امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(16-10-2015، 19:16)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:11)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:07)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:02)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:59)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توسل کُن به سیدالشهدا .. خوب میشی ._.!
مَزشُ واسم ایمیل کُن :||||||||

راست بگو :|

متاسفانه بله
چرا خوآهرمـ؟ :/
._.!

و تعجب کُنیـدُ پشیمان شَویـد! ._.
alliiii  هَستم :|!

می شناسم برادر
من بخشیدم: )
میدونمـ ._.!
من از دست شُما فقط ناراحتم خیلی وقته کینه کردم ولی بیخیال هیچی نگم ولش :/
چرا؟
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
آگهی
الی؟
چطوری دختر شلغمم؟:|
 سپاس شده توسط sober ، ✘Nina✘
(16-10-2015، 19:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:12)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه دیوونم وقتشه عاقل شم
این چقد خوبه   وقتشه عاشق شم:> 14k

روز اول محرمه:|

سلام الی: )
خوبی عزیزم ؟

چه ربط داره؟:{

این آهنگ ریتمش شاده:|

مرسی الی
 سپاس شده توسط ~ aylin ~ ، ✘Nina✘
(16-10-2015، 19:18)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:16)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:11)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:07)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:02)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه بله
چرا خوآهرمـ؟ :/
._.!

و تعجب کُنیـدُ پشیمان شَویـد! ._.
alliiii  هَستم :|!

می شناسم برادر
من بخشیدم: )
میدونمـ ._.!
من از دست شُما فقط ناراحتم خیلی وقته کینه کردم ولی بیخیال هیچی نگم ولش :/
چرا؟
میبَخشیدَمـ .__.!
خُدا هم ببخشه ..
خدافسی ._. #
 سپاس شده توسط sober ، ✘Nina✘ ، ~ aylin ~
(16-10-2015، 19:18)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:16)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا از اشناها نیسن-ـــ-
همش غربیه-ــ-
فظ:|

بودین حالا
ای بابا
اشنا میشدیم بابا:>
منثلا من ارشم 23 تهران :183:

باز بابام دنبال زن میگرده Sleepy
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط sober ، ~ aylin ~
(16-10-2015، 19:20)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:12)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عزیزم ؟

مرسی الی

باش
از اسمون داره میاد یه دسته هوری
همشون اگور پگور گوگوری مگوری:|
چطوره؟
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، sober
(16-10-2015، 19:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الی؟
چطوری دختر شلغمم؟:|

خوبم بابا جونم
قضیه :| چی شد؟
طلاقش دادی؟
 سپاس شده توسط sober
(16-10-2015، 19:23)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:18)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:16)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا از اشناها نیسن-ـــ-
همش غربیه-ــ-

بودین حالا
ای بابا

بابات حرمسرا داره؟ Big Grin

(16-10-2015، 19:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:20)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عزیزم ؟

مرسی الی

باش
از اسمون داره میاد یه دسته هوری
همشون اگور پگور گوگوری مگوری:|
چطوره؟
کلا بی خیال آهنگ شو:|
دهه اول محرمه:|
 سپاس شده توسط ~ aylin ~ ، ✘Nina✘
(16-10-2015، 19:24)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:23)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا از اشناها نیسن-ـــ-
همش غربیه-ــ-

بودین حالا
ای بابا

بابات حرمسرا داره؟ Big Grin

احتمالا راه
هر وقت من بابام و دیدم داشت مخ میزد 4fvf
 سپاس شده توسط sober

اصلا از اشناها نیسن-ـــ-
همش غربیه-ــ-

بودین حالا
ای بابا

اع بی ادب-____-
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان