امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(16-10-2015، 20:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:51)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من عزاداری کنی باید دلت پاک باشه …
چون موقع عزاداری یه پنج تایی اون گوشه دارن نگاه میکنن …
که این امر برای امثال من امکان پذیر نیست -_-

دقیقا ..
من کلا برام پیش نیومده برم عزاداری .. چون اعتقاد خاصی ندارم ولی احترام میزارم ..
دادا میگن پارسال تو هیئت تهران پارس پیشرو بوده !
پیشرو اون آهنگه رو مداحی کرده ؟ :v
امسال شاید برم شمرون اعضای زد رو ببینم …
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(16-10-2015، 20:58)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای بی بی پیام داد به من :/
:||

واسه بچت تبلیغ میکنه :v
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، Dead Silence
احسان العلوم :|
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، Dead Silence
(16-10-2015، 20:59)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:54)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقات علیه؟؟؟O.O*
مثل اون موقع میشه که داشتم با دنیا علیو نصیحت میکردیم مثلاا و بعدا فهمیدم که دنیا و علی دوست بودن:||||||||||||||||||

Donya kie..??:|||
ایران با دوتا خط این ور اونورش:|||||||| یا همون فاعزه:||:
+
ستاره الان میخوای بخونی؟&_&

اون ک تو فلش نی :V

اون ی دنیا دیگس ._.* کی ایند بت گفده حتمن پاری ://

فائزه اصن تو فلش نی ._.
:|||
مطمعنی همون بود ولی دروغ نگو>_< |:
پارمیدا هیچی نگفته تو اصن موضوع پ.خ ما نیستی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، bOoOoOy ، sober
(16-10-2015، 20:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:56)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ماهان خوبی ؟

سلام..
نه دارم میمیرم..
تو خوبی؟
چرا؟؟؟؟؟؟
بدنیستم
(16-10-2015، 20:59)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:54)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقات علیه؟؟؟O.O*
مثل اون موقع میشه که داشتم با دنیا علیو نصیحت میکردیم مثلاا و بعدا فهمیدم که دنیا و علی دوست بودن:||||||||||||||||||

+

فائزه اصن تو فلش نی ._.
ازبس گفتی فائزه فائزه اونم فهمید کیه چرا پای منو میکشی وسط
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 85

سپاس شده توسط Interstellar ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober
چشام میسوزه.___.
4 تا پروژرو به پایان رسوندمO_O
شکد:|
سلام:|
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، sober
(16-10-2015، 20:59)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشرو اون آهنگه رو مداحی کرده ؟ :v
امسال شاید برم شمرون اعضای زد رو ببینم …
بیا بریم آمریکا 
جانی و الکسیس و نیکی بنز و ... رو ببینیم :77777
(16-10-2015، 21:00)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان العلوم :|

شهردار الفرضیة المتمارض :| 

صفه ی 85  Heart ___ Heart 
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 85
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، sober ، Jack Daniel'ѕ
(16-10-2015، 20:56)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:54)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافط حیوانات فلش :|

مدیر انقد بی ادب 290290
منم بآی  (:

آواتارو T_T
مث خودته :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
(16-10-2015، 20:59)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرصی بشین ببینم -___-
+
سلام احسان و سلام نسیم خانوم ..
اتفاقا هند کشور قشنگیه ..
من ک دلم میخواد قبل از ازدواجم یه سفر دور دنیا برم ..
سلام اهورا :> 
خوبی ؟ 

بیا با هم بریم :| 

(16-10-2015، 20:58)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای بی بی پیام داد به من :/
:||

بازار یابی تک ب تک 
برای مشتری های ثابت :|

به تو ام پی ام داد ‌؟
واسه من شد 5 تا :||
شما 5 پیام خصوصی نخوانده دارید. فرستنده‌ی آخرین پیام: موتور MyBB - عنوان آخرین پیام: پاسخ جدید در | گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober ، # αпGεʟ
(16-10-2015، 21:00)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقات علیه؟؟؟O.O*

+

فائزه اصن تو فلش نی ._.
:|||
مطمعنی همون بود ولی دروغ نگو>_< |:
پارمیدا هیچی نگفته تو اصن موضوع پ.خ ما نیستی
ن باو فزی خیلی خوشگله ^_^* اون ک :///اصن من با اون رابطه ای ندارم :vv
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان