03-11-2015، 17:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-11-2015، 17:35، توسط Barana1202.)
جیم(تخم مرغ بخار-پز)
مواد لازم:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار� �� �� � لازم
اب................................نصف لیوان
طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .
اطلاعات لازم:
گرن : تخم مرغ
جیم : بخار-پز
مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)
مواد لازم:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م� �� �� �� � ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.
اطلاعات لازم:
مو : تربچه سفید
گوچو کارو : پودر فلفل قرمز
گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)
مواد لازم:
سیب زمینی...................یک عدد درشت
روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده..........................2عدد
نمک...........................به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.
اطلاعات لازم:
گم چه: سیب زمینی
بوگم: تفت دادن
سون پیان(نوعی کیک)
مواد لازم:
پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:
بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . وقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند
دنجان جیگه(سوپ سس سویا)
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط.................................1 عدد
کدو سبز متوسط.....................................1 عدد
دوبو.......................................... ..........1 تکه
پیازچه...................................... ...........2 ساقه
دنجان....................................1 قاشق غذاخوری
ملچی.......................................... .........1 عدد
فلفل سبز تند.....................................به مقدار کم
فلفل شیرین......................................ب ه مقدار کم
سیر له شده........................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
نصف یک قابلمه کوچک را اب معدنی می ریزیم و تا به جوش امدن ان را حرارت می دهیم حدود 10 عدد ملچی را به درون ظرف اضافه می کنیم(اگر ملچی در دست نبود می توان اب گوشت یا میگو را جایگزین کرد)سپس یک قاشق غذاخوری دنجان را افزوده و بعد یک سیب زمینی راپوست کنده و به داخل قابلمه می ریزیم. بعد کدو را با پوست خرد کرده و اضافه می کنیم. سپس دوبو را به تکه های متوسط تقسیم کرده و در قابلمه می ریزیم.فلفل تند وفلفل شیرین را افزوده و در نهایت سیر له شده و پیازچه را اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه شعله را خاموش و غذا را سرو می کنیم(غذا باید داغ سرو شود)
اطلاعات لازم
دنجان: لوبیای سویا که به صورت سس در امده است. لوبیای سویا را نمک زده و به مدت طولانی نگهداری می کنیم تا به صورت سس در اید.
دوبو:پنیر سویا
ملچی:ماهی کوچک شور خشک شده که در کره به وفور یافت می شود.
طرز تهیه bibimbap غذای کره ای معروف !
مجموعه : آموزش هنر آشپزی
این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.
مواد لازم:
برای 4 نفر
2 هویج کوچک
1 عدد ترب سفید کوچک
1 عدد کدو سبز کوچک
1 دسته اسفناج
1 دسته کلم بروکلی
1 فنجان قارچ خشک شده
400 گرم فیله گوساله
4 تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
3 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
4 فنجان برنج سفید پخته شده
4 کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل
برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.
فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.
قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.
هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.
در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.
در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.
کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.
(دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)
ردم کره بیشتر سبزیجات می خورند.انواع کلم را همراه با غذا میخورند وبه شکلها ی مختلف به صورت ترشی،خام،برای لقمه گرفتن و…
یک دسر یا در واقع ترشی معروف هم دارند به اسم کیم چی که از یک نوع خاص کلم درست میشه که تو ایران خیلی کم دیده می شه،که این را با هر غذایی می خورند و به قولی براشون خیلی مقدسه مثل نان که برای ما مقدسه.
بیشترین گوشتی که مصرف میکنند گوشت خوک هست که البته ارزان هم هست،بعد از آن مرغ وبعد گاو هم از نظر قیمت وهم مقدار مصرف.
گوشت گوسفند اصلآ نمی خورند وبه ندرت پیدا میشه وخیلی گران.
بیشتر غذاهای کره ای ها به صورت خام یا نیم پزه.مثلآ یه نوع ماهی هست که خام میخورندویا میگو.
انواع موجودات دریایی دا میخورند:خرچنگ، کوسه، نهنگ، اختاپوس، ماهی مرکب، صدف، انواع ماهی ومیگووحتی یک نوع کرم خاص هم هست که می پزند ومیخورند.
جلبکهای دریایی رو هم بعداز یکسری عمل آوری های خاص همراه غذا میخورند.
غذای اصلی آنها برنج است که هر سه وعده البته به مقدار کم میخورند.نان ندارند یعنی به اون صورت که ما تو ایران داریم نه، فقط نون تست دارند.
تقریبآ همه میوه ها را دارند شاید با کمی تفاوت توی شکل بعضی ها.
چای سیاه ندارند، چای سبز وقهوه ویکسری نوشیدنی های دیگه می خورند.
حالا خیلی ناراحت نباشید هنوز امیدی هست.اول اینکه به خیلی از غذاهاشون عادت می کنید و حتی براتون خوشمزه می شه ودوم اینکه یکسری رستوران وفروشگاههای ترکی و پاکستانی هم در بعضی از شهر ها هست که هم گوشت حلال وهم مواد غذایی شبیه ایران دارند.
اين روز ها در كره هياهويي به پاست . جشنواره فانوس ها جشنواره اي كه با فرهنگ كشور هاي همچون چين ، كره و ژاپن مرتبط است . فانوس نماد روشنايي و شادمانيست و همچنين خبر هاي خوش . اين بار اين جشنواره در كره برگزار شده و هدف از اين كار بدست آوردن توريست و همچنين معرفي فرهنگ كشور كره به توريست هاي كشور هاي ديگه . در اين مراسم بيش از 20 استان از كره در شهر سئول شركت كرده اند كه توانسته اند بيش از 10000 فانوس را روشن كرده و حال و هوايي خاص به شهر سئول بدهند . اين مراسم از تاريخ 11 نوامبر تا 15 نوامبر ( امروز 25 آبان ) ادامه خواهد داشت
بوچیم گه(نوعی کوکو)
مواد لازم:
هویج متوسط........................نصف
قارچ................................3عدد
پیاز.................................1عدد
سیب زمینی متوسط..............نصف
کدو.................................نصف
ارد سفید.....................نصف لیوان
تخم مرغ...........................5عدد
نمک.............نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه.......نصف قاشق چایخوری
اب............................نصف لیوان
طرز تهیه:
همه سبزیجات را خیلی ریز خرد می کنیم و مقداری اب را به انها افزوده و سپس ارد را به مخلوط حاصله می افزاییم. بعد انها را به خوبی بهم می زنیم به طوری که به صورت مایه کوکو در اید.(البته این مایه نباید خیلی سفت شود). حال کمی روغن در تابه ریخته و صبر می کنیم داغ شود.مواد را به صورت لایه نازک و گرد در روغن داغ ریخته و وقتی که یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا سرخ شود.(این غذا مثل کوکوی ما ایرانی هاست)
:بگم بب(برنج تفت داده شده)
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط......................نصفی
هویج متوسط.............................نصفی
کدوی سبز متوسط.....................نصفی
قارچ....................................4 عدد
برنج پخته شده..........................250 گرم
روغن زیتون...........................2قاشق
گوچوجان............................به میزان دلخواه
سویا سس........................یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از 10 دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید
گرن جیم(تخم مرغ بخار-پز)
مواد لازم:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار۠ ? لازم
اب................................نصف لیوان
طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .
مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)
مواد لازم:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م٠ ? ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.
گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)
مواد لازم:
سیب زمینی...................یک عدد درشت
روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده..........................2عدد
نمک...........................به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.
اطلاعات لازم:
گم چه: سیب زمینی
سون پیان(نوعی کیک)
مواد لازم:
پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:
بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . ووقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند
حالا به نظرتون غذا های کره ای ساده نیستن؟؟؟
حالا اینم کیم چی
این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.
مواد لازم:
برای 4 نفر
2 هویج کوچک
1 عدد ترب سفید کوچک
1 عدد کدو سبز کوچک
1 دسته اسفناج
1 دسته کلم بروکلی
1 فنجان قارچ خشک شده
400 گرم فیله گوساله
4 تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
3 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
4 فنجان برنج سفید پخته شده
4 کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل
برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.
فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.
قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.
هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.
در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.
در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.
کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.
(دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)
ردم کره بیشتر سبزیجات می خورند.انواع کلم را همراه با غذا میخورند وبه شکلها ی مختلف به صورت ترشی،خام،برای لقمه گرفتن و…
یک دسر یا در واقع ترشی معروف هم دارند به اسم کیم چی که از یک نوع خاص کلم درست میشه که تو ایران خیلی کم دیده می شه،که این را با هر غذایی می خورند و به قولی براشون خیلی مقدسه مثل نان که برای ما مقدسه.
بیشترین گوشتی که مصرف میکنند گوشت خوک هست که البته ارزان هم هست،بعد از آن مرغ وبعد گاو هم از نظر قیمت وهم مقدار مصرف.
گوشت گوسفند اصلآ نمی خورند وبه ندرت پیدا میشه وخیلی گران.
بیشتر غذاهای کره ای ها به صورت خام یا نیم پزه.مثلآ یه نوع ماهی هست که خام میخورندویا میگو.
انواع موجودات دریایی دا میخورند:خرچنگ، کوسه، نهنگ، اختاپوس، ماهی مرکب، صدف، انواع ماهی ومیگووحتی یک نوع کرم خاص هم هست که می پزند ومیخورند.
جلبکهای دریایی رو هم بعداز یکسری عمل آوری های خاص همراه غذا میخورند.
غذای اصلی آنها برنج است که هر سه وعده البته به مقدار کم میخورند.نان ندارند یعنی به اون صورت که ما تو ایران داریم نه، فقط نون تست دارند.
تقریبآ همه میوه ها را دارند شاید با کمی تفاوت توی شکل بعضی ها.
چای سیاه ندارند، چای سبز وقهوه ویکسری نوشیدنی های دیگه می خورند.
حالا خیلی ناراحت نباشید هنوز امیدی هست.اول اینکه به خیلی از غذاهاشون عادت می کنید و حتی براتون خوشمزه می شه ودوم اینکه یکسری رستوران وفروشگاههای ترکی و پاکستانی هم در بعضی از شهر ها هست که هم گوشت حلال وهم مواد غذایی شبیه ایران دارند
مواد لازم:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار� �� �� � لازم
اب................................نصف لیوان
طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .
اطلاعات لازم:
گرن : تخم مرغ
جیم : بخار-پز
مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)
مواد لازم:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م� �� �� �� � ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.
اطلاعات لازم:
مو : تربچه سفید
گوچو کارو : پودر فلفل قرمز
گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)
مواد لازم:
سیب زمینی...................یک عدد درشت
روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده..........................2عدد
نمک...........................به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.
اطلاعات لازم:
گم چه: سیب زمینی
بوگم: تفت دادن
سون پیان(نوعی کیک)
مواد لازم:
پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:
بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . وقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند
دنجان جیگه(سوپ سس سویا)
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط.................................1 عدد
کدو سبز متوسط.....................................1 عدد
دوبو.......................................... ..........1 تکه
پیازچه...................................... ...........2 ساقه
دنجان....................................1 قاشق غذاخوری
ملچی.......................................... .........1 عدد
فلفل سبز تند.....................................به مقدار کم
فلفل شیرین......................................ب ه مقدار کم
سیر له شده........................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
نصف یک قابلمه کوچک را اب معدنی می ریزیم و تا به جوش امدن ان را حرارت می دهیم حدود 10 عدد ملچی را به درون ظرف اضافه می کنیم(اگر ملچی در دست نبود می توان اب گوشت یا میگو را جایگزین کرد)سپس یک قاشق غذاخوری دنجان را افزوده و بعد یک سیب زمینی راپوست کنده و به داخل قابلمه می ریزیم. بعد کدو را با پوست خرد کرده و اضافه می کنیم. سپس دوبو را به تکه های متوسط تقسیم کرده و در قابلمه می ریزیم.فلفل تند وفلفل شیرین را افزوده و در نهایت سیر له شده و پیازچه را اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه شعله را خاموش و غذا را سرو می کنیم(غذا باید داغ سرو شود)
اطلاعات لازم
دنجان: لوبیای سویا که به صورت سس در امده است. لوبیای سویا را نمک زده و به مدت طولانی نگهداری می کنیم تا به صورت سس در اید.
دوبو:پنیر سویا
ملچی:ماهی کوچک شور خشک شده که در کره به وفور یافت می شود.
طرز تهیه bibimbap غذای کره ای معروف !
مجموعه : آموزش هنر آشپزی
این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.
مواد لازم:
برای 4 نفر
2 هویج کوچک
1 عدد ترب سفید کوچک
1 عدد کدو سبز کوچک
1 دسته اسفناج
1 دسته کلم بروکلی
1 فنجان قارچ خشک شده
400 گرم فیله گوساله
4 تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
3 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
4 فنجان برنج سفید پخته شده
4 کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل
برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.
فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.
قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.
هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.
در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.
در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.
کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.
(دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)
ردم کره بیشتر سبزیجات می خورند.انواع کلم را همراه با غذا میخورند وبه شکلها ی مختلف به صورت ترشی،خام،برای لقمه گرفتن و…
یک دسر یا در واقع ترشی معروف هم دارند به اسم کیم چی که از یک نوع خاص کلم درست میشه که تو ایران خیلی کم دیده می شه،که این را با هر غذایی می خورند و به قولی براشون خیلی مقدسه مثل نان که برای ما مقدسه.
بیشترین گوشتی که مصرف میکنند گوشت خوک هست که البته ارزان هم هست،بعد از آن مرغ وبعد گاو هم از نظر قیمت وهم مقدار مصرف.
گوشت گوسفند اصلآ نمی خورند وبه ندرت پیدا میشه وخیلی گران.
بیشتر غذاهای کره ای ها به صورت خام یا نیم پزه.مثلآ یه نوع ماهی هست که خام میخورندویا میگو.
انواع موجودات دریایی دا میخورند:خرچنگ، کوسه، نهنگ، اختاپوس، ماهی مرکب، صدف، انواع ماهی ومیگووحتی یک نوع کرم خاص هم هست که می پزند ومیخورند.
جلبکهای دریایی رو هم بعداز یکسری عمل آوری های خاص همراه غذا میخورند.
غذای اصلی آنها برنج است که هر سه وعده البته به مقدار کم میخورند.نان ندارند یعنی به اون صورت که ما تو ایران داریم نه، فقط نون تست دارند.
تقریبآ همه میوه ها را دارند شاید با کمی تفاوت توی شکل بعضی ها.
چای سیاه ندارند، چای سبز وقهوه ویکسری نوشیدنی های دیگه می خورند.
حالا خیلی ناراحت نباشید هنوز امیدی هست.اول اینکه به خیلی از غذاهاشون عادت می کنید و حتی براتون خوشمزه می شه ودوم اینکه یکسری رستوران وفروشگاههای ترکی و پاکستانی هم در بعضی از شهر ها هست که هم گوشت حلال وهم مواد غذایی شبیه ایران دارند.
اين روز ها در كره هياهويي به پاست . جشنواره فانوس ها جشنواره اي كه با فرهنگ كشور هاي همچون چين ، كره و ژاپن مرتبط است . فانوس نماد روشنايي و شادمانيست و همچنين خبر هاي خوش . اين بار اين جشنواره در كره برگزار شده و هدف از اين كار بدست آوردن توريست و همچنين معرفي فرهنگ كشور كره به توريست هاي كشور هاي ديگه . در اين مراسم بيش از 20 استان از كره در شهر سئول شركت كرده اند كه توانسته اند بيش از 10000 فانوس را روشن كرده و حال و هوايي خاص به شهر سئول بدهند . اين مراسم از تاريخ 11 نوامبر تا 15 نوامبر ( امروز 25 آبان ) ادامه خواهد داشت
بوچیم گه(نوعی کوکو)
مواد لازم:
هویج متوسط........................نصف
قارچ................................3عدد
پیاز.................................1عدد
سیب زمینی متوسط..............نصف
کدو.................................نصف
ارد سفید.....................نصف لیوان
تخم مرغ...........................5عدد
نمک.............نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه.......نصف قاشق چایخوری
اب............................نصف لیوان
طرز تهیه:
همه سبزیجات را خیلی ریز خرد می کنیم و مقداری اب را به انها افزوده و سپس ارد را به مخلوط حاصله می افزاییم. بعد انها را به خوبی بهم می زنیم به طوری که به صورت مایه کوکو در اید.(البته این مایه نباید خیلی سفت شود). حال کمی روغن در تابه ریخته و صبر می کنیم داغ شود.مواد را به صورت لایه نازک و گرد در روغن داغ ریخته و وقتی که یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا سرخ شود.(این غذا مثل کوکوی ما ایرانی هاست)
:بگم بب(برنج تفت داده شده)
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط......................نصفی
هویج متوسط.............................نصفی
کدوی سبز متوسط.....................نصفی
قارچ....................................4 عدد
برنج پخته شده..........................250 گرم
روغن زیتون...........................2قاشق
گوچوجان............................به میزان دلخواه
سویا سس........................یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از 10 دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید
گرن جیم(تخم مرغ بخار-پز)
مواد لازم:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار۠ ? لازم
اب................................نصف لیوان
طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .
مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)
مواد لازم:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م٠ ? ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.
گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)
مواد لازم:
سیب زمینی...................یک عدد درشت
روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده..........................2عدد
نمک...........................به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.
اطلاعات لازم:
گم چه: سیب زمینی
سون پیان(نوعی کیک)
مواد لازم:
پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:
بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . ووقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند
حالا به نظرتون غذا های کره ای ساده نیستن؟؟؟
حالا اینم کیم چی
این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.
مواد لازم:
برای 4 نفر
2 هویج کوچک
1 عدد ترب سفید کوچک
1 عدد کدو سبز کوچک
1 دسته اسفناج
1 دسته کلم بروکلی
1 فنجان قارچ خشک شده
400 گرم فیله گوساله
4 تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
3 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
4 فنجان برنج سفید پخته شده
4 کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل
برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.
فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.
قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.
هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.
در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.
در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.
کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.
(دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)
ردم کره بیشتر سبزیجات می خورند.انواع کلم را همراه با غذا میخورند وبه شکلها ی مختلف به صورت ترشی،خام،برای لقمه گرفتن و…
یک دسر یا در واقع ترشی معروف هم دارند به اسم کیم چی که از یک نوع خاص کلم درست میشه که تو ایران خیلی کم دیده می شه،که این را با هر غذایی می خورند و به قولی براشون خیلی مقدسه مثل نان که برای ما مقدسه.
بیشترین گوشتی که مصرف میکنند گوشت خوک هست که البته ارزان هم هست،بعد از آن مرغ وبعد گاو هم از نظر قیمت وهم مقدار مصرف.
گوشت گوسفند اصلآ نمی خورند وبه ندرت پیدا میشه وخیلی گران.
بیشتر غذاهای کره ای ها به صورت خام یا نیم پزه.مثلآ یه نوع ماهی هست که خام میخورندویا میگو.
انواع موجودات دریایی دا میخورند:خرچنگ، کوسه، نهنگ، اختاپوس، ماهی مرکب، صدف، انواع ماهی ومیگووحتی یک نوع کرم خاص هم هست که می پزند ومیخورند.
جلبکهای دریایی رو هم بعداز یکسری عمل آوری های خاص همراه غذا میخورند.
غذای اصلی آنها برنج است که هر سه وعده البته به مقدار کم میخورند.نان ندارند یعنی به اون صورت که ما تو ایران داریم نه، فقط نون تست دارند.
تقریبآ همه میوه ها را دارند شاید با کمی تفاوت توی شکل بعضی ها.
چای سیاه ندارند، چای سبز وقهوه ویکسری نوشیدنی های دیگه می خورند.
حالا خیلی ناراحت نباشید هنوز امیدی هست.اول اینکه به خیلی از غذاهاشون عادت می کنید و حتی براتون خوشمزه می شه ودوم اینکه یکسری رستوران وفروشگاههای ترکی و پاکستانی هم در بعضی از شهر ها هست که هم گوشت حلال وهم مواد غذایی شبیه ایران دارند