05-11-2015، 13:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-11-2015، 13:30، توسط FARID.SHOMPET.)
(05-11-2015، 13:28)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیزی برا گفتن ندارم
(05-11-2015، 13:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پدرم
(05-11-2015، 13:23)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو مجازی عشق یعنی کَشک :|
تو بی تالک یعنی آب خوردن :V
تو واقعی یعنی آخرشی .__.
عشق فقط مربوطه به دنیای واقعی پسرم!
همه میدانیم
و سوالم اینجاست که الان چه*** میخوردی :|
بوسُ ماچُ :|
خوبه همونشم گیرت میاد :V
(05-11-2015، 13:28)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب داستانی!
(05-11-2015، 13:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من مكملمو پيدا كردم
(05-11-2015، 13:20)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیانت داستانش جداست.
(05-11-2015، 13:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب چون اخرش فاجعس میگم دیه =|
(05-11-2015، 13:12)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عشق ...-__-
اصلا بهش اعتقاد ندارم -_-
کلا خیلی مزخرفه =|
اتفاقا خیلی چیز خوبیه. پر از امید و شادی و هر چیزه مثبت دیگس. ولی اگه تموم بشه تازه اول فاجعس از هر لحاظ!
از عشق و مهربونی زیاد خیانت میبینی -_-
بعدشم عشق داریم تا عشق.
جدایی داریم تا جدایی.
من که به شخصه همیشه دنبال اون ادمی بودم که تکمیل کننده من هست، فقط نمی دونم کدوم گوری هست!
بد اون يه مكمل بهتر پيدا كرد
بد اون مكملة به ديار باقي شتافت
بد دوباره اومد سراغ مكمل قبيلش كه من باشم
بد دوباره يه مكمل ديگه پيدا كرد بد بقيشو خدا ميدونه
بد من الان به معناي واقعي خل شدم:|
داداشه من اون مکمل تو نی! این که مشخصه! اگه بود که همون اول نمی رفت دنبال یه مکمل دیگه!