امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه 279 |

(19-11-2015، 21:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:39)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه استقبالی

هه

سلام  اهورا ..خوبی داوشم؟؟

فدات دادا ..
چ خبر ؟

مث همیشه عادی
 سپاس شده توسط هلی
آگهی
ملی اسمت چیست |: ؟ ( فضولی ._. )
سراب پشت سراب خیال
cof
 سپاس شده توسط Silver Sun ، هلی
بچه ها بای همگی(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گفتگوی آزاد نسخه 279 | 22
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، هلی ، Two_Face
(19-11-2015، 21:45)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی علی؟
+
خوش به حالت هلی\:
+
اهورا تو امo_O
+
سلام امید(:

باوو شمام منو خیلی مثبت فرض کردید  Big Grin
من خیلی دی**م .. تو نت یکم بهترم ..
 سپاس شده توسط هلی ، Two_Face ، Silver Sun
(19-11-2015، 21:45)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی علی؟
+
خوش به حالت هلی\:
+
اهورا تو امo_O
+
سلام امید(:

نمیدونم کنکور دعای خیر یا شر...ولی اگه خیره واس شما هم اتفاق میفته ایشالله
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Silver Sun
(19-11-2015، 21:46)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:38)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:34)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:30)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چرا جوابمو ندادی گفتم دلم برات تنگ شده؟):

فک کردم با هلی بودی.. :|
پلنگ :| گل زده بودم اونجا..حالا ا کجا منو میشناسی..؟:|

به تو چ Oo :v مهم اینه من میشناسم دیگــهـ
دور دور ...

(19-11-2015، 21:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:34)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقوق تهران |:
یکی از افتخارام اینه |: از جلوی داشنگاه تهران رد شدم |: به سر درشم نگاه کردم :v

بچه کجایی ؟
+
سلام امید ..

ورامین . بعضی وقتها هم میپرم پیچ شمرون و...
دیو*

:| اهورا هوا بارونی اصن ی چیزی :| خونه ندارم دیه..جلو مامانم بیام چیز بگیرم :| حیف کاش تنها خونه داشتم  ._.

:3 تو نه خوب میشی نـه آدم
از دوستات چ خبر Oo
سراب پشت سراب خیال
cof
 سپاس شده توسط Silver Sun ، bOoOoOy
(19-11-2015، 21:47)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی علی؟
+
خوش به حالت هلی\:
+
اهورا تو امo_O
+
سلام امید(:

ناموسا این حرفشو جدی بگیرین

سلام ملی
 سپاس شده توسط Silver Sun
(19-11-2015، 21:47)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا هستم.-.
| گفتگوی آزاد نسخه 279 | 22
(19-11-2015، 21:47)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی علی؟
+
خوش به حالت هلی\:
+
اهورا تو امo_O
+
سلام امید(:

خوش به حالت ||||||||||||||:

(19-11-2015، 21:49)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:47)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا هستم.-.

ممنون . شیک بای
سراب پشت سراب خیال
cof
هلی فرق دخترا و پسرا تو کنکور !
من پارسال این موقع با رفیقام تو پارت و صفا سیتی بودم ..
یعنی کنکور ت**م هم نبود 25r30
تو الان داری خر میزنی :| اخرشم همتون باس کهنه بچه بشورین Big Grin
+

علی من میتونم خونمو بت قرض بدم ب شرط اینکه یه پلنگم واس من جور کنی تک خور نباشی دادا :V
 سپاس شده توسط هلی ، bOoOoOy ، Two_Face ، Silver Sun ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان