امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -|

(06-11-2015، 18:22)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:18)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرمه-_-
bathtime بری حموم و زیر اب سرد از این حرفا نمیزنی

(06-11-2015، 18:19)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:15)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ |

[quote pid='3117867' dateline='1446822897']

:| 

مال من برنامه س :|  با ویژوال استودیو :| 

:7
رشته ات چیه مگه؟

کامپیوتر (ص) 

خو کامپیوتر فرق داره دیگه
مال ما  فتوشاپ.انیمه استدیو.پریمیر.مایا.یکیشم یادم نی

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘Nina✘

خوشم میاد وقتی نیستم اینجا مثل بمب در حال ترکیدن وقتی هستم سگ پر نمیزنه Dodgy
[/quote]

فتوشاپ جز واحدای تخصصی مام هس ... 
ولی کار اصلیمون با ویژوال استودیو و #C اصد .-.
|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| 58
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
آگهی
الی؟ من سال دیگه باید انتخاب رشته کنم ...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ✘Nina✘
(06-11-2015، 18:24)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:22)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:18)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرمه-_-

(06-11-2015، 18:19)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:15)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ |

رشته ات چیه مگه؟

کامپیوتر (ص) 

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘Nina✘

[/quote]
میگم دیگه 
فرق داره
(06-11-2015، 18:24)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟؟؟؟
چی میخوای انتخاب کنی؟؟؟
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، esiesi
(06-11-2015، 18:25)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:24)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرمه-_-

| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ |

رشته ات چیه مگه؟

کامپیوتر (ص) 

✘Nina✘

میگم دیگه 
فرق داره

(06-11-2015، 18:24)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟؟؟؟
چی میخوای انتخاب کنی؟؟؟
[/quote]
اره ..
تجربی (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ✘Nina✘
(06-11-2015، 18:25)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم دیگه 
فرق داره

واقعا؟؟؟؟
چی میخوای انتخاب کنی؟؟؟

بلی فرق داره 
رشته ما خیلی سخته :/ 
جــ*ـــر خوردیم والا :| 

احسان 
هرزهـ به کی میگَن؟
میخوام بدونم نظر تو چیه تا در مورد یه چیز مطمئن شم..
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، esiesi
چرا تجربی اخه؟؟
البته علاقه داشته باشی خوبه ها
اما رشته های هنری یه چیز دیگس
کلا هواش با دبیرستان فرق داره
اما اگه علاقه زیادی به تجربی داری از دستش نده قطعا موفق میشی
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
تجربی 497

سپاس شده توسط ✘Nina✘
(06-11-2015، 18:29)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان 
هرزهـ به کی میگَن؟

چرا احساس میکنم  این سوال نکته انحرافی داره Undecided

(06-11-2015، 18:31)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی 497

بخونش 497
 سپاس شده توسط esiesi ، ḲℑℳℐÅ
(06-11-2015، 18:29)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان 
هرزهـ به کی میگَن؟

میشه راجبش تو پ.خ صحبت کنیم ؟ 
 سپاس شده توسط ✘Nina✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان