
به توام پاچید :۷
۱۰
(04-12-2015، 15:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان به جان تو دلم برات تنگ شده بود !
وظیفته انگل :>
بیا جلو میخوام بپاچم :۷
وظیفمه دلم برا عنتر سبز تنگ شه؟ :|
چ غلطـا :>
عنتر سبز نداریم ولی وظیفته دلت برا احسان تنگ شه :۷
نمیای جلو ؟
نشونه گیری ...
پاچیییییید :۷
(04-12-2015، 15:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا
ژوووون پاچید
(04-12-2015، 15:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان خشكسالي شد بسه:٧
ژووووووووووون پاچیییید
(04-12-2015، 15:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا :|
ژوووووووووووون پاچید :۷
(04-12-2015، 15:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خـدا !

ژوووووووووووووووون پاچیییییییییییید :۷۷۷۷۷
نشونه گیریت خطا رفتم!
عرضه هیچ کاری نداشتی از همون اول :|
حالا کاش چیزیم داشتی :v

ای خدا :|

صاف رفت وسط اون دوتا نشونه الهی ! :۷
خودت اعتراف کردی از همون اول با من رابطه داشتی :۷۷۷۷
چیز ک دارم ؛۷
تو شورتمه :/
میخوای ببینیش تا باور کنی ؟ :۷
» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « 116
 سپاس شده توسط *VENUS*
اقا امیرتون اومد-_-
 سپاس شده توسط esiesi ، omidkaqaz ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(04-12-2015، 15:25)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:22)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:19)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:16)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Δ.н.ο.υ.я.Δ' pid='3136417' dateline='1449231163']

ببین گلم زود جمع کن برو پیش رفیقت
گندش دراومد 
هیچی نمیگم دیگه خودتون جمعش کنید (:
خب ؟ واقعا داره ب شعورم توهین میشه با این حرفا
ب ما ربطی نداره این خانوم چیکارس و تمایل جنسیش چیه پس ادامه نده ..

تو منظور منو نمی دونی چرا حرف میزنی
منظور من اصلا گیون نبود

لحنتو درست کن (:
تا منم منظورتو بد متوجه نشم
دقیقا منظورت گیون بود !

عزیزم من دبی رفتم رابط ارتباطی شون اینطوری بود

یه دوره تو دبی بودم که میگم
خوب شد عزیزم

من ب روابطش کاری ندارم ! جای گفتنش اینجا نیست ..
اوکی فهمیدیم شمام دبی رفتی و فلان ..
[/quote

خب باشه عزیزمن اصلا من هیجا نرفته ام همشم دروغ میزنم

تو چرا اعصابتو به هم میریزی به خاطر مسله به این کوچیکی گلم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « 116
(04-12-2015، 15:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان چرا من توی لیست سیاهتم؟
(04-12-2015، 15:24)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:23)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:19)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوضولی نباشه ملیکا کیه

منم (:

هه

سرت در گلزارم

:|
(04-12-2015، 15:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حيف يه اخطار تپيدن دارم|:

وگرنه ؟ ..

وگرنه يه اخطار تپيدن نداشتم|:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-12-2015، 15:28)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:24)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:23)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:19)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوضولی نباشه ملیکا کیه

منم (:

هه

سرت در گلزارم

:|

میخواستم یه چی قافیه دار بگم دیدم ابجی به این گلی چرا بگم برای این که دلم اروم بگیره یه چی پروندم
(04-12-2015، 15:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرزو بر پسران تازه به بلوغ رسیده عیب نیست!
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . ، MELODY*** ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان