امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه 279 |

(20-11-2015، 0:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:12)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:04)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبینمــ دپ باشی اهورا.. -.-

__

بدبختی یعنی جوش بزنی :||||||||| !

تو گوشت O_O

چه تفاهمي منو دادشمو زن دادشمم امروز پشت گوشمون جوش زديم:|
تازه خبر دار شدم يكي از خاله هام. جوش زده:٧
اصن ما خانوادگي با شما تفاهم دارمي:٧
خُب ؟ 

__

اهورا ..اخه یکـم بد اخلاق شدی :| .. گند دماغ ُ .. |: :>

میشه پ.خ شخصی بهت بدمـ ؟ .____. 

:>> ..

اشناها میتونن پ.خ شخصی بدن !
غریبه ها رو گفتم ..

واهایی ؛ مرســی ^_^*

تل pmُ دادمـ ._.

هر وقت حال داشتی جواب بده ..خدافس
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(20-11-2015، 0:15)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافس .. (: 

به سلامت متفاهم:|
بای :/
(20-11-2015، 0:18)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:12)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:04)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

__

تو گوشت O_O

خُب ؟ 

__

اشناها میتونن پ.خ شخصی بدن !
غریبه ها رو گفتم ..

واهایی ؛ مرســی ^_^*

تل pmُ دادمـ ._.

هر وقت حال داشتی جواب بده ..خدافس
واسا :|
باو تل تو اون اکانتم نمیام !
 سپاس شده توسط Faust
(20-11-2015، 0:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:13)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:11)(K)aLanta® نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افسرده جون من گفتم دلیل کارمو
عقده هات رو جا دیگه خالی کن
والا

:|
ارش هستم:|
حالا الان مگه من ميتونم تورو تعليق يا بن كنم برادر من؟:|

__

تو گوشت O_O

خُب ؟ 

__

ميگن زوجايي كه تفاهم خانوادگي دارن خيلي خوش بخت ميشن:٧

|:
|:
مرتیکه مفسدالفساد النگل الفحاش |:
جلو چشم من .. تو شب روشن مخ میزنی؟|:
نباس از اقازاده اجازه بگیری-__-؟؟؟؟
استاد شما كه ميدوني ديه من چه جوون پاكيم هر كي ندونه:|
ميخوام خوارمونو از تنهايي در بيارم فقط:|
اجازه؟:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: AMIR.E، ×WrOnG TuRn×، ѕтєяη، ภครเ๓
من و دوتا رنگی یهویی(:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(20-11-2015، 0:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2015، 0:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید تازه به بلوغ رسیدی دادا :|
من به بلوغ رسیده بودم اینجوری بودم ! هنوزم بعضی وختا اثرش هس یهو اعصابم بهم میریزه Angel
من ديگه حرفي ندارم:|

به من چ ربطی داره مرضت مثل ادمیزاد نی داداشم :|
خودم ميدونم مرضم از چيه :|
دواي بمونم دست كيه:|
ولي خوب حيف اون شخص ديگه نيست:|

یه امشبو بیخیال فاز دپ شو !

من دپ نيستم :|
اگه دپ بودم كه به قول شما تو شب روشن سعي به مخ زني نميكردم:٧
(20-11-2015، 0:20)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: AMIR.E، ×WrOnG TuRn×، ѕтєяη، ภครเ๓
من و دوتا رنگی یهویی(:

چگده باحال Smile
بیتربیوت >_<

من اون شُمارتو ندارمـ ..

_

این عنوانمو ویرایش کُن خز شد ..هر مُدلی شد بذار .-.*
(20-11-2015، 0:18)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای :/

به سلامت متوقع:|
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان