امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه 279 |

(25-11-2015، 20:53)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:51)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:49)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:46)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ما تولیزیون روشنه ولی  اخرسرم می پرسم چون هی دارم میرم میام و به تلویزیون بدبخت نگام نمیکنم:>
والیبالو عشق است-._.-
و فوتسال-_-
+
خوب نزدم ملیکا حالا بیخالش !((:
+
فرناز من 23 اسفندم.-.
اره با والیبال موافقم -__-
ولی فوتسال نه :|
کدوم بازیکن رو دوست داری((:؟
کلا با ورزش های پا مخالفم.___.||:
تیراندازی هم خوبه^____^
+
کاربر AFSORDE صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمی‌توانید به او پیام ارسال کنید.
اره خوبه ^__^

وای چه قدر شباهت^__^*-*
شمشیر بازی چی؟ ._.
من اینارو به خاطر کتابایی که میخونم دوست ددارم
مثلا جنگاوران جوان ویل باید تیرانداز حرفی باشه!
منم همین طور :|
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
آگهی
(25-11-2015، 20:53)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشا و ابجیای گلم 

اللخصوص حمید و علی 

من رفتم   

کیمیا و درسا هم خدافس
:|
منم هويجم :|

آه اي هويج |:
(25-11-2015، 20:53)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشا و ابجیای گلم 

اللخصوص حمید و علی 

من رفتم   

کیمیا و درسا هم خدافس
:|
منم هويجم :|
منم (:
ولی به درک:>>>
رفت که رفت:||||
+
اره آرش خوشگله --> . ^ . <-- اینم خوبه
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS×
(25-11-2015، 20:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:51)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:46)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:45)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
هیچ
آقای پوکر فیس Blush
سعی میکنم کم استفاده کنم ازش
یه حس بدی بهم دس میده وقتی یکی واسم میزاره
منم همین حسو نسبت ب این شکلک دارم
به اين خوشگله؟-->:|
  ..... ggre

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گفتگوی آزاد نسخه 279 | 100

سپاس شده توسط Aiden Pearce
دهنتون سرویس |:
من عاشق پوکرم ک/ونتون بسوزه |:
|:
|:
|:
خدا نکنه یکی از چیزی بدش بیاد |:
|:
|:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(25-11-2015، 20:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:46)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:45)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:43)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:42)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم از عدس پلو بهم ميخوره مادر منم همين يه شب كه من اومدم اينجا عدس پلو درس كرده|:

هوا بخور:|

من گشنم باشه ميزم ميخورم:|
خوردم تموم شد|:

تو با افراد بومی جنگل های استوایی امازون نسبتی داری؟:|

اونا هم میزو چوب میخورن:|

من ميز فلزي و ام دي اف ميخورم فقط:|

نوش جونت:| بابا بزرگ منم قبل ازینکه بمیره ازینا میخورد:|

بعدش ی بیماری بین سنگ کلیه و یرقان گرفت:| بد معدش از تو ک..ونش زد بیرون:|

خدافظ امید(:
(25-11-2015، 20:54)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:53)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:51)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:49)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:46)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره با والیبال موافقم -__-
ولی فوتسال نه :|
کدوم بازیکن رو دوست داری((:؟
کلا با ورزش های پا مخالفم.___.||:
تیراندازی هم خوبه^____^
+
کاربر AFSORDE صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمی‌توانید به او پیام ارسال کنید.
اره خوبه ^__^

وای چه قدر شباهت^__^*-*
شمشیر بازی چی؟ ._.
من اینارو به خاطر کتابایی که میخونم دوست ددارم
مثلا جنگاوران جوان ویل باید تیرانداز حرفی باشه!
منم همین طور :|
تو به چه دلیل دوسشون داری؟._.
(25-11-2015، 20:53)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی چو بوی خوش اشنایی ^_^ :|

سلام|:
چه خوش ذوق|:
(25-11-2015، 20:55)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنتون سرویس |:
من عاشق پوکرم ک/ونتون بسوزه |:
|:
|:
|:
خدا نکنه یکی از چیزی بدش بیاد |:
|:
|:
بی ادبی تا چه حد :N56:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:51)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:46)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:45)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
هیچ
آقای پوکر فیس Blush
سعی میکنم کم استفاده کنم ازش
یه حس بدی بهم دس میده وقتی یکی واسم میزاره
منم همین حسو نسبت ب این شکلک دارم
به اين خوشگله؟-->:|

كيميا تو به عشق من توهين كردي :| (پوكر فيس عشقمه)
علي توهم همينطور 
خدافظ
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Aiden Pearce ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان