امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -|

(12-11-2015، 16:26)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:24)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:07)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:05)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

طبق معمول هیچکس نیس ... 

خدافظ .-.

سلام 
هويج هستم :|
خوشوقتم :|
تو میسیز پوکر فیس بودی :7 !
زنِ آرش :7
آفرین ! بالاخره درست گفتی 1:
بي ادبِ بي تربيت :|
منو با اون قورباغه ي چش قورباغه اي نسبت نده :|
من ميس پوكر فيس هستم :|
بله ؟ منو صدا کردی ؟ 
با شوهرت درس صحبت کن :7
ولی زن آرشی |: 
میسیزم میشی :| غصه نخور :| 

هــِی بدک نیستم
تو خوبی خواهر بسیجی نسیم ؟ 
|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| 167
 سپاس شده توسط sober ، هلی ، ×ИамеLеsS×
آگهی
خواهر بسیجی؟ Big Grin
مرسی خوبم
 سپاس شده توسط هلی ، esiesi
(12-11-2015، 16:31)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر بسیجی؟ Big Grin
مرسی خوبم

آره
 سپاس شده توسط هلی ، sober
(12-11-2015، 16:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:31)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر بسیجی؟ Big Grin
مرسی خوبم

آره

چطور؟(:
 سپاس شده توسط esiesi
(12-11-2015، 16:38)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر بسیجی؟ Big Grin
مرسی خوبم

آره

چطور؟(:

همینطوری الکی 
 سپاس شده توسط sober
(12-11-2015، 16:39)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:38)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر بسیجی؟ Big Grin
مرسی خوبم

آره

چطور؟(:

همینطوری الکی 

می دونستی امروز تولد نیما یوشیج هم هس؟(:
 سپاس شده توسط esiesi
(12-11-2015، 16:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووف...فردا ازمون دارم ...8 صفحه از زیستم مونده...ولی اصلا حوصلشو ندارم...اخه بخش گیاهیشه منم فوق العاده از این قسمت بدم میاد...چیکارش کنم واقعا؟؟؟؟

اگ آدم گشادی باشی بهترین راه حل بستن کتاب و رفتن به سوی عشقو حاله

اگ نه که بای بای بده برو پای درس

ولی گزینه اول  جذاب تره شاد باش باو دیروز کارناممو دادن بالاترین نمرم 12 بود -____-
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط هلی ، sober
(12-11-2015، 16:43)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووف...فردا ازمون دارم ...8 صفحه از زیستم مونده...ولی اصلا حوصلشو ندارم...اخه بخش گیاهیشه منم فوق العاده از این قسمت بدم میاد...چیکارش کنم واقعا؟؟؟؟

ولی گزینه اول  جذاب تره شاد باش باو دیروز کارناممو دادن بالاترین نمرم 12 بود -____-

خخخخ.من اگه فردا خراب کنم ساطوری میشم گلم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط sober
(12-11-2015، 16:40)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:39)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر بسیجی؟ Big Grin
مرسی خوبم

آره

چطور؟(:

همینطوری الکی 

می دونستی امروز تولد نیما یوشیج هم هس؟(:

نه ...
جالبه ! 
راستی برای بار چندم تولدت مبارک 
 سپاس شده توسط sober ، ραяα∂ιѕє-
(12-11-2015، 16:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2015، 16:43)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ.من اگه فردا خراب کنم ساطوری میشم گلم
اگ بازم آدم گشادی باشی میتونی خودتو بزنی به نفهمی و نخونی

من اگ معلم نمره بد بده سمتش لوبیا پرت میکنم
|:my nfc

سپاس شده توسط sober ، هلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان