19-11-2015، 21:51
(19-11-2015، 21:48)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باو تو منو ا کجا میشناسی..؟؟؟:||
(19-11-2015، 21:46)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2015، 21:38)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیو*
(19-11-2015، 21:34)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2015، 21:30)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی چرا جوابمو ندادی گفتم دلم برات تنگ شده؟):
فک کردم با هلی بودی.. :|
پلنگ :| گل زده بودم اونجا..حالا ا کجا منو میشناسی..؟:|
به تو چ Oo :v مهم اینه من میشناسم دیگــهـ
دور دور ...
(19-11-2015، 21:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2015، 21:34)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حقوق تهران |:
یکی از افتخارام اینه |: از جلوی داشنگاه تهران رد شدم |: به سر درشم نگاه کردم :v
بچه کجایی ؟
+
سلام امید ..
ورامین . بعضی وقتها هم میپرم پیچ شمرون و...
:| اهورا هوا بارونی اصن ی چیزی :| خونه ندارم دیه..جلو مامانم بیام چیز بگیرم :| حیف کاش تنها خونه داشتم ._.
:3 تو نه خوب میشی نـه آدم
از دوستات چ خبر Oo
من کلا ادمه خرابیم.. ._. همه میگن لاشی
کدوماشون..؟؟:|