امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(21-10-2015، 20:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی دونم چم شده!

جدیدا خیلی غمگینم همش:||

شما دوچار بیماری روان غمگینی شده اید هر چه زود تر به روانشناس مراجعه کنید:||||||
رفتم:|
کسی کاری نمی تونه بکنه .-.

پس پاشو تیمارستان محل مناسبیست برایت دخترم:|
 سپاس شده توسط sober
آگهی
(21-10-2015، 20:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:20)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی دونم چم شده!

جدیدا خیلی غمگینم همش:||

Hamsarakm ^__^*

Mehi yani mige biya ba mn dos sho :|
Mn sigariym ://

Ma k khare sigaro :|| pooof

عزیزم؟ ^_^**

بابات زنگ زد! دارن میان خونمون:|
برو گوشت بخر:|||
درو وا نکن بریم رو تخت بخوابیم مثلا خوابیم.. :vvv
 سپاس شده توسط *VENUS* ، esiesi ، sober
من میخوام سیگار بکشم ولی دلایلی مثلا ورزشکار بودن و رپری نمیزاره بوخودا وگرنه عشق سیگارم
 سپاس شده توسط *VENUS* ، sober
من به سیگار فک کنم چکی میشم :|
فکرامو میخونه T_T
 سپاس شده توسط sober
الان شما خفنید؟ :|
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، sober
(21-10-2015، 20:26)ayda joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سیگااری میخواماااااا

عجبب
چن سالته؟
لیستمو چک کنم ببینم مورد دارم برات:|

(21-10-2015، 20:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شما خفنید؟ :|

مخصوصا من:|||||||||||||||||:777777777777777777
بو ترشیدگی گ ا ورداشته:|
 سپاس شده توسط sober
(21-10-2015، 20:26)ayda joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سیگااری میخواماااااا

من :|||

نیسم :vv

._. من زن دارم وگرنه :vvv
سلام (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 194
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، bOoOoOy ، sober
(21-10-2015، 20:30)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:26)ayda joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سیگااری میخواماااااا

تو دیگه زن داری علی دس وردار:|
پا بذار:777
(21-10-2015، 20:30)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:26)ayda joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سیگااری میخواماااااا

وگرنه چی؟

نمی شه عزیزم!!
زشته:|
باید درو باز کنیم..
می خوام آبگوشت درست کنم با سس تند:|
 سپاس شده توسط sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان