امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه 279 |

(19-11-2015، 21:27)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:24)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:21)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:21)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:20)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| bib brid bbinid 

تو ذهنم مرور داره میشه |: انگاری آشنا میزنی |:
:| ali 17 kj

عه |: :| علی Oo علـــی :3
:||| تویی ک هیچوقت کنار من شاد نبودی..حسودی رو بدنت جاش کبودی.. :vv

تو کیستی..؟؟:|||تف ._. دیدی چقدم چتم.. :|

تا بوده ما ادامه داریم ...
چِت نیس چِتِ چِتِ
سراب پشت سراب خیال
cof
 سپاس شده توسط هلی ، Silver Sun
آگهی
(19-11-2015، 21:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تهران سرده .. امشبم من فقط یه بلوز مردونه بدون پلیور پوشیده بودم یخ زدم ..
دانشگاه ؟ هرچی میکشم از دست این دانشگاست ..

بپا ی وقت سرما نخوری.....
عه..
مگه دانشگاه چی شده؟نتونستی یکی از اون وکیلای اینده رو تور کنی؟
سرما خوردم فک کنم .. ولی تو خونم کوفتم ندارم بخورم جلوشو بگیره ..
چرا امشب با یکی از همون وکیلای اینده شام بیرون بودم ولی فاجعه بود ..
این رستوران بین الملل رفتیم .. واسه من غذای دریایی سفارش داده به جان خودم ماهیاش خام بود ! از اونورم خیلی پرحرف بود ..
یعنی دیگه مونده بودم .. بعد غذا گیر داده بیا قدم بزنیم گفتم برو گمشو من دارم یخ میزنم  25r30

خخخخخخخ.اخی.......گناه داری.....مامانت خونه نیس مگه؟
بپر برو ی قاشق عسل و ی قاشق ابلیمو رو تو چای قاطی کن بزن بالا.....البته اگه گلوت درد میکنه.....اگه ابریزش بینی داری بخور بده....اگه سرت درد میکنه هم با ی حوله گرم یرت رو ماساژ بده.....ایییییی...غذای دریایی؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Silver Sun
بعد یه مدت برگشتم 

سلام
اهور....امریکن پای میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟

زشته داداش از تو بعیده...البته من خودم ندیدم..دوستام اصرار داشتن ک ببینم...ولی بنده قبول نکردم...چون بده...زشته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
حقوق تهران |:
یکی از افتخارام اینه |: از جلوی داشنگاه تهران رد شدم |: به سر درشم نگاه کردم :v
سراب پشت سراب خیال
cof
(19-11-2015، 21:30)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چرا جوابمو ندادی گفتم دلم برات تنگ شده؟):

فک کردم با هلی بودی.. :|
پلنگ :| گل زده بودم اونجا..حالا ا کجا منو میشناسی..؟:|
 سپاس شده توسط Silver Sun
(19-11-2015، 21:33)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تهران سرده .. امشبم من فقط یه بلوز مردونه بدون پلیور پوشیده بودم یخ زدم ..
دانشگاه ؟ هرچی میکشم از دست این دانشگاست ..

بپا ی وقت سرما نخوری.....
عه..
مگه دانشگاه چی شده؟نتونستی یکی از اون وکیلای اینده رو تور کنی؟
سرما خوردم فک کنم .. ولی تو خونم کوفتم ندارم بخورم جلوشو بگیره ..
چرا امشب با یکی از همون وکیلای اینده شام بیرون بودم ولی فاجعه بود ..
این رستوران بین الملل رفتیم .. واسه من غذای دریایی سفارش داده به جان خودم ماهیاش خام بود ! از اونورم خیلی پرحرف بود ..
یعنی دیگه مونده بودم .. بعد غذا گیر داده بیا قدم بزنیم گفتم برو گمشو من دارم یخ میزنم  25r30

خخخخخخخ.اخی.......گناه داری.....مامانت خونه نیس مگه؟
بپر برو ی قاشق عسل و ی قاشق ابلیمو رو تو چای قاطی کن بزن بالا.....البته اگه گلوت درد میکنه.....اگه ابریزش بینی داری بخور بده....اگه سرت درد میکنه هم با ی حوله گرم یرت رو ماساژ بده.....ایییییی...غذای دریایی؟؟؟

مامان کجا بود .. من تنها زندگی میکنم !
اگه مامانم بود ک الان کلی غر میزد .. ابریزش بینی دارم ..
از غذای دریایی متنفرم .. نزاش خودم سفارش بدم تا یارو گارسونو اومد گف دوتا بشقاب غذای دریایی ..
به جون خودم دیگه با این دخترای دانشگاه قرار نمیزارم همشون یه تخته ندارن ..

(19-11-2015، 21:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهور....امریکن پای میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟

زشته داداش از تو بعیده...البته من خودم ندیدم..دوستام اصرار داشتن ک ببینم...ولی بنده قبول نکردم...چون بده...زشته

اره میبینم .. زشت برا زیر 18 ساله ..
ن من ک دیگه داره 20 سالم میشه
تازه برا دخترا زشته چون محتواش مردونس Big Grin
ما رفتیم سره قرار تو بغل هم.. :v یارو گشت اومد فقط فرار میکردیم.. ._.
 سپاس شده توسط Silver Sun
(19-11-2015، 21:34)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقوق تهران |:

بچه کجایی ؟
+
سلام امید ..
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، Silver Sun
(19-11-2015، 21:34)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:30)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چرا جوابمو ندادی گفتم دلم برات تنگ شده؟):

فک کردم با هلی بودی.. :|
پلنگ :| گل زده بودم اونجا..حالا ا کجا منو میشناسی..؟:|

به تو چ Oo :v مهم اینه من میشناسم دیگــهـ
دور دور ...

(19-11-2015، 21:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:34)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقوق تهران |:

بچه کجایی ؟
+
سلام امید ..

ورامین . بعضی وقتها هم میپرم پیچ شمرون و...
سراب پشت سراب خیال
cof
 سپاس شده توسط Silver Sun ، bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان