25-11-2015، 20:54
(25-11-2015، 20:53)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم همین طور :|
(25-11-2015، 20:51)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-11-2015، 20:49)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره خوبه ^__^
(25-11-2015، 20:46)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کدوم بازیکن رو دوست داری((:؟
(25-11-2015، 20:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره با والیبال موافقم -__-
نه ما تولیزیون روشنه ولی اخرسرم می پرسم چون هی دارم میرم میام و به تلویزیون بدبخت نگام نمیکنم:>
والیبالو عشق است-._.-
و فوتسال-_-
+
خوب نزدم ملیکا حالا بیخالش !((:
+
فرناز من 23 اسفندم.-.
ولی فوتسال نه :|
کلا با ورزش های پا مخالفم.___.||:
تیراندازی هم خوبه^____^
+
کاربر AFSORDE صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمیتوانید به او پیام ارسال کنید.
وای چه قدر شباهت^__^*-*
شمشیر بازی چی؟ ._.
من اینارو به خاطر کتابایی که میخونم دوست ددارم
مثلا جنگاوران جوان ویل باید تیرانداز حرفی باشه!