امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ayda joon

[b]@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠
[/b]

ایدا خانم این علی اقای ما قبلا یک روز در سال بود ولی الان هفته ای در سال فازش میشه ایت الله بهجت
 سپاس شده توسط sober
آگهی
من به شخصه اینو پیش بابام گفتم اگه زمان امام حسین بودم اگه انسان بودم از جنگ دور میشد یه واقعا یه مرد بودم طرف  امام حسین بودم
و اگه یه ادم عادی بودم بخاطر پول به جنگ امام حسین میرفتم واقعا اینو اید تصور کنید همیشه یادتون باشه که حاضرید جونتونو بدید در راه خدا؟  یا اینکه دنبال خوشی های دنیا باشین!
واقعا از جان گذشتن سخته سخت!
مال دنیا یه شیرینیه بر فناست!
 سپاس شده توسط sober
خدافظ ...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 208

سپاس شده توسط omidkaqaz
(21-10-2015، 21:38)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ayda joon

[b]@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠
[/b]

ایدا خانم این علی اقای ما قبلا یک روز در سال بود ولی الان هفته ای در سال فازش میشه ایت الله بهجت
هه بله مشخصه
 سپاس شده توسط sober
(21-10-2015، 21:38)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ...
میری یا نه؟ ._.
من جدیدا کم حوصله شدمو کلا عوض شدم میخوای بری برو بازی در نیار! -_-
 سپاس شده توسط sober
دوست گرانقدر..
معنی نام کاربریم غیرعادی.. (:
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، sober
(21-10-2015، 21:38)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ayda joon

✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠
[/b]

دیشب شیکسته عقشی خوردم ناراحتم =|||||||
من منحرف تر از این حرفام ولی دلم میخواد مثبت باشم در واقعیت همین حرفارم نمیتونی از من بشنوی پس فیض ببر!
 سپاس شده توسط sober ، Silver Sun ، omidkaqaz
(21-10-2015، 21:41)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست گرانقدر..

اها اوکی
 سپاس شده توسط sober
(21-10-2015، 21:41)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست گرانقدر..

من هفته بعد می تونم درخواست تغییر نام بدم
باورم نمیشه سه ماه گذشت:|
همه رفتن):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 208
 سپاس شده توسط sober ، omidkaqaz

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان