امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

کسی مارو یادشه ؟ ._.
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ ، Son of anarchy ، Aiden Pearce
آگهی
(19-10-2015، 19:19)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پست نه پست 
past 
|:

میدونم شومپت|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 145
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ ، Son of anarchy
(19-10-2015، 19:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی مارو یادشه ؟  ._.

اسکی گیر:|
:7777777777777777
نه شما؟؟؟
:77777777777
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
(19-10-2015، 19:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی مارو یادشه ؟  ._.

تو کی هستی؟
با من چی کار داری؟.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy

کسی مارو یادشه ؟  ._.
اره
موز دوست داشتی ...

سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Jack Daniel'ѕ ، Silver Sun ، نیلوفر 2000 ، Son of anarchy
(19-10-2015، 19:09)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـورا شـآعر شدی:|

من خیلی شعر میگم ..
+
نه داوشم ب اون دلیل نیست ..
جمله قشنگ بود گفتم بزارم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، Son of anarchy
چـرآ همهـ نصـف شب آن میشنـ:||||||||
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
(19-10-2015، 19:22)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی مارو یادشه ؟  ._.
اره
موز دوست داشتی ...

یادشه ^__^

(19-10-2015، 19:22)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی مارو یادشه ؟  ._.

تو کی هستی؟
با من چی کار داری؟.-.

(19-10-2015، 19:22)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی مارو یادشه ؟  ._.

اسکی گیر:|
:7777777777777777
نه شما؟؟؟
:77777777777

گمشین -__-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy ، Silver Sun
می دانم باید بروی اما ..  هنوزم چانه ام می لرزد ..
من از عنکبوت هایی که بعد تو به سراغ ام می ایند .. از مارهایی که به دور گرنم میپیچند میترسم ..
از شاپرک هایی که عذای مورد علاقه هاشان اسپاگتی است و برای انها مزه اسپاگتی میدهند میترسم ..
من از ملخ هایی ک مرا مورد ازار و اذیت قرار میدهند میترسم ..
می دانم باید بروی اما من از جنون بعد تو میترسم ..
A_J
(:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ ، Mαяѕє ، Son of anarchy ، Silver Sun ، bieber fan
قار قار قار قار :|

من اومدمv:
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان